Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(kuzyte @ 2014 05 16, 10:24)
Aciu 4u.gif   O ka aplink Didimą galima aplankyt? Ir kodel vanduo toks saltas? blink.gif

http://www.ambertura...7...=0&kalba=LT
Iš Didimo Efesas - ranka pasiekiamas, būtinai nuvažiuokit
Egėjo jūra visada šiek tiek vėsesnė, nei Viduržemio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 16 gegužės 2014 - 10:30
QUOTE(Smurka @ 2014 05 16, 10:29)
http://www.ambertura...7...=0&kalba=LT
Iš Didimo Efesas - ranka pasiekiamas, būtinai nuvažiuokit
Egėjo jūra visada šiek tiek vėsesnė, nei Viduržemio

Smurka aciu 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką. Efesas iš Didimo arčiausiai, arčiau nebėr smile.gif O ten tokie įspūdingi griuvėsiai, pabūsite prie vieno iš septynių pasaulio stebuklų Afroditės šventyklos, aplankyste švč. Marijos namus. Tikrai įspūdinga ekskursija
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 05 16, 11:35)
Nėr už ką. Efesas iš Didimo arčiausiai, arčiau nebėr smile.gif O ten tokie įspūdingi griuvėsiai, pabūsite prie vieno iš septynių pasaulio stebuklų Afroditės šventyklos, aplankyste švč. Marijos namus. Tikrai įspūdinga ekskursija

Bet ta ekskursija visa diena trunka? ziurejau kad beveik 2 val kelio iki jo? Kiek laiko paciame Efese bunama? Ar maitina? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, siandien susigincijom su kolege, sako, uztenka vien doleriu, kad euru neturesim kur panaudot, kad ten labiau megiama doleriai ir eurus gali tekti parsivezti atgal...
o pagrinde turim po lygiai visu..keistis i dolerius dabar?
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 05 16, 11:40)
Bet ta ekskursija visa diena trunka? ziurejau kad beveik 2 val kelio iki jo? Kiek laiko paciame Efese bunama? Ar maitina? 4u.gif

Tai yra viso dienos ekskursija, lankomi trys objektai, pietūs įskaičiuoti
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2014 05 16, 12:00)
Mergaites, siandien susigincijom su kolege, sako, uztenka vien doleriu, kad euru neturesim kur panaudot, kad ten labiau megiama doleriai ir eurus gali tekti parsivezti atgal...
o pagrinde turim po lygiai visu..keistis i dolerius dabar?

Antalijos regiono kurortuose labiau gal mėgiamas doleris, o Egėjo jūros - eurai, svarai.
O iš tiesų, ką nusiveši, tą ir priims, nesuk galvos.

Aš pati vežuosi tik kortelę, nusiimu liras ir esu 100 proc. tikra, kad visur galėsiu atsiskaityt smile.gif O dar šiemet liros kursas kristelėjęs, jei iki liepos nepakils, visai pigiai prasisuksiu
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 05 16, 07:32)
Aš, važiuodama į Turkiją gyventi nuo balandžio iki lapkričio, įsidėdavau  Klausimai apie orą man visada kelia šypseną. Per mano praktiką dar nė vienam turistui oras visų atostogų nesugadino

Mums oras buvo sugadinęs atostogas ir labai smarkiai.
Čia kiekvienam pagal poreikius, nematau nieko juokingo dėl klausimų apie orą.

Ačiū, atsakiusiai merginai dėl šildomų baseinų.
Atsakyti
Man klausimai apie orus šypseną kelia dėl to, kad niekas, išskyrus patį orą, apie tai pasakyti tiksliai negali. Jei vienais metais balandžio 15 dieną kaitino saulė ir buvo +30, tai niekas negarantuos, kad kitais metais tą pačią dieną nepils kaip iš kibiro, o termometro stulpelis rodys +19.

Balandis ir spalis - permainingų orų metas. Lietaus tikimybė didesnė, nei paprastai. Bet dienomis dažniausiai būna virš 20 laipsnių, vakarais šiek tiek vėsiau.

Gegužė - įsibėgėjanti vasara, rugsėjis - nueinanti vasara. Šiais mėnesiais vidutiniškai laikosi +25, o išimtys neprognozuojamos.

Bet kuriuo atveju prisikrauti šiltų drabužių nereikia
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 05 16, 12:10)
Tai yra viso dienos ekskursija, lankomi trys objektai, pietūs įskaičiuoti

Aš pati vežuosi tik kortelę, nusiimu liras ir esu 100 proc. tikra, kad visur galėsiu atsiskaityt smile.gif O dar šiemet liros kursas kristelėjęs, jei iki liepos nepakils, visai pigiai prasisuksiu

Aciu 4u.gif
O kiek kainuoja nuemimas liru? kursas ziuriu 2 lyros -1 doleris, ar jie kainu lyrom nekelia? Ir kur nusiimt pigiausia?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 05 16, 12:47)
tai niekas negarantuos, kad kitais metais tą pačią dieną nepils kaip iš kibiro, o termometro stulpelis rodys +19.

Suprantu, kad net sekančios dienos prognozei garantijų nėra, todėl ir nieko keisto teirautis apie orus ten dabar esančių keliautojų, kad bent įsivaizduot, kokia situacija.

Ačiū už komentarą 4u.gif

Dėl skėtukų, imsim tik savo 1,5m vaikui, trimetis jau seniausiai savom kojom visur pėdina. Būtų fantastika pasiimti balansinį dviratuką, gaila -netelpa į lagaminą biggrin.gif
Atsakyti
Dėl to, kiek kainuos nuėmimas, reikia žiūrėti konkrečią sutartį su banku. Tarkim, SEB visada nuskaičiuodavo po 10 litų.

O tose vietose, kur lankosi tik turistai, kainos dažniausiai būna nurodytos užsienio valiuta. Jei perskaičiuojant į liras pasirodys, kad išeina brangiau, reikia derėtis, aiškinant, kad jų valiuta turi išeiti pigiau, nes nebereikės keistis ir bankui mokėti komisinio mokesčio.

Vietinių turguose, vietinių parduotuvėse, prekybos centruose kainos būna nurodytos liromis
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2014 05 15, 16:26)
Tikiuosi neismesit jei paklausiu apie Kosa  biggrin.gif
jei skrist i Graikijos Koso sala ar Kreta? Bus blogesnes salygos tokio pacio * lygio viesbutyje nei Turkijoje?
Dar paziuriu ecotravel ka siulo..tai ten naktiniai skrydziai ir kurortas Gazipasa? Atrodo arti oro uostas, kainos tokios..geros be mokesciu :-D gal kas pakomentuotu?
Aciu

aš kai esu tikros graikijos fanatė, tai Koso sala nesižaviu, bet poilsiui, kad pasakyti, kad Graikijoje pabuvau visai tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apola @ 2014 05 16, 08:40)
na mes du suauge imam rankini ir registruojama bagaza, o mazajai kazkokius krepsius dar krausit atskirai ar sudesit jos daiktus i savus lagaminus? (vaziuojam su Tez tur'u)

mus ką tik agentė informavo, kad rankinis bagažas ne daugiau 5 kg ir iš tiesų sveria, jei viršija - 25 lt už papildomą kilogramą. ax.gif

mes skrendame į Amara Dolce Vita kitą sekmadienį, o skrydis apie 5 ryto doh.gif
Atsakyti