QUOTE(stirna_Liu @ 2014 05 15, 15:10)
Palaukite...neklaidinkite žmonių..."OBA STAR" viešbutis, o ne kurorto pav. 110 km iki Antalijos oro uosto. Dėl vaikų, tai mes daugiau pergyvenam, nei jiems iš tiesų būna sunku
Kita vertus, jei pasiryžote atostogauti su vaiku, tai reikėtų nusiteikti, kad ne bus tokios pat atostogos kaip kad be jų
Aš, Turkiją išmaišiusi skersai ir išilgai, trejus metus pradirbusi šioje šalyje gide, išmokusi kalbą ir net jos keiksmažodžius klaidinu žmones???
Oba star yra OBOJE ir taškas.
Važiuoti mažiausiai dvi su puse valandos, bet dažniausiai gerokai ilgiau, nes pakeliui tenka išleisti kitų viešbučių turistus (yra tekę 70 km įveikinėt per keturias valandas)
QUOTE(Tusinukas @ 2014 05 15, 15:25)
Tiek apkeliavus turkija siemet nusprendei viesbutyje ramiai pasivoliot
labai patiko tavo pasakojimai ankstesni apie turkija
Aš niekada nesivolioju viešbutyje. Tiesiog naudojuosi proga pigiai pasibūt Turkijoje. Važiuoju su dukra ir jos tėčiu, kurie galės naudotis nemokama mamos patirtimi ir turės puikų laiką
Papildyta:
Dėl orų birželio pabaigoje. O ką gali apie juos pasakyti, būdama žmogus ir niekas daugiau?
Man atrodo, kad jie dar pakeliami. Kiek sunkiau liepą.
Bet, kaip sakoma, šiluma kaulų nelaužo. Svarbu per karščius būti pavėsyje ir net ten esant naudoti apsauginius kremus nuo saulės.
Patys karščiausi - liepa ir rugpjūtis. Tai mėnesiais gelbėja ekskursijos. Nes per didžiausius karščius sėdi kondicionuojame autobuse