QUOTE(arkava @ 2014 05 21, 16:40)
Ryskiai per didelis nuolydis pagal foto (speju 4-7 cm/m). Strigs kakaliukas.
Nuolydis
tikrai per didelis: čia 40 cm ilgio gulsčiukas, per 40 cm ilgį skirtumas apie 4 cm. Vadinasi, per metrą 10 cm arba net 10 laipsnių. Žiauriai per daug. Pasakiau santechnikui, sakė perdarys. Aš jam sakau: atsikasėm pamatus šiltinimui ir žiūriu, kad nuolydis blogas. Nesitikėjo žmogus, konkrečiai nustebo. Sakau, o ar namo viduje gerai pagavote nuolydį. Sakau, gal verta patikrinti. Sako tikrink, tikrai gerai. Gal rimtai rytoj atkasiu kokius 50 cm ir patikrinsiu. Tikrai ne daug kasti.
Užsiminiau grindų įrengėjui, kad taip stringam su santechniku. Jis man ir sako: man jau baisu, kaip visko tiksliai tu nori. Jau žmogus sudvėjojo ar daryti man grindų apšiltinimą, ar nereikės perdaryti.
Į popalanginio profilio apačią įdėjo
neoporo juosteles, bet tarpai kai kur per daug akivaizdūs. Sakė, kai sandarins, užpūs. Bet vis tiek kažkaip nesižiūri. Nejaugi geriausiems langų montuotojams taip sunku bent šiek tiek pasistengti? Štai kaip sudėjo
neoporo juosteles aplink laikiklius. Tarpai akivaizdūs. Sakai, kai sandarins langus, užpūs. Gal ir taip. Beje, "Septynių langų" atstovas sakė, kad gal geriau visai nedėti tų juostelių (atsieit, kitur jie nededa) ir viską patikėti putų užpurškimui. Kažkoks absurdas ar ne? "Rehau" specialiai prie profilio deda tas juosteles, o jie sako - gal geriau nedadam, bet jei nori, sudėsim.
Beje, kaip manote ar verta
popalanginio profilio kameras užpūsti kokiu nors sandarikliu, šiltintoju. Blogiau nebus. O ar bus geriau?