QUOTE(vaikis_ @ 2014 05 17, 18:13)
isbraukiu
Rehau is savo langu saraso, draugams ir pazystamiems pasakysiu jog taip pat nesirinktu. Ir laikas nustoti Rehau vadybai meluoti, nes kai paskambini ir paklausi are reikes papildomu "stripu" vitrinoms atsako ne..... Tikrove visgi kitokia.
Tikrai pritariu. O aš jau paruošiau raštą dėl pažeistų vartotojo teisių. Pirmiausiai aiškinsiuosi padedamas
Vartotojų teisių apsaugos tarnybos, o jei neišsiaiškinsime - bus ir teismas. Noriu, kad pakeistų visus langus:
1. Vietoje 72 mm profilio sudėtų 86 mm aukščio profilį.
2. Pakeistų vidurinę sandarinimo tarpinę.
3. Vietoje metalo armuotės įmontuotų stiklo pluoštą.
Arba tegul pasiima langus, grąžina pinigus ir sumoka kompensaciją. Detalių kol kas nenoriu atskleisti.
Beje, SKP/Sabonio langų firma - 100 proc. šaunuoliai. Jie buvo tik tarpininkai, bet visas problemas išsprendė nerealiai puikiai. Jei kam reikia langų, eikite pas juos. Drąsiai.
"Rehau" turi irgi neblogų vadybininkų, bet jų vadovas visiškai nepripažįsta klaidų. Jau keliems pažįstamiems irgi "rekomendavau" puikius "Rehau" langus.
O "Septyni langai" kol kas sėdi ir nenori spręsti problemos. Aš prašiau, kad bent atsiprašytų ir pripažintų klaidas, bet juk dievai - neklysta. Žodžiu, atsibodo.
Beje, ketvirtadienį prie namo atėjo kaimynas su draugu. Sako labai faini mano langai. Klausia ar ne "Septyni langai" montavo. Sakau - taip. Spėkite, ką aš jam papasakojau? Tikrai taip - visą šią gražią istoriją. Žmogus irgi norėjo montuoti langus ant stiklo pluošto ir draugauti su "Septyniais langais", bet sakė greičiausiai, kad tik laikiklius pirks, o langus montuos pats.
Papildyta:
Turiu tokį klausimą: ar galima vandens vamzdžius, kurie bus po grindimis, daryti su sujungimu.
Štai kaip man padarė. Ir štai dar
čia. Vonios kambaryje yra net šešios sujungimo vietos. Santechnikas net neįspėjęs padarė. Sako, kad perdarys, ne problema. Sujungimai "Henco" firmos. Sako, kad gamintojas duoda 10 metų garantiją, bet manau, kad reikia bėgti nuo tokių sujungimų. Ką manote?
Dar vienas vartotojų teisių pažeidimas. Padaro ir neįspėja, kad galima daryti ir kitaip. Drožti ir drožti tuos statybininkus.