QUOTE(arkava @ 2014 05 14, 21:38)
Nieko nebesuprantu.
Visu pirma tai manau nereiketu vadinti armuote. Tai greiciau jungiamasis profilis (tik keista, kad jis metalinis). Man kai dejo duris kartu su vitrina - jungiamasis buvo plastikinis.
Tai ka jie dabar ciulba - kompensuos, atsiprasys, pakeis langus?
Visu pirma tai manau nereiketu vadinti armuote. Tai greiciau jungiamasis profilis (tik keista, kad jis metalinis). Man kai dejo duris kartu su vitrina - jungiamasis buvo plastikinis.
Tai ka jie dabar ciulba - kompensuos, atsiprasys, pakeis langus?
O tai metalinė armuotė (fotografavau iš apačios), kurios storis 6 mm, plotis - 10 cm, o aukštis - 2,36 m yra tik pluksnelė? Iš tokio metalo gabalo galima padaryti du kardus Vytautui Didžiajam. O tu sakai - jungiamasis profilis. Bet kuriuo atveju aš apie jį nebuvau informuotas. Kuomet man šitą metalą atvežė su langais, aš sakau, kad jis eis į mano antro aukšto dviejų langų sujungimo vietą. Sako - ne. Sakau, kaip tai ne. Juk ten yra profilio praplatėjimas. Ten net vieno lango Uw vertė nurodyta prastesnė. Tikrai sakau, kad šitas metalas turi eiti į antrą aukštą. Sako - ne.
Galiausiai, kai supjaustėm langą ir atvežė naujai padarytą langą, atvežė ir dar vieną armuotę. Sako, kad buvo pamiršę dar vieną armuotę. Puiku ar ne. Jau ir kardas dar vienam kunigaikščiui išeitų. O aš nieko nežinau. Be to, tie metalo gabalai buvo aprūdiję. Gerai, kad turėjau metalo grunto, tai nugruntavome tuos metalus. Dar būtų į vitrinas ir rūdžių prikišę.