Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 26 tema

QUOTE(*** @ 2014 05 09, 20:32)
Montavimo kaina tai x2 ka as uz savo 70m2 sumokejau

Aš ir sakau, 7 langai man sako, kad montavimo kainos 100 Lt negali neleisti, bet langus dėl blogo montavimo gali visą dieną permontuoti.

Tai tiesiog marketingas: pasyvus namas - brangi prekė, geri langai - būtina pasyvaus namo detali, vadinasi langai ir jų montavimas turi būti brangūs. Iš esmės tai tas pats

Man, pvz., Doleta siūlėsi su stiklo pluošto laikikliais sumontuoti savo medinius langus. Montavimui būčiau sutaupęs apie 3000 Lt, langų skirtumas - 7000 Lt. Realiai tarp medžio ir PVC nėra skirtumo. Likau išdurtas.

Niekam nesiūlau dviejų dalykų:
1. PVC. Tik medis.
2. 7 langai ir jų stiklo pluošto laikikliai - tik marketingas. Tikrai yra pigesnių ir ne prastesnių sprendimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 birželio 2014 - 14:03
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 20:24)
Negali būti tas pats profilis su 72 ir 86 mm aukščiu

Aukstesnis brangesnis, pagrinde skirtas durim, vitrinom
Atsakyti
O dabar, kolega, prisimink, ka kalbejai pries kelis men, pradedamas ieskotis montuotojus ir sutikes 7 langus.

Bandziau oponuoti, kad nevertas tu pinigu ju triusas ir t.t. mirksiukas.gif

Restoj truputi pasikalbejau, konkteraus nieko neisgirdau (net kainu), ir nuejau salin.
Joo, marketingas veikia... biggrin.gif

QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 19:41)
Aš ir sakau, 7 langai man sako, kad montavimo kainos 100 Lt negali neleisti, bet langus dėl blogo montavimo gali visą dieną permontuoti.

Tai tiesiog marketingas: pasyvus namas - brangi prekė, geri langai - būtina pasyvaus namo detali, vadinasi langai ir jų montavimas turi būti brangūs. Iš esmės tai tas pats

Man, pvz., Doleta siūlėsi su stiklo pluošto laikikliais sumontuoti savo medinius langus. Montavimui būčiau sutaupęs apie 3000 Lt, langų skirtumas - 7000 Lt. Realiai tarp medžio ir PVC nėra skirtumo. Likau išdurtas.

1. PVC. Tik medis.
2. 7 langai ir jų stiklo pluošto laikikliai - tik marketingas. Tikrai yra pigesnių ir ne prastesnių sprendimų.

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 05 09, 21:19)
o kokiam velniam ji naudoti, stiklo pluosto laikikliai per silpni visa vitrina islaikyti ? 3 paketu didziausi plonu remu langai montuojami be jokiu nesamoningu "armuociu" ir viskas laiko.

Ziuriu nesupranti visiskai kam tas profilis dedamas.. Jy siuloma deti sujungiant aukstas vitrinas,arba palei varstomas dalis kad profilis neissikraipytu ir nepustu vejei poito.. Ypatingai tamsus plastikas vaikscioja ir be jo(profilio) ,butu pipiec. As taippat jy dejau,nes teko rinktis..Nesandarus langai,ar silumos tiltas..
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 21:41)

1. PVC. Tik medis.

1. nebekliediek..
2. sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 21:41)

1. PVC. Tik medis.

Cibuli grįžkite į logiką. Vieni šūdžiai ne tą profilį panaudojo, kiti - per brangiai sumontavo. Ir to pasekoj visas pvc šūdas??? Truputi pagalvokite prieš maigydamas klavišus, nebriedinkite.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 05 09, 20:57)
1. nebekliediek..
2. sutinku. drinks_cheers.gif

7 langai (ofisas) sako: perskaičiuosim 72 ir 86 mm profilio Uw (vakar, o šiandieną pateiksime reikšmes). Man atsieit įrodys, kad siauresnis profilis sukuria mažesnį šalčio tiltą. Jokių duomenų negavau.

Tuo metu chebra prie mano namo permontuoja langus. (Aišku, kad vieni su kitais susikambina).

Rehau tyli. Jie atsieit - teisūs.
SKP - tas pats.
7 langai - irgi tyli.

Normali firma imtų ir pakeistų langus. Bet ne - vis tyli. Teks pabendrauti su vokiečiais.

Koks mano reikalas, jei langus permontuos po apšiltinimo. Tai - jų reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 birželio 2014 - 14:10
QUOTE(biesas66 @ 2014 05 09, 20:49)
Ziuriu nesupranti visiskai kam tas profilis dedamas.. Jy siuloma deti sujungiant aukstas vitrinas,arba palei varstomas dalis kad profilis neissikraipytu ir  nepustu vejei poito.. Ypatingai tamsus plastikas vaikscioja ir be jo(profilio) ,butu pipiec.  As taippat jy dejau,nes teko rinktis..Nesandarus langai,ar  silumos tiltas..

Viską as suprantu, pradžiai pasižiūrėk tokias sistemas kaip sky- frame 3 ir panašias ir dar kartą pagalvok kas tau čia issikraipys. Ten vien stumdoma dalis gali būti 7 metrų.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 05 09, 22:22)
Viską as suprantu, pradžiai pasižiūrėk tokias sistemas kaip sky- frame 3 ir panašias ir dar kartą pagalvok kas tau čia issikraipys. Ten vien stumdoma dalis gali būti 7 metrų.

matai,as apie kosmosa nesneku,sneku apie eilines vartotoju sistemas.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 22:09)
7 langai (ofisas) sako: perskaičiuosim 72 ir 86 mm profilio Uw (vakar, o šiandieną pateiksime reikšmes). Man atsieit įrodys, kad siauresnis profilis sukuria mažesnį šalčio tiltą. Jokių duomenų negavau.

Tuo metu chebra prie mano namo permontuoja langus. (Aišku, kad vieni su kitais susikambina).

Rehau tyli. Jie atsieit - teisūs.
SKP - tas pats.
7 langai - irgi tyli.

Normali firma imtų ir pakeistų langus. Bet ne - vis sėdi prikakoję kelnes ir tyli. Teks pabendrauti su vokiečiais.

Koks mano reikalas, jei langus permontuos po apšiltinimo. Tai - jų reikalas.

Lietuviu taktika. Prichalturinti,o poto tyliai ramiai nusiplauti..

parasyk savo atsiliepimus cia..
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 05 09, 22:22)

As galvojau is kur tu cia toks gudrus pasirodei.. Kol nenuejau i langu tema lotuliukas.gif , Pries bangai idedant nuoroda ,bent jau sapnavai apie tokias technologijas,kuriu beje :ietuvoje vargiai rasi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 05 09, 21:48)
As galvojau is kur tu cia toks gudrus pasirodei.. Kol nenuejau i langu tema  lotuliukas.gif , Pries bangai idedant nuoroda ,bent jau sapnavai apie tokias technologijas,kuriu beje :ietuvoje vargiai rasi..  doh.gif

Aš panašias sistemas gyvai UK mačiau, taigi nereikia lia lia lia. Na nereikalingi tie profiliai, o kiša juos kad tik įkišti - mūsiškiai dar neišmoko naujoviškai dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 09 gegužės 2014 - 22:19
QUOTE(Vilienė @ 2014 05 09, 19:28)
Magnetu pavedžiot per rėmus g.gif  ar labai giliai nuo išorės armavimas?

Neįsivaizduoju. Jei kaip pas cibulį, tai magnetas pajustų. Absurdas ten su tom metalinėm detalėm.

Cibuli, vitriną tai galima tikrai pasiūlyti išsimontuoti, už tai kad neatitinka deklaruoto šilumos laidumo. Jei netiki, pasiūlyk nuvežti bandymus atlikti 100%, kad deklaruoto, mažo šilumos laidumo nepasieks, o tai jau yra vienos iš sutarties šalių apgavystė.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 19:37)
Aš buvau visiškas asilas, kad paklausiau Minto, Viliaus ir dar kai kurių ir pasirinkau PVC vietoje medžio.

Vis tik nereikėtų varyti ant plastiko, dėl vienos firmos nesąmonių. Pritariu, nusiūskit nuotraukas Rehau, atstovams, ir pasakykit, kad tokius "šiltus sprendimus" Jūs jau paviešinot mąsėms, ir tai darysit toliau, tegul pasiskaičiuoja, ar geneo reklama atsipirks, kai tokia pat antireklama bus varoma. Bet kokiu atveju, tokia vienos firmos nesąmonė privalo būti ištaisyta.
Atsakyti