Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 26 tema

QUOTE(korida @ 2014 05 09, 13:11)
Vo veka jau gali 60mm storio pakta sudeti  smile.gif ,vasarai jau gales pirmieji pasidziaugt http://www.veka.de/h...line82.html?L=1    ... nestovi plastikas vitoje

Čia gal tas pats profilis, apie kurį *** šnekėjo, tipo bus galima įmontuot keturių stiklų paketą?
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 05 08, 22:04)
Bent jau taip tikiuosi. O kaip dabar tai sužinot  g.gif ?

Magnetu pavedžiot per rėmus g.gif ar labai giliai nuo išorės armavimas?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 05 09, 12:34)
Veka turi nauja profili kuri manau visa galima paslept uz siltinimo.

Aš buvau visiškas asilas, kad paklausiau Minto, Viliaus ir dar kai kurių ir pasirinkau PVC vietoje medžio. Turėjau žiauriai gerą Doletos pasiūlymą. Bet šaukštai jau po pietų.

Mano jau antra klaida: dėti PVC vietoje medinių langų.
Pirma klaida - daryti gręžtinius pamatus vietoje plokštės.
Trečios klaidos nedarysiu - visą namą nuvarysiu klinkeriu ir man dzin visi šalčio tiltai.

Ten, kur abejojau, ten ir išėjo šūdas: pamatai ir langai. Kiekvienam savo, tačiau trečios klaidos nedarysiu.

Džiugu, kad visas problemas išspręs ŠS.

Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2014 05 09, 12:58)
Jeigu tokioje vietoje metalą būtų įdėję patentininkai, tai dar galima būtų suprasti, bet kai taip padaro šilčiausiai langus montuojanti firma, tai jau nebejuokinga.

Ta pati šilčiausia firma man šiandieną permontavo visas vitrinas. Visus langus sumontavo apie 20 cm nuo išorės, o vitrinas - 25 cm nuo išorės. Aišku, tai juokinga, žmogiška klaida. Vyrai sąžiningai visą dieną dirbo ir ištaisė broką. O tai buvo jų klaida dėl to, kad pamatas 5 cm labiau išlindęs nei siena. Sumaišė: antro aukšto langus sumontavo 20 cm nuo sienos, o pirmo aukšto vitrinas - 25 cm nuo sienos.

Bet vakar vienas 7 langų atstovas žadėjo atsiųsti perskaičiuotas Uw 72 ir 86 mm profilio vertes, bet taip nieko ir nesulaukiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 09 gegužės 2014 - 19:44
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 20:37)
Aš buvau visiškas asilas, kad paklausiau Minto, Viliaus ir dar kai kurių ir pasirinkau PVC vietoje medžio. Turėjau žiauriai gerą Doletos pasiūlymą.  Bet šaukštai jau po pietų.

Mano jau antra klaida: dėti PVC vietoje medinių langų.

Ot blin nespėjau Cibulio pagirt, kad vietoj skandinaviškai kainuojančių bet nxj ne geresnių langų susidėjo padorius plastikinius, kad babkių nematuotai sutaupė ir galės už tą skirtumą ŠS nusipirkt... ir tik pist "klaida" doh.gif dar sakiau reik kokį pusbonkį liept pastatyt už "nušvietimą" lotuliukas.gif
Jai apgavo - aišku abidna ir palaikau, nepalikit to. Vien jau "reklama" daug padaro. Protinga informuoti ir Rehau atstovus - tegul žino kas ir kaip šika ant jų markės. Nepadės - informuok ir vokiečius, tiksliai faktus brėžinius sertifikatus. Manau tikrai nepatingės ir duos pizdy.
Nepanikuok jei nepavyks. Vaistų dar yra: 1. Rėmų skandinimas šiltinime. 2. tuščių kamerų užpurškimas - pats labai noriu paeksperimentuoti, išimti vekai paketus, pragręžti profilius ir pavaišinti makrofleksu. Neskaitant paketų imliojimo (pats nenoriu; teks prašytis profų pagalbos o tai tikrai kaštuos) procesas paprastas ir nebrangus. Beje rehau putomis pildė slovakas - neabejoju dauguma matė jo bloge kaip tai daroma, nežinau koks ten profilis.

Jei ne įtartini gamintojai - tai neabejoju plastikas būtų pats pačiausias... o dabar kažkas ne tą profilį panaudojo, tai visą plastiką apšikt ir padegt???
Atsakyti
Jeigu 7 langai ir toliau bandys mano kantrybe, pažiūrėsime kuo viskas baigsis.

1. Rehau. Geriau jau Kommerling. Hermis bent jau nemeluoja, kad dės metalinę armuotę į profilį.
2. PVC langai - visiškas šlamštas. Geriau dėti medį.
3. Dėl 7 langų esu giliai pasimetęs: pažiūrėsime kuo viskas baigsis. 7 langų vyrai, kurie dirbo prie mano lango, - šaunuoliai. Bet ofisas. Žiūrėsim, kuo baigsis istorija, bet situacija - nuvilianti. Kaip sakoma: ne viskas auksas, kas auksu žiba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 16 birželio 2014 - 23:06
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 20:37)
Ten, kur abejojau, ten ir išėjo šūdas: pamatai ir langai. Kiekvienam savo, tačiau trečios klaidos nedarysiu.

Džiugu, kad visas problemas išspręs ŠS.

Na su klaidų sekos logika didesnis pravalas nei su rehau profiliais doh.gif ypač klinkeris - ot tai klaida biggrin.gif Nors kai pagalvoji, kad penktadienio vakaras tai tiek to...

Aišku kad išspręs, su PP ir super beveik pasyviais rehau būtum mokėjęs 192Lt per mėnesį, o dabar poliai suris ir rehau ne visai pasyvūs išleis ir mokėsi 198Lt doh.gif Per sezoną žėk viena bonka grand išbėgs ne per gerklę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2014 05 09, 19:51)
Ot blin nespėjau Cibulio pagirt, kad vietoj skandinaviškai kainuojančių bet nxj ne geresnių langų susidėjo padorius plastikinius, kad babkių nematuotai sutaupė ir galės už tą skirtumą ŠS nusipirkt...

Ačiū, Viliau. Tavo sarkazmas šį kartą žiauriai padėjo. Aš rimtai. 4u.gif

Jei pasakyčiau, kiek sumokėjau 7 langams, tai mane asilu daugelis išvadintu. Langų montavimas kainavo beveik tiek pat, kiek patys langai.
Papildyta:
Mūsų forumą skaito Rehau, SKP ir 7 langai, bet visi bijo prisijungti ir pakalbėti. Daro žiauriai didelę viešųjų ryšių klaidą. Bet čia jų reikalas.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 20:58)
Ačiū, Viliau. Tavo sarkazmas šį kartą žiauriai padėjo. Aš rimtai.  4u.gif

Jei pasakyčiau, kiek  sumokėjau 7 langams, tai mane asilu daugelis išvadintu. Langų montavimas kainavo beveik tiek pat, kiek patys langai.

Sarkazmo čia tik 5proc. Visa kita yra rimtas postas.

Na nestumk, tikrai 300Lt/m2 nemokėjai. O jei jau sakai kad zjb chebra padarė tai neverta ir žliubčioti. Belieka tik džiaugtis. Žiūrėk po teismo sprendimo teks vėl jų montavimo prašyti biggrin.gif pradžiai išlupt chaltūrnus, o poto sustatyti langus pagal sutartį.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2014 05 09, 20:03)
Sarkazmo čia tik 5proc. Visa kita yra rimtas postas.

Na nestumk, tikrai 300Lt/m2 nemokėjai. O jei jau sakai kad zjb chebra padarė tai neverta ir žliubčioti. Belieka tik džiaugtis. Žiūrėk po teismo sprendimo teks vėl jų montavimo prašyti biggrin.gif  pradžiai išlupt chaltūrnus, o poto sustatyti langus pagal sutartį.

Už kvadratą montavimo išėjo apie 283 Lt. Tiek sistema tikrai neverta. Ir taip aišku, kad:

1. Išlaikomas firmos važinėjimas po Lietuvą.
2. Viešbučiai, nakvynė.
3. Maistas.
4. Parodos.

Nežinau kaip viskas baigsis, bet kol kas esu priešiškai nusiteikęs prieš 7 langus.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 05 09, 12:58)
Čia ne lango profilio armuotė, o papildomas konstruktyvas langų montavimui.

o kokiam velniam ji naudoti, stiklo pluosto laikikliai per silpni visa vitrina islaikyti ? 3 paketu didziausi plonu remu langai montuojami be jokiu nesamoningu "armuociu" ir viskas laiko.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 22:16)
Už kvadratą montavimo išėjo apie 283 Lt. Tiek sistema tikrai neverta. Ir taip aišku ...

Cia kartu medziagos ir darbas kiek kv.m. pppas(mikciot pradejau) pati ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 05 09, 20:16)
Už kvadratą montavimo išėjo apie 283 Lt. Tiek sistema tikrai neverta. Ir taip aišku, kad:

1. Išlaikomas firmos važinėjimas po Lietuvą.
2. Viešbučiai, nakvynė.
3. Maistas.
4. Parodos.

Nežinau kaip viskas baigsis, bet kol kas esu priešiškai nusiteikęs prieš 7 langus.

Montavimo kaina tai x2 ka as uz savo 70m2 sumokejau
Atsakyti