QUOTE(*** @ 2014 05 09, 12:34)
Veka turi nauja profili kuri manau visa galima paslept uz siltinimo.
Aš buvau visiškas asilas, kad paklausiau Minto, Viliaus ir dar kai kurių ir pasirinkau PVC vietoje medžio. Turėjau žiauriai gerą Doletos pasiūlymą. Bet šaukštai jau po pietų.
Mano jau antra klaida: dėti PVC vietoje medinių langų.
Pirma klaida - daryti gręžtinius pamatus vietoje plokštės.
Trečios klaidos nedarysiu - visą namą nuvarysiu klinkeriu ir man dzin visi šalčio tiltai.
Ten, kur abejojau, ten ir išėjo šūdas: pamatai ir langai. Kiekvienam savo, tačiau trečios klaidos nedarysiu.
Džiugu, kad visas problemas išspręs ŠS.
Papildyta:QUOTE(BangaS @ 2014 05 09, 12:58)
Jeigu tokioje vietoje metalą būtų įdėję patentininkai, tai dar galima būtų suprasti, bet kai taip padaro šilčiausiai langus montuojanti firma, tai jau nebejuokinga.
Ta pati šilčiausia firma man šiandieną permontavo visas vitrinas. Visus langus sumontavo apie 20 cm nuo išorės, o vitrinas - 25 cm nuo išorės. Aišku, tai juokinga, žmogiška klaida. Vyrai sąžiningai visą dieną dirbo ir ištaisė broką. O tai buvo jų klaida dėl to, kad pamatas 5 cm labiau išlindęs nei siena. Sumaišė: antro aukšto langus sumontavo 20 cm nuo sienos, o pirmo aukšto vitrinas - 25 cm nuo sienos.
Bet vakar vienas 7 langų atstovas žadėjo atsiųsti perskaičiuotas Uw 72 ir 86 mm profilio vertes, bet taip nieko ir nesulaukiau.