QUOTE(skyroja @ 2014 05 08, 17:47)
neprisijungs ne vienas, nes kiekvienas postas turetu buti patvirtintas valdzios, kad neislystu koks netinkamas "zodis" kur nors. Nors jei risijungtu, butu didelis respektas, bent jau uz bandyma, o jei dar ir isaiskintu kas kaip, tai dar ir klientu uzsidirbtu
O kas ir kaip buvo galiu aš paaiškinti.
1. Aš jau buvau pasirinkęs Kommerling langus: 88 proEnergyTech.
2. 7 langus buvau pasirinkęs kaip montuotojus.
3. Man Kommerling nepatiko dėl to, kad iš karto sakė, kad dės metalinę armuotę.
4. Rehau garantavo, kad beveik nenaudoja metalinės armuotės. Mano atveju atsieit bus galima išsiversti be jos.
5. Rehau langai buvo brangesni, bet dėl metalinės armuotės nebuvo jie man imponavo. SKP nesutiko nuleisti kainos. Jie siūlė būtent 86 mm profilį.
6. Tuomet į procesą įsikišo 7 langai, kurie sugebėjo gauti geresnę kainą.
7. Pasirodo, kad kaina tapo geresnė tik dėl to, kad buvo panaudotas žemesnis profilis: 72 mm vietoje 86 mm. Nors iki tol aš niekur nekreipiau dėmesio į langų aukščius. Niekas manęs neįspėjo, kad Rehau turi dviejų aukščių tą patį profilį, kad aukštesnis yra šiltesnis, kad būtent jis yra sertifikuotas PN.
Štai kaip mane išdūrė lygioje vietoje. Iš tiesų man atvežė 72 mm profilį, kuris iš tiesų toks ir yra. Pjūvis viską įrodė. Apgavystės nebuvo. Tiesiog man vietoje 86 mm profilio įkišo 72 mm profilį.
Dabar siūlo suskaičiuoti Uw vertes visų langų ir pažiūrėti, ką gausiu su 72 mm ir 86 mm profiliu. Skaičiai bus rytoj.