Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 26 tema

QUOTE(cibulis @ 2014 05 08, 16:19)
Man dabar įrodinėja, kad toks pats geras ir "beveik sertifikuotas" PN yra ir 72 mm profilis. Bet iš tiesų esu apgautas kaip reikalas.

Kai atsiūs ir to 72mm profilio sertifikato kopiją, paplatink, nes man, kaip lygiai taip pat apgautam, tik dėl to "nekėlusiam vėjų", tai lygiai taip pat įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 08 gegužės 2014 - 16:57
QUOTE(mintas @ 2014 05 08, 16:56)
Kai atsiūs ir to 72mm profilio sertifikato kopiją, paplatink, nes man, kaip lygiai taip pat apgautam, tik dėl to "nekėlusiam vėjų", tai lygiai taip pat įdomu.

Persiųsiu tau viską asmeniškai. Dar nevėlu. Apjungsime ieškinį ir eisime abu į teismą.
Papildyta:
Mūsų visą diskusiją apie langų kiaulystę su šio forumo nuoroda nusiunčiau:
1. Rehau atstovams Lietuvoje.
2. 7 langams.
3. SKP.

Kaip manote ar išdrįs bent vienas prisijungti ir padiskutuoti viešai?

Atsakyti
"beveik sertifikuotu ir "beveik nesciu" nebuna
nemalonu, bet jei faktai pries akis - pasibylineciau (jei graziuoju nesutinka susitarti).
Yra moralines zalos, vartotojo apgavyste, vartotoju teises.... biggrin.gif
Butu pamoka kitiems, teismine praktika g.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 05 08, 18:10)
Persiųsiu tau viską asmeniškai. Dar nevėlu. Apjungsime ieškinį ir eisime abu į teismą.
Papildyta:
Mūsų visą diskusiją apie langų kiaulystę su šio forumo nuoroda nusiunčiau:
1. Rehau atstovams Lietuvoje.
2. 7 langams.
3. SKP.

Kaip manote ar išdrįs bent vienas prisijungti ir padiskutuoti viešai?

neprisijungs ne vienas, nes kiekvienas postas turetu buti patvirtintas valdzios, kad neislystu koks netinkamas "zodis" kur nors. Nors jei risijungtu, butu didelis respektas, bent jau uz bandyma, o jei dar ir isaiskintu kas kaip, tai dar ir klientu uzsidirbtu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2014 05 08, 17:47)
neprisijungs ne vienas, nes kiekvienas postas turetu buti patvirtintas valdzios, kad neislystu koks netinkamas "zodis" kur nors. Nors jei risijungtu, butu didelis respektas, bent jau uz bandyma, o jei dar ir isaiskintu kas kaip, tai dar ir klientu uzsidirbtu biggrin.gif

O kas ir kaip buvo galiu aš paaiškinti.

1. Aš jau buvau pasirinkęs Kommerling langus: 88 proEnergyTech.
2. 7 langus buvau pasirinkęs kaip montuotojus.
3. Man Kommerling nepatiko dėl to, kad iš karto sakė, kad dės metalinę armuotę.
4. Rehau garantavo, kad beveik nenaudoja metalinės armuotės. Mano atveju atsieit bus galima išsiversti be jos.
5. Rehau langai buvo brangesni, bet dėl metalinės armuotės nebuvo jie man imponavo. SKP nesutiko nuleisti kainos. Jie siūlė būtent 86 mm profilį.
6. Tuomet į procesą įsikišo 7 langai, kurie sugebėjo gauti geresnę kainą.
7. Pasirodo, kad kaina tapo geresnė tik dėl to, kad buvo panaudotas žemesnis profilis: 72 mm vietoje 86 mm. Nors iki tol aš niekur nekreipiau dėmesio į langų aukščius. Niekas manęs neįspėjo, kad Rehau turi dviejų aukščių tą patį profilį, kad aukštesnis yra šiltesnis, kad būtent jis yra sertifikuotas PN.

Štai kaip mane išdūrė lygioje vietoje. Iš tiesų man atvežė 72 mm profilį, kuris iš tiesų toks ir yra. Pjūvis viską įrodė. Apgavystės nebuvo. Tiesiog man vietoje 86 mm profilio įkišo 72 mm profilį.

Dabar siūlo suskaičiuoti Uw vertes visų langų ir pažiūrėti, ką gausiu su 72 mm ir 86 mm profiliu. Skaičiai bus rytoj.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 05 08, 19:23)
O kas ir kaip buvo galiu aš paaiškinti.

1. Aš jau buvau pasirinkęs Kommerling langus: 88 proEnergyTech.
2. 7 langus buvau pasirinkęs kaip montuotojus.
3. Man Kommerling nepatiko dėl to, kad iš karto sakė, kad dės metalinę armuotę.
4. Rehau garantavo, kad beveik nenaudoja metalinės armuotės. Mano atveju atsieit bus galima išsiversti be jos.
5. Rehau langai buvo brangesni, bet dėl metalinės armuotės nebuvo jie man imponavo. SKP nesutiko nuleisti kainos. Jie siūlė būtent 86 mm profilį.
6. Tuomet į procesą įsikišo 7 langai, kurie sugebėjo gauti geresnę kainą.
7. Pasirodo, kad kaina tapo geresnė tik dėl to, kad buvo panaudotas žemesnis profilis: 72 mm vietoje 86 mm. Nors iki tol aš niekur nekreipiau dėmesio į langų aukščius. Niekas manęs neįspėjo, kad Rehau turi dviejų aukščių tą patį profilį, kad aukštesnis yra šiltesnis, kad būtent jis yra sertifikuotas PN.

Štai kaip mane išdūrė lygioje vietoje. Iš tiesų man atvežė 72 mm profilį, kuris iš tiesų toks ir yra. Pjūvis viską įrodė. Apgavystės nebuvo. Tiesiog man vietoje 86 mm profilio įkišo 72 mm profilį.

Dabar siūlo suskaičiuoti Uw vertes visų langų ir pažiūrėti, ką gausiu su 72 mm ir 86 mm profiliu. Skaičiai bus rytoj.

Na o dėl metalinės armuotės - ar tikrai jos neįdėjo?
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2014 05 08, 19:38)
Na o dėl metalinės armuotės - ar tikrai jos neįdėjo?

Jeigu jau dalyvauji diskusijoj,tai nepatingek bent keleto postu atgal paskaityt del ko vyksta sitas gincas .
Cibulis : " Aš Rehau vietoje Kommerling pasirinkau vien dėl to, kad jie sakė, jog Rehau langams dažnus atveju nereikia metalinės armuotės. Į mano vitriną įkišo maždaug 5 mm storio, 8 cm pločio ir apie 2,36 m ilgio dvi metalines armuotes."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brella: 08 gegužės 2014 - 19:00
o ar isviso yra tokiu gamintoju kurie nedetu armuotes i didelius vitrininius langus, speju jog visi nori apsidrausti ir ji bus sudeta g.gif
Atsakyti
Tokiu atveju nereikia klientui zadet!Arba dedi,arba nededi,bet neapgaudineji.
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2014 05 08, 19:58)
Jeigu jau dalyvauji diskusijoj,tai nepatingek bent keleto postu atgal paskaityt del ko vyksta sitas gincas .
Cibulis : "  Aš Rehau vietoje Kommerling pasirinkau vien dėl to, kad jie sakė, jog Rehau langams dažnus atveju nereikia metalinės armuotės. Į mano vitriną įkišo maždaug 5 mm storio, 8 cm pločio ir apie 2,36 m ilgio dvi metalines armuotes."

Taigi klausimas ir yra ar dar kur nors daugiau neįdėjo. Ar į vitriną buvo sutartyje numatyta dėt tą armuotę, ar čia vėl saviveikla?
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 05 08, 19:07)
o ar isviso yra tokiu gamintoju kurie nedetu armuotes i didelius vitrininius langus, speju jog visi nori apsidrausti ir ji bus sudeta  g.gif

Geneo tuo ir ypatingi, kad jų visas profilis yra armuotas stiklopluoštu jų firminiu pavadinimu "raufipro". Todėl galima puikiausiai pagaminti langus be papildomos metalinės armuotės. Pagal jų reklamą, be papildomos metalinės armuotės, langai užtikrina net 2 apsaugos lygį ir tik norint jo dar aukštesnio papildomai dedama metalinė armuotė. Man vitrinas 2.2mх2.8m pagamino be papildomų metalinių armuočių. Bent jau taip tikiuosi. O kaip dabar tai sužinot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 05 08, 21:04)
Geneo tuo ir ypatingi, kad jų visas profilis yra armuotas stiklopluoštu jų firminiu pavadinimu "raufipro". Todėl galima puikiausiai pagaminti langus be papildomos metalinės armuotės. Pagal jų reklamą, be papildomos metalinės armuotės, langai užtikrina net 2 apsaugos lygį ir tik norint jo dar aukštesnio papildomai dedama metalinė armuotė. Man vitrinas 2.2mх2.8m pagamino be papildomų metalinių armuočių. Bent jau taip tikiuosi. O kaip dabar tai sužinot  g.gif ?

Gal su kokiu stipresniu magnetu prasiejus būtų aišku ar yra armuote. Arba lieka metalo detektorius smile.gif
Atsakyti