Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2014 06 12, 10:11)
Ale kita vertus, rask tu plaukus ne muted! biggrin.gif Visi plaukai muted, ir akys muted. Tfū blyn, visi žmonės muted, tik tie iš japonų multikų ne biggrin.gif

...va va, ir aš vis žiūriu į veidrodį - kur ten pas mane clear spalvos g.gif Bet jai jau dažai plaukus tokia spalva, kokios gyvenime nebūna, tai reik jamt iš rūbų paletės, a ten CS griežtai tik geltonai rudos, t.y. visokios kavos pupelių spalvos.
Tarkim (pastebėjau, kad labai skiriasi tos spalvos pas visus gamintojus, ten tarkim pas vienus 3-čias kaip anti red arba green žymisi, kitur golden, tai negaliu garantuot, bet lyg 5-raudonmedis, o 6-raudonas) jai imt su 6... jau jau... o tas mahagonas išryškina raudonį... ir jau pudruotis tenka padoriai, ibo nosis kaip šaltyje arba po gramo... be to klausimas ar nusipudravus visai į rausvą paršelį nepavirsi. Ta spalva reikalauja olive odos atspalvio... nu parodyk man kur su persikine oda kas būtų su mahogany spalva nudažytas?
Atsakyti
ziuriu visai grazu mahagony red, gal cia prie bs tiktu?smile.gif
mahagonas su persiko oda? visai nieko?
user posted image
spalva gan ryski tokia,
user posted image
user posted image
Atsakyti
beje kaip ant manes mahagonas? (foto geresniam apsvietime)
foto
Atsakyti
Man ant tų persikinių mahagonas ne itin. Ir ant Hypnotic gražu tik palyginus su ta balta, kuri visai buvo ne kažką. Tai bombordava jau geriau. Bet negali atmest, kad gal gali būti ir dar geriau!
Atsakyti
na imama ema, kaip persikinę... kitos tai ne persikinės schmoll.gif ...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
...ir tai sakyčiau a ne warmas ji tik g.gif ? Kažkur mačiau į warmus įdėjo, kažkur į brightus... nors ar bright?..
user posted image
Man net ir su balta lyginant ta su pilku golfu doh.gif : pasmakrėj žaluma, paakiai pajuodę, + metelių nemažai prideda. Tik kad ta blond labai jau dirbtinai atrodė... bet akys ryškesnės buvo, ir defektų ant veido mažiau. O kur su garstyčiom, tai iš ryškiai mėlynų akių - šnipštas, kažkokios pilkai melsvos likusios.
Atsakyti
o vysnine spalva tinka clear spring? Ji priskiriama prie siltu? ziuriu foto tas mahagony turi violetinio atspalvio,o realybej jo net nera. Fotikas pas mane spalvas iskraipo.
vysnine neatrodo issaukianti spalva? ax.gif
user posted image
Atsakyti
uz poros savaiciu isvaziuoju i egzotiska krasta padirbet apie 4 men. Dairausi dazu ir spalvu, putu konsistencijos (kad vargt ir tepliotis nereiktu). Nusiziurejau, visaii nieko - ruda raudono atspalvio ( ne mahagony, raudonesne). Visa raudona nesinori but, ne toks ryskus charakteris ir darbdavis nepageidauja ultra ryskumumo.
Kaip Jums spalva, patenka i BS kategorija ar bent jau i Spring kategorija?

p.s. atkreipiau demesi kad mano naturalus plaukus nera ryskus, bet labiau prie soft ir muted priskiriami biggrin.gif
user posted image
sia spalvyte nuziurejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 12 birželio 2014 - 17:24
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 12, 18:47)
o vysnine spalva tinka clear spring? Ji priskiriama prie siltu? ziuriu foto tas mahagony turi violetinio atspalvio,o realybej jo net nera. Fotikas pas mane spalvas iskraipo.
vysnine neatrodo issaukianti spalva? ax.gif
user posted image

Na tu kaip as kažkadais iš pereini į raudonumą, kol nuėjau iki ryžumo ir galvojau kad gražu ir tinka. Dabar kai pagalvoju tai man tas raudonas atspalvis schmoll.gif ir žiūrint į tavo foto man schmoll.gif gražiau buvo be to raudono atspalvio, bent kiek pamenu. Galėtumei įmest kokią foto su ankstesne spalva, kad geriau palygint mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyšninė tikrai patenka į BW, o dėl BS - nesu pati bandžius... bet pažįstų, kas bandė, atrodė labai gražiai... tik jos oda ne persikinė, o neutral peige tikriausiai skaitosi, ir ne itin šviesi plius, tai nežinau ar tinkamas pavyzdys. Tos BS natūralūs plaukai, kaip ir daugelio lietuvaičių - pernykščių šiaudų, ji dar minėjo, kad pilkoki... tai kiek pamenu visada tamsinasi. Tai ta vyšninė - vienas iš geriausių variantų (na ten dar visokius esu mačius pas ją kaštoninius, ir ten link ryžumo matyt visus variantus išbandžius ji).
dėl tų putų spalvos - pasižiūrėčiau daugiau kaip atrodo, kur bandžiusios moterys, šo to įtariu, kad ant pakelio ne visai tikslus vaizdas unsure.gif
Atsakyti
to pačio numerio dažai - nu kažkaip vasaroms...
user posted image
Atsakyti
man asmeniškai tos raudonai violetiniai rudos labai subtilus, reikalas, nes nepataikius spalvos labiau į violetinę pusę, tai ta spalva realybėj labai tokia bobiška atrodo g.gif
kam tinka tai skalė vyšnia/raudonmedis/raudonai ruda saugesnė mano akim g.gif į šiltesnę pusę tokios spalvos
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 06 13, 11:19)
to pačio numerio dažai - nu kažkaip vasaroms...
user posted image


jei teisingai supratau cia- siltas atspalvis, vasaroms nelabai tiktu ? Joms graziausiai atrodo kavos atspalviai wub.gif o visokiu mahagonu reiketu vengti. Pastebejau, kai patapau mahagon, tai oda atrodo gelsvesne (isryskejo gelsvumas, dingo blyskumas), bet tai fotikas kazkodel neperteikia. Cia gerai ar blogai kad oda atrodo gelsvesne su mahagon plaukais?
Juodai jokiu budu negaliu dazyt, pirmiausia tai nukrypsta nuo naturaliu plauku, antra po 2 sav. plike sviestu biggrin.gifD

nusifotkinau ryte su savo spalvu bliuskute ( pilka ir juoda spalvos lb netinka verysad.gif ). Galima sakyti, kad vaizdas harmoningas?
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 13 birželio 2014 - 11:51