Sveikos
zinot, suvokiau kad neturiu ka apsirengt.
Bet cia ne ta prasme kad pilna spinta rubu, o ta kad realiai neturiu nieko ant virsaus pavasario vasaros sezonui, isskyrus kardiganus ir viena dzemperiuka. Tol, kol galiu vilketi paltuka, problemu nera, kai visai atsyla ir galima lauke vaiksciot su trumpom rankovem irgi problemu nera, bet va tokiam tarpiniam sezonui reiketu arba plosciuko arba svarkelio, kuriu as neturiu ir niekaip nepavyksta nusipirkt. Apejau ne viena parduotuve, taciau pasirinkimo labai mazai, jau net ir lapatynu ne viena apejau. Dazniausia problema kad dauguma modeliu netinka mano figurai, bet dar ir tai kad labai mazai vasarisku spalvu - jeigu sviesiai rusva tai butinai silta, saltu kazkaip sunku rast, juodos ir visokiu ryskiu nenoriu, pilku nematau, tamsiai melyna but gerai bet pas mane ir taip jau viskas baigia pasidaryt melyna nuo galvos iki koju.
O gal nebijot ryskiu spavu? Nu ne braitiniu, bet is vasaros paletes kokia zalia, avietine, rozine? Bet ar neislys per gerkle man po sezono tas ryskus plosciukas?
O del tikimo figurai, nesuprantu kodel taip yra, bet kiek matuojuosi parduotuvese tai faktiskai visi modeliai jeigu dydis tinka tai neuzsisega per krutine, o didesnis dydis uzsisega bet tuomet kabo peciai, ilgos rankoves ir apskritai kaip i maisa ilindus. O lapatynuose radau ne viena modeli kurio dydis ir per krutine gerai ir is peciu gerai, bet daznai budavo kad netinka ten del spalvos mano spalviniam tipui ar kazko kito. Tai va man klausimas kodel taip yra skirtingai, ar pas mus i parduotuves realiai kitokius modelius veza ar cia tik as taip uztaikiau?
Zodziu pasiguodziau...
inc,
kaip tavo egzai?
QUOTE(prek @ 2014 04 28, 13:44)
O kas ir kur Vilniuje nustatinėja?
Nustatineja Sigijola, bet as is SM turbut greit gausiu bana, nes ta firma sioj temoj gal jau koki 5 karta miniu
QUOTE(prek @ 2014 04 30, 21:21)
Kodėl dažus renkatės parduotuvinius, o ne profesionalius?
Galbut todel kad as ir pati sioje srityje ne profesionale, o megeja.
Esu bandzius su kirpykliniais ten pirktis atskirai tuos oksidantus, tai viena karta pavyko, o kita karta perkant tuos pacius dazus ta pati pardaveja vietoj 3 procentu, idejo 6 procentu, tai is pradziu nesupratau ko jie man nudaze kazkaip geltonai ir galva griauze bei smirdejo...
suvokiau tik kai pakuote idemiai apziurejau.
Paskui ilgai ir nuobodziai laukiau kol jie man ataugs, daugiau nesiterlioju.
QUOTE(bytte @ 2014 05 02, 13:43)
Man reik link tokių variantų:
...sakai padarytų
?
O ko ne, ji gi kaip ne kaip visaziste.
Tik del visa ko patarciau atsispausdint nuotrauka ir parodyt nusinesus kad zinotu apie ka eina kalba.
QUOTE(bytte @ 2014 05 02, 14:28)
... kažin jai jau buvau ryža, gal bandyt su hna dažytis... ibo bijau aš dažų
...beja Hiver, patiko man tie loreal dažai - nesmirda, tepas maloniai, spalvos gražios
, tik kaina aukštoka... plius kiekis jų didelis, o man labai mažai reikia.
chna labai sveika plaukams, ir jeigu jauti kad tiktu atspalvis, bei nebijai siek tiek terliones tai kodel gi ir ne, plaukai tik padekotu.
Tik del zilu sruogu kazin kaip nudazo?
As kazkada daziau labai seniai su ta gryna chna tai man smarkiai netiko,
tuomet dar nezinojau kad ja reikia maisyt su basma.
As tai juos per kokius tris, keturis kartus naudoju, turiu dabar dvi spalvas, viena naudoju saknims kita galams. O perku tai tik kai buna akcijos, bent 30 proc. nuolaida, o jos buna daznai tai Drogas tai Maximoj, pakaitom.