Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Aš čia kaip pilypas iš kanapių po tokios pertraukos, turbūt tikrai pamiršote biggrin.gif
..o tipas su mėlynomis akimis tai juk gali būti tik šaltas, ir ne kitaip, ane?
Ir jei vis tik linkstu prie summer, bet anot kirpėjos ir visažistės man netinka nei grynai šalti plaukų atspalviai, nei grynai šaltas makiažas.. o labiau pašiltintos spalvos, tiksliau šiais atvejais sumaišytos, tai čia gal tada soft summer?
..ir kaip suprasti ar esi pakankamai kontrastinga būti cool summer?
Atsakyti
QUOTE(Ur. @ 2014 09 30, 17:08)
Aš čia kaip pilypas iš kanapių po tokios pertraukos, turbūt tikrai pamiršote  biggrin.gif 
..o tipas su mėlynomis akimis tai juk gali būti tik šaltas, ir ne kitaip, ane?
Ir jei vis tik linkstu prie summer, bet anot kirpėjos ir visažistės man netinka nei grynai šalti plaukų atspalviai, nei grynai šaltas makiažas.. o labiau pašiltintos spalvos, tiksliau šiais atvejais sumaišytos, tai čia gal tada soft summer?
..ir kaip suprasti ar esi pakankamai kontrastinga būti cool summer?

Nu matai, ką vadinti tom mėlynom akim. Jei visas, kurios yra ryškiai nerudos, tai gali ir pavasaris būt mėlynom. Tokiom ne į pilkumą, o į turkio.

Cool summer - vienas šalčiausių sezonų, jei tau netinka šaltos spalvos, tai vargu ar tu esi ji. Tfū į tuos kontrastus, šalta ji. O jei žiūrėt kontrastą, tai reik žiūrėt pirmiausia į odą/akis, paskui dar plaukus natūralius. Nes kas žiūri į visokias ten blakstienas, tai gali pasimaut - aš prisiklijuosiu grėblius, išsitatuiruosiu antakius, ir teigsiu, kad esu didžiai kontrastinga. Bet iš tikro tai to kontrasto neatsiras...

Sumaišytos spalvos yra vasaroms, jei gali toleruoti auksinius papuošalus, tai gal ir soft summer. Na, jei ne light biggrin.gif Cool summer - tik sidabras, auksas ant jos atrodo veu. Užsimauni auksinį žiedą ant piršto, ir jis iškart nupinga, atrodo kaip iš čigono pirktas už 5 litus biggrin.gif Žo, joms jis ne, o sidabras - taip. Nu arba platina, jei ta kūlsumerė kokia prašmatni smile.gif

O daugiau tai nežinau, nesigaudau aš tose vasarose, gal kas ką pridės biggrin.gif keista, pas mane visi trys diedai vasariniai ir net vienas iš dviejų katinų biggrin.gif katinas ir vyresnis sūnus - kūlsumeriai, o dieds ir mažasis - laitai.

Kaip mes čia su diedu, abu laitai, tą kūlsumerį išperėjom, tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Mano manymu akys tikrai mėlynos, su pilkumu, tokia spalva, ir net mano nuotraukuose vienose nėra to tamsesnio išorinio kontūro, visos vienodos spalvos, kitose kontūras yra, bet siauras, bet spalva grynai, grynai tokia pati: http://images60.fotk...EyesBlue-vi.jpg
Nu čia grynai šalta, vasarinė spalva?

Čia dėl to, kad netinka šaltos, tai aš dar noriu įsitikinti, nes turiu pagrindo ir smarkiai abejoti, pvz. kirpėja biggrin.gif aukso prie veido nenešioju, bet vestuvinis žiedas mano manymu atrodo gerai.. ai, atmetu iš karto light, nes man visiškai netinka šviesūs, jokių atspalvių plaukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ur.: 01 spalio 2014 - 11:06
QUOTE(Noa @ 2014 09 26, 14:51)
Nuoširdžiai patariu eit iš čia, kol neįtraukė. Nes jei bogu nebus ko apsirengt lotuliukas.gif

Kad tikrai nėr ką apsirengt biggrin.gif Kaip tik ruošiausi rudens sezonui atnaujinti spintą. Kodėl ne mano tipo spalvom - optimistiškai pagalvojau. Aha, svajuko dramblionėse. Ir taip nelengva mano figūros tipui tinkamiausius rūbus rast, o jei jei dar ir pagal spalvinį tipą rinktis, išvis ne kažką. Ar čia man vienai taip, ar kitas online parduotuvės gelbėja?
Atsakyti
Mute, aciu uz drabuziu pavyzdukus, 4u.gif jeigu rasi ka nors tokio vasaroms, imesk 4u.gif

user posted image

QUOTE(Pilango @ 2014 10 01, 12:06)
Kad tikrai nėr ką apsirengt  biggrin.gif Kaip tik ruošiausi rudens sezonui atnaujinti spintą. Kodėl ne mano tipo spalvom - optimistiškai pagalvojau. Aha, svajuko dramblionėse. Ir taip nelengva mano figūros tipui tinkamiausius rūbus rast, o jei jei dar ir pagal spalvinį tipą rinktis, išvis ne kažką. Ar čia man vienai taip, ar kitas online parduotuvės gelbėja?

Galit dar bandyt tiesiog matuotis ir ziuret kurios spalvos tinka, ir gal tas net ir isigyt, o paskui jau pagal tai ir paaiskes kurio cia tipo tos jums tikusios spalvos. 4u.gif Bet siuo atveju reikia but saziningai su savim ir rinktis tik tas spalvas kurios tinka, o ne tas kurios labai patinka bet klausimas ar tinka. biggrin.gif Nes is esmes spalvinis tipas taip ir nustatomas - pagal tai kokios spalvos tinka.
Ta akyte kur idejot tai vasara butu. 4u.gif

Del drabuziu pasirinkimo ne jums vienai taip, drinks_cheers.gif va as burgundiska bliuzele nusitveriau, dabar i slyvine seile varvinu ir svarstau mano ar ne mano tipo spalvos. doh.gif Irgi bandau atsinaujint rudenini garderoba, reikia kad tiktu prie melynu ir tamsiai pilku apaciu. unsure.gif

O kirpeju ir visazisciu pasisakymais nepasitikeciau, jos labai daznai gazkaip idomiai suvokia ta spalvu tikima, daznai siulo tam tikras spalvas argumentuodamos kad jos neva susildys jusu ivaizdi. Kazkaip siltumas suvokiamas kaip geris, o saltumas kaip blogis, kodel taip - nezinau. Mane viena visaziste ikalbinejo pirkti ruda su plytiniu atspalviu priemone veido konturavimui, neva ruda su pilkumu darys mane purvina, o as juk anot jos, siltos odos. biggrin.gif As isvis galvoju ar nors viena kirpeja patartu kuriai nors visiskai saltus peleninius plaukus? Nu nebent mada uzeitu grynai tokiu.
Papildyta:
QUOTE(Pilango @ 2014 09 26, 11:55)
O man priešingai - gražiausios žiemos spalvos. Tokias ir dėvėt mėgstu. Ir įsitikinus buvau, kad tinka. Pvz. daugiausiai komplimentų esu sulaukus dėvėdama true red spalvos suknelę su juodu masyviu kaklo papuošalu. Perskaičiau temą... na kurgi man light vasarėlėi tokios spalvos, ypač, kai problemų su veido raudoniu yr. Tai dabar negaliu apsispręst džiaugiuosi ar nelabai šią temą atradus  biggrin.gif

Jeigu esat light summer visai tiketina kad jums raudona graziai tinka. 4u.gif LSu paleteje yra raudona.

Pakelkit ranka kas ziurejot seriala Ally McBeal ? ax.gif
Prisimenu kad ja labai daznai rengdavo raudonais drabuziais, ir jai jie tikrai tiko, kazin ar ji ne light summer? g.gif
user posted image
user posted image

O veido raudoni galima ir reikia uzmaskuoti, nes priesingu atveju vasaroms kurios turi problemu su pajuodusiais paakiais negaletu deveti nei pilku drabuziu nei pilku seseliu, tiesiog sie defektai nesusije su tipu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 spalio 2014 - 12:41
Naują temą padariau biggrin.gif

NAUJA TEMA
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 10 01, 13:41)
O kirpeju ir visazisciu pasisakymais nepasitikeciau, jos labai daznai gazkaip idomiai suvokia ta spalvu tikima, daznai siulo tam tikras spalvas argumentuodamos kad jos neva susildys jusu ivaizdi. Kazkaip siltumas suvokiamas kaip geris, o saltumas kaip blogis, kodel taip - nezinau. Mane viena visaziste ikalbinejo pirkti ruda su plytiniu atspalviu priemone veido konturavimui, neva ruda su pilkumu darys mane purvina, o as juk anot jos, siltos odos. biggrin.gif   As isvis galvoju ar nors viena kirpeja patartu kuriai nors visiskai saltus peleninius plaukus? Nu nebent mada uzeitu grynai tokiu.

Man toks vaizdas, kad jei kirpėjų būtų valia, tai jie visus alei vieną nudažytų ryžai ir jiems būtų gražu biggrin.gif Ar jie tų šiltų dažų neturi kur dėt, ar kaip ten jiems yra lotuliukas.gif Aš kirpėjo be tokio požiūrio turbūt 10 metų ieškojau. Kuris pažiūri ir sako - nu taip taip, žinau, kad ne-ry-žai, sėsk biggrin.gif

Pakelkit ranka kas ziurejot seriala Ally McBeal ? ax.gif
Prisimenu kad ja labai daznai rengdavo raudonais drabuziais, ir jai jie tikrai tiko,  kazin ar ji ne light summer? g.gif

O negali ji būti soft? Kodėl srazu light biggrin.gif
Papildyta:
Su šita Makbyl kažkaip į kitą temą parėjom biggrin.gif Ten ji kažkokia išvis nežinau, warmas netgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 spalio 2014 - 12:55
QUOTE(Hiver @ 2014 10 01, 14:41)
Mute, aciu uz drabuziu pavyzdukus,  4u.gif jeigu rasi ka nors tokio vasaroms, imesk  4u.gif

jei rasiu, imesiu, bet jau i nauja tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Rašau be reikalo, noriu damušti temą. Bet rask ir laitams, laitų dera nepamiršti, jie ir taip jau neturi kontrasto ir yra gamtos nuskriausti biggrin.gif
Atsakyti
aš pasiskubinau, o žiūriu nauja yra tai ir rašau į naują smile.gif
Atsakyti
Oi, tikrai aklai netikiu kirpėjomis ir visažistėmis. Ypač kirpėja, nes paskutiniu metu reikalavau primygtinai pati nudažyti mane pilkai. Bet išėjau vėl šilta.. nors kirpėja teigė, kad tai šalta.. rezultatas, svarstau ar kirpėja iš viso skiria šilta/šalta biggrin.gif

O va dėl tų visų visažisčių, nežinau.. galvoju gal kartais jeigu plaukai yra nušiltinti ne pagal tipą, tai vien todėl gali netikti grynai šaltos spalvos?

O čia tokios spalvos akys gali būti ir cool, ir soft summer? Tai tuomet dabar tik pagal kontrastą atskirti kuris?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti