QUOTE(Noa @ 2014 09 21, 17:11)
Tai BFAS paletėse buvo, betgi nematęs konkrečios paletės tai nežinosi, kas kam. Nėr nuorodos.
Ten buvo basics (visokios tamsiai mėlynos, pilkos, rudos, bordinės,smėlinės, tamsiai žalios: paltams, kostiumėliams, aksesuarams).
Lights (šviesios: bliuskutėms, vakariniams rūbams romantiško stiliaus, vasariniams kostiumėliams)
Brights (ryškiausios: vakariniams rūbams, sportinei, pliažinei aprangai, madingiems drabužiams).
Accents (kraščiukams visokiems: metalai, itin ryškios, markerinės spalvos)
BFAS zinau kad buvo, bet ten buvo dar kazkokie suskirstymai, straipsnis kazkoks klajojo temoj lygtais bytte, ar inc buvo idejus, dabar galvoju ar ne rusu kalba?
Man va reiktu apsisprest kokios spalvos dzemperiuka issirinkt, nesiosu ji prie melynu dzinsu. Nepigus, tai kaip ir i madingu vienasezoniu kategorija negaliu det ar ne?
Ne paltas, ne kostiumelis, tai kaip ir ne basics? Light irgi ne, nei jis vakarinis, nei vasarinis. Plius is light man ir pagal kuno sudejima netiktu as is tu kurioms virsutine dali pageidautina regt tamsiau.
Nu pvz.:
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 09 22, 13:13)
va tamsiai ruda negaliu buti del to kad saknis bus sviesios lb kai ataugines.
tai va, vakar nusipirkau casting 513,
O jus dar, cia seniau, su jais nedazet?
Mano nuomone 513 ir yra tamsiai ruda.
As asmeniskai visas kurios dazosi nuo 400 ir maziau jau laikau juodaplaukemis, bet cia aisku tik mano nuomone. Ant saves ir sia 5 matau pakankamai tamsia, tamsesne nei mano naturalus. Mano naturali nedazytu plauku spalva (tuo metu kai ja galejau sau leisti nes neturejau zilu) yra tokio panasiai tamsumo:
Kai nusidazysit parasykit kaip jums ji patiko.
Beje, 513 ne kapucinas, ji triufelis.
O kapucinas 613 butu. Tiksliau net ne kapucino, o mokacino, tai yra, kapucino su kakava.