QUOTE(akoya_lt @ 2014 09 16, 20:49)
Inc, aš tokios panašios spalvos paltą papirkau, ne pats blogiausias variantas dar...
Beje, labai seniai matyta, malonu, kad vėl prisijungėte (bus smagu kartu atrasti naujų spalvų ne tik ų spintą, bet ir ant veido )
Beje, labai seniai matyta, malonu, kad vėl prisijungėte (bus smagu kartu atrasti naujų spalvų ne tik ų spintą, bet ir ant veido )
Paltas ir man toks patiktų, jaučiu
Ale ot mane Jūs vadint sugalvojai Geriua jau tu, o tai nežinosiu su kuo mumis kalbi
Man, tai atrodo, kad aš niekur nepabėgau nuo spalvų Gal tik neturiu ką pasakyt kartais, tai ir nerašau. Nors gal ir tikrai atitrūkus, nes vasara, vaikai, namo statybos, sodas. Gi dar gėles pagal spalvas derinu. Aną dieną vaikščiojau ir tyrinėjau lapus kiekvienos gėlės, nes bandžiau suformuot gėlynus, kad šalti lapai prie šaltų, o šilti prie šiltų, o į tarpus neutralius Jaučiu, kadm kitam papasakočiau, tai žvengtų
Be to, ir sau bandžiau vis susirast tinkamų idealių žalių. Sunkus variantas man su jom, nes tos tokios link chaki man ant manęs nelabai patinka, o maniškės kažkas tarpinio tarp vasaros (kurios tiksliai nežinau) rudenio žalių. Pati, tai iš mėlynų dabar neišlendu Reiks imt ir išsitraukt iš spintos bordo švarkiuką šiandien Priedo dar ir fotkintis reiks eit