QUOTE(Erszebeth @ 2014 09 15, 19:56)
Taigi buvom jau aiškinęsi, kad raštų stambumas labiau priklauso ne nuo spalvinio tipo, o buo veido bruožų. Didelės akys, stambios lūpos - ir netiks mažos gėlytės, tankūs maži taškiukai. Bet tiks stambios gėlės, dryžiai (ne dryželiai). Vasaroms stambios gėlės bus pastelinių spalvų, pavasariams kaip nuo matrioškų. Tiesa, dar yra tas efektas, kai labai smulkiame raščiuke dvi ryškios spalvos (pvz., juoda ir balta) susilieja į neryškią (pilką) ir ima tikti, tarkim, vasaros tipams.
Tamsi ruda (mokyklinės uniformos spalvos) yra WS paletėje, inc neduosiu, kol iki galo neišsiaiškinsiu
Bet tavo įdėtose spalvose ten visai ne šaltibarščių rožinė
O šiek tiek link violetinės atrodo. Tai kokią testuoti? Užmetus akį į tas abi matau, kad parduotuvėje matuoti imčiau mėlynąją (kur parašyta WS).
Tai man ir spalviškai, ir pagal margumą vasara, ne dėl stambumo. Brightams netinka primarginta, na pora spalvų tarkim, arba ten labai pereinantis variantas, kaip ant šilko mėgsta skareles ten paliet. Tas margumas, kai trys ir daugiau spalvų raštuose - rudens.
O va kiek pamenu ne WS uniforma
, WS ruda tokia labiau valgoma, skanesnė... nu o uniforma... nemanau kad kam kyla asociacijos su šokoladu, nors atrodo rudumas lyg panašus. Be to pavasariu rudoje IMHO turėtų lašiuku geltonnos daugiau būt. Mano dukros striukė buvo tokia, lyg ir mokyklinė ruda, bet tokia vaiskesnė, ir iš vidaus dar tokia šilta lašišinė su smėline languota, gaila neturiu padoraus fotiko, įdėčiau. Be to mano tėtis vaikystėj nuo Kidman nelabai skyrėsi, bet jam uniformos ruda irgi ne fontanai.
Ta pavasarinė labiau fuksija švelni, nei ta rožinė, kaip rožė. Kažkokia pošaltė ana, užtai ir siūlo su ja testuotis - lightai jos neišveža matyt dėl ryškumo, o warmai dėl šaltumo, kai brightams pats tas. O su mėlyna... aš tai pardėse nesu mačius nieko tokios spalvos, nebent rankšluoščių
.