QUOTE(bytte @ 2014 09 15, 10:39)
Man irgi antra geriausiai... ir žydra geriau, nei mėlyna
, bet žydra reiktų pašiltint ir būtų super ok
aš pati negaliu iš eilės visų žydrų nešiot, kai kurios daro mane raudoną, bet tokios va margalynės su ruda ir oranžine niekaip neužsidėčiau. sakyčiau išvis BS margalynė turėtų iš principo netikt, ji kaip ir ne clear, nes kaip ne kaip BS ir CS tas pats. BS raštai sakyčiau minimalūs teoriškai, pati nebandžiau, IMHO man tinka visai be raštų
, na koks kantukas kontrastui, žirneliai ar jūreivio dryžiai, jai su makiažu (nes čia jau žiemos zabovos)... O ta ružava su mažom gėlytėm man kažkaip vasarinė
, o tą tamsią rudą reiktų tikriausiai inc atiduot.
Manau kad ryškiausias skirtumas tarp BS ir WS visgi yra ta fuksinei rožinė, kaip aš ją vadinu šaltybarščių. Ji minima ir tams saite, kur jai jūs manote, kad esate pavasaris... ir jums tinka rožinė (su kuria mila įdėta), tai esate - braigt... o toliau nepamenu
Taigi buvom jau aiškinęsi, kad raštų stambumas labiau priklauso ne nuo spalvinio tipo, o buo veido bruožų. Didelės akys, stambios lūpos - ir netiks mažos gėlytės, tankūs maži taškiukai. Bet tiks stambios gėlės, dryžiai (ne dryželiai). Vasaroms stambios gėlės bus pastelinių spalvų, pavasariams kaip nuo matrioškų. Tiesa, dar yra tas efektas, kai labai smulkiame raščiuke dvi ryškios spalvos (pvz., juoda ir balta) susilieja į neryškią (pilką) ir ima tikti, tarkim, vasaros tipams.
Tamsi ruda (mokyklinės uniformos spalvos) yra WS paletėje, inc neduosiu, kol iki galo neišsiaiškinsiu
Bet tavo įdėtose spalvose ten visai ne šaltibarščių rožinė
O šiek tiek link violetinės atrodo. Tai kokią testuoti? Užmetus akį į tas abi matau, kad parduotuvėje matuoti imčiau mėlynąją (kur parašyta WS).
QUOTE(Noa @ 2014 09 15, 16:30)
Erszebeth
Aš tai nematau nieko naujo, tik seną - tau NEPATINKA tai, kas tau tinka, ir patinka tai, kas nelabai tinka
Tau visiškai netinka ružavos, ko braitas turi daug. Bet tau visai pusė velnio žemės spalvos, kurios braitui - tragedija. Sėdėk kur sėdėjai, niekas čia tavęs nepaguos
Joks tu ne braitas, tu gudrauji tiesiog - dedi visas bright spalvas, ir klausi, kuri geriau
nei viena, neištempi tu to braito. Nu atsiprašau, suprantu, kad tu nori juo būti - ir aš noriu Ir nešioju aš savo norimą juodą nuolatos, bet tai nereiškia, kad aš braitas ir ta juoda pradėjo man tikti
Braitui tu per daug šilta ir per mažai kontrastinga. Aš suprantu, kad tu jautiesi labai kontrastinga - bet sąlyginai. Greta lightų
Prie žiemos pas tave išvis nėr jokių kontrastų Ir akys tavo gan šviesios ir šiltos
Ne nu, jos, aišku, mėlynos, bet tarp mėlynų jos yra šiltos - ne link asfalto, o link jūros, tarkim taip. Ir tie juodi plaukai tau netiko visiškai. Čia jau iš serijos - gražu, kol nėr geriau arba kol šalia neatsistos kokia žiema su tokiais plaukais. Tada tu šalia jos tu atrodysi kaip nerestauruota freska, o tai nafig reikia. Ir tos tavo mėgiamos gėlytės juodam fone - irgi ne per geriausias tau variantas. Žinau, kad gražu, man irgi gražu, pati nešioju, bet aš vis tiek ne braitas
Aš sakau, tave suprantu labai labai gerai, man mano spalvos irgi bjaurios
Bet tai mano tipo nekeičia, ir tas faktas, kad kartais nešioju ne geriausias spalvas, nes taip noriu, irgi mano tipo nekeičia
O tai, kad sau atrodai besikeičianti į senatvę ir "šaltėjanti" - tai yra tiesiog su amžium prašimušančios kraujagyslės, kuperozė vadinasi. Palei nosi, skruostuose. Tai šaltina bet kokį žmogų, bet čia ne tipas, čia odos defektas, lengvai pataisomas krempudra ar geru bb kremu. O spalvas tu žiūrek pagal kaklą.
Noa
Aš taip ir pagalvojau iškart, kad ateisi ir kažką panašaus pasakysi, nes baisiai tau norisi būti tuo brightu, o kad jau negali, tai bent jau ir kitų ten neįleisi, ane?
Ne, tu manęs visai nesupratai, neturiu noro būti brightu, spalvų pasirinkimo prasme mažai išloščiau, nes BS ir WS paletės labai dubliuojasi. Gaučiau krūvą man nereikalingų spalvų (rožinių ir šviesių pastelinių), kurių ar taip, ar taip nenešiočiau, nes nemėgstu. Ir netekčiau nemažo pasirinkimo rudų, kas visai nedžiugina. Bet iš principo nežinau, kiek tos rudos man tinka. Intuityviai - pilkos geriau už rudas.
Orientuotis drabužių parduotuvėje labai pukiai galiu ir su WS palete, ir galėčiau su BS, nes gerosios spalvos visiškai panašios, sodrios, ryškios. Dėl lightų - tiesa, jos blankesnės, paskalbtos lengvai. Bet kai jau taip gerai, ateina tas iš***dėjimo momentas, kai norisi žinoti teisybę iki galo, kaip ten iš tiesų, iki smulkmenų, kad neliktų neaiškumų. Ir man iš tiesų nėra aišku, kiek tas mano šiltumas didelis.
Aha, tu lengvai numoji - ryški, kol šalia neatsistoja ryškesnė, žiema. Bet lygiai tas pats ir su šiltumu. Kaip bet kuris pavasaris - suprantama, šilta, bet kol šalia neatsistoja tikrai šilto tipo žmogus. Esu mačiusi tikrai šiltų, tiek plaukais, tiek oda, tiek akimis žmonių, ypač ant vyrų tai matosi, kurie neprisidažo. Patikėk, man iki jų šiltumo prasme - labai toli. Negaliu per niekur vadintis išskirtinio šiltumo tipu, kai yra gerokai šiltesnių. Esu labai šilta tik stovėdama šalia vasarų.
Koks tipas tau atrodo aina1979? Ji stiprokai šiltesnė už mane, ir ryškumas mūsų skiriasi.
Tu blogai perskaitei, į senatvę aš ne pašaltėjau, o pašiltėjau. Oda pagaliau pradėjo bent kažkiek įdegti, o plaukai patamsėjo. Akys tapo šiek tiek skaidresnės ir šviesesnės, nei atsimenu iš mokyklos laikų. Ir kontrasto, suprantama, liko mažiau.
Būtų įdomu pamatyti nuotraukų bright spring atstovių apie 40 metų amžiaus, be makiažo. Misija įmanoma?