Bijai vilko - neik į mišką
Yra, kur mokamai spalvinius tipus nustatinėja, ten viešai rodytis nereikia.
Jeigu plaukai nudažyti šiltu atspalviu, o jums šiltas netinka, nes esate šalto tipo, tai ir matysis. Kad kažkas ne taip.
Spalvų dėliojimas kompiuteriu šiek tiek gali padėti susigaudyti, bet tik labai bendrais bruožais. Nes realiai dėvimos spalvos meta šešėlį ant veido. Kažkurios išryškina ratilus po akimis, kažkurios priverčia odą švytėti. Jeigu kompiuteriu dėliosite spalvas, efekta sant veido bus užmestas tos spalvos, kurią dėvėjote fotografuodamasi.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 09 07, 17:59)
A tu juokauji? Kelintą kartą aš tau aiškiai sakau, kad ryža tu
Nu ne tokia ryža, kad akis braižo, bet poryžė
O šita mergaitė prie neutralių, mano akimis žiūrint. Jei ir prie šaltų, tai ne prie pačių šalčiausių. Žėk, ta fuksija jai vos ne per šalta. Dar išveža, bet jau ne taip, kad liuosiai.
Aš vėl prie to savo... Na taip, poryžė, kaip ir visi pavasariai šiek tiek poryžiai, gerai įsižiūrėjus, taip? Akių nebraižo. Būtent. Ne iš karto pasimato, kad labai jau ten šilta stipas. Bet ar tai nereiškia, kad tipas iš šiltų link neutralių? Vis tiek manęs neapleidžia abejonės. Su amžiumi žmonės praranda šiek tiek kontrastą, juk taip? Ar tik nebus, kad aš esu padėvėtas, nuo senatvės nusitrynęs bright spring visgi? Mano akys tikrai labai tamsios mėlynai pilkos, visai nešiltos. Jaunesnė labai sėkmingai buvau nusidažiusi plaukus juodai ir nešiojau žiemos tipo rūbus. Bet su metais ėmiau justi, kad geriau, kai tą juodą plaukų spalvą pakeičiu ne tokia kontrastinga, ruda. Gal tai ne tik palaipsnį atėjimą į protą reiškia, bet ir objektyvų kontrasto apmažėjimą? Visgi, kaip bežiūriu, gerai man tinka spalvoti raštai ant juodo fono. Aišku, ne žieminiai, o įvairių pavasario spalvų raštai, ta marginimo spalva turi būti šilta, raštas stambus, kuo stambesnis, tuo geriau, jokio subtilumo negaliu užsidėti. Vis dar tebesu pasimetus.