Joptararai, gal ta antra foto ant bajerio, gal ten su tušinuku papaišyta Nes kokio bb paišyt antakius ant antakių???
QUOTE(akoya_lt @ 2014 09 04, 12:36)
Aha kaip tik , o kuris čia ?
QUOTE(Noa @ 2014 09 04, 14:29)
Joptararai, gal ta antra foto ant bajerio, gal ten su tušinuku papaišyta Nes kokio bb paišyt antakius ant antakių???
Gal norėjo kad aukščiau antakiai būtų, nei savi... ką aš žinau. Steikūnaitė gi irgi antakius nusipiešus ne toje vietoje kur natūraliai josios yra:
Nešiurpinkite manęs su tokiais siaubais, aš prastai naktį miegosiu Grįžtam verčiau prie tipų
Kai pagalvoji, nu ne mūsų reikalas tie kažkieno antakiai, niekas mūsų neklausė, nors ir ką sakytų stilistai, gal pačiam žmogui gražu. Arba dar variantas, gal ir pačiam žmogui baisu, ir ką jam daryt, gi nenulupsi... Visais kitais aspektais ta ana mergaitė pasakiško grožio, o madose susigaudyt - nu ne kiekvienam būtina...
Kai pagalvoji, nu ne mūsų reikalas tie kažkieno antakiai, niekas mūsų neklausė, nors ir ką sakytų stilistai, gal pačiam žmogui gražu. Arba dar variantas, gal ir pačiam žmogui baisu, ir ką jam daryt, gi nenulupsi... Visais kitais aspektais ta ana mergaitė pasakiško grožio, o madose susigaudyt - nu ne kiekvienam būtina...
šiaip toje foto kur su vaikinu, man atrodo gal natūralūs (ar natūralesni) antakiai, forma kitokia ir spalva ne tokio intensyvumo
O šiaip tai jo, siaubiakas tos tatuiruotės. Kai mergikės (kurios kaip čia aptarta visos lietuvės yra blyškios gan) prisipaišo didelių juodų antakių, tai nors žinai, kad nusiplaus kai tris kart iš eilės kas nors paprotins. O čia turi vaidint, kad taip ir turėjo būt
Papildyta:
Su antakiais matyt yra kaip su tinkančia spalva, nešiok kokio nori ryškumo, jeigu metus pirmą žvilgnį matai veidą ir akis, o ne ANTAKIUS
O šiaip tai jo, siaubiakas tos tatuiruotės. Kai mergikės (kurios kaip čia aptarta visos lietuvės yra blyškios gan) prisipaišo didelių juodų antakių, tai nors žinai, kad nusiplaus kai tris kart iš eilės kas nors paprotins. O čia turi vaidint, kad taip ir turėjo būt
Papildyta:
Su antakiais matyt yra kaip su tinkančia spalva, nešiok kokio nori ryškumo, jeigu metus pirmą žvilgnį matai veidą ir akis, o ne ANTAKIUS
Nu bet mergos. Aš apie DA. Jei ji būtų DA, tada jai tas ryžas bronzeris turėtų visai gerai tikti, kaip akoya lūpdažis. O netinka gerai (foto su mėlynais marškinukais). Marškinukai tinka, o bronzeris per ryžas. Ypač tai matosi toj foto, kur dirbtinai pridėti šviesūs plaukai.
Kaip rudeniui gali būti kažkas per ryža???
Kaip rudeniui gali būti kažkas per ryža???
Peržiūrėjau foto, man ta mergaitė atrodo žiema. Dėl potipio abejoju. Šiltumo visai neįžvelgiu. Tie oranžiniai skaistalai ant veido atrodo tiesiog klaikiai, blogiau už "senamadiškus" antakius. Tie bent jau spalviškai tinka. Tinka sodrios, ryškios šaltos spalvos. Tiek fuksija, tiek tamsiai mėlyna. Lūpos pas žiemas paprastai atrodo blyškesnės nei kitų tipų (ko gero dėl to, kad tokios atrodo greta ryškių akių ir plaukų) - pas šitą mergaitę irgi. Dažnai mieste pastebiu žiemas, nesėkmingai nusišviesinusias plaukus. Ypač bjauriai atrodo su geltono atspalvio plaukais, kažkokios murzinos ir pajuodę tampa, vietoj žiemiškos prabangos nususimas totalus. Platininės - kita sreikalas. Šita mergaitė nusišviesinusi pagal vasaros tipą, sruogelėm, bet, visa laimė, šalta spalva. Visgi geriau, kai spalvos šaltos ir grynos.
Tiesą sakant, man neatrodo, kad Britnė yra pavasaris. Šviesūs plaukai ant jos atrodo gana baisiai ir nenatūraliai. Čia - kitas reikalas.
O geltoni, medaus plaukai ant jos - kraupokai, nors vaizdas ir įprastas. Pigios ir pasivalkiojusios mergos vaizdas, ne taip, kaip su tamsiais.
Ji man atrodytų kažkuris ruduo, greičiausiai deep. Ne žiema - juodi irgi netinka:
Tiesą sakant, man neatrodo, kad Britnė yra pavasaris. Šviesūs plaukai ant jos atrodo gana baisiai ir nenatūraliai. Čia - kitas reikalas.
O geltoni, medaus plaukai ant jos - kraupokai, nors vaizdas ir įprastas. Pigios ir pasivalkiojusios mergos vaizdas, ne taip, kaip su tamsiais.
Ji man atrodytų kažkuris ruduo, greičiausiai deep. Ne žiema - juodi irgi netinka:
Man Britnė šiltesnė už tą HP mergaitę. Ji kad šilta, tai akin metasi. O ten niekas nesimeta.
QUOTE(Noa @ 2014 09 04, 19:36)
Man Britnė šiltesnė už tą HP mergaitę. Ji kad šilta, tai akin metasi. O ten niekas nesimeta.
Man irgi Britnė man atrodo ruduo, o ta mergaitė - žiema.
Ir medaus atspalvio plaukai žiemas dar labiau išbjauroja, nei Britnę.
O jei žiema, tai katra? Bright ar Dark? Nes tokia visai mėlyna tai jinai vis viena nėra, ji daugiau neutrali.
Bet va niekur nerandu Bright Winter su rudom akim. Nebent visai juodaodes
QUOTE(Noa @ 2014 09 04, 19:57)
O jei žiema, tai katra? Bright ar Dark? Nes tokia visai mėlyna tai jinai vis viena nėra, ji daugiau neutrali.
Man ji kaip tik atrodo true winter (cool winter). Taigi ne mėlynos jos, mėlynos būna pavasarių rūbais aprengtos vasaros. O cool winter yra šalčio nurausvinti skruostukai Užtat tas oranžinis tepalas taip negražiai ant jos, jai reikia šalto link rožinio.
Cool winter babcė prieš ir po fotošopo:
[quote=Noa,2014 09 04, 13:29]
[/qu
Maniau, kad čia jau apie mane, nes foto matosi, kad nelabai lygiai antakiukai nuspalvinti Bet tos antakių tatoo tai....... Tikrai, kokio organo
[/qu
Maniau, kad čia jau apie mane, nes foto matosi, kad nelabai lygiai antakiukai nuspalvinti Bet tos antakių tatoo tai....... Tikrai, kokio organo