Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2014 07 31, 23:14)
pas mane tai gan šilta ana atrodo, tokia šiltai tamsiai ruda, kiek bordiniu atspalviu...

Man su juodaodziu odos atspalviais tai terra incognita, bandziau skaitinetis, va koki radau skirstyma:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tan. Pale among the dark skin colors. Olive, coffee, caramel hues. Has cool yellow with hint of green or warm yellow golden undertones. For example, Rihanna, Kim Kardashian, Halle Berry.
Dark tan. More intensive color skin that looks quite warm, but rarely can be ashen. Undertones can be greenish yellow (that looks ashen) and golden to red, for example, Naomi Campbell, Chanel Iman, Sara Nuru.
Brown. Naturally beige or lightly sun-tanned skin with yellow to golden undertones. For example, India Arie, Tais Araujo, Lauryn Hill.
Bronze and ebony. Exotically rare for blue-black undertone. Usually comes with warm red undertone. Alek Wek, Viola Davis, Jeneil Williams for example.

kas nores pasiskaityt radau cia .
Papildyta:

O dar ten pat yra ir sviesios odos skirstymai:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Light skin tai matyt bus tos vadinamosios baltaodes. Mano oda priklauso fair skin grupei, vasara kai idega pereina i medium skin. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 rugpjūčio 2014 - 10:28
Aš nežinau, kokia ta mano oda visgi, vaikystėj vadindavo "balta kaip sūris", praktiškai neįdegdavau. Su amžiumi tapo tamsesnė, bet kai palyginu su kitų žmonių, tada pasimato, kad vis vien labai šviesi, net tose vietose, kur man pačiai atrodo labai įdegusi.

Pasimaivom be kontrasto blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 08 01, 19:43)
Pasimaivom be kontrasto  blush2.gif  lotuliukas.gif

Gražu be kontrasto wub.gif
Papildyta:
[quote=Hiver,2014 08 01, 11:23]

Light skin tai matyt bus tos vadinamosios baltaodes. Mano oda priklauso fair skin grupei, vasara kai idega pereina i medium skin. ax.gif
[/quoteAš tai net nebežinau... seniau tikrai pati šviesiausia buvo su pink undertonu, o dabar... pažaliavus kažkokia lotuliukas.gif ...ir tikrai aš sau tokia įdegus atrodau, medium kaip minimum biggrin.gif kol nepradedu krem pudrų matuotis. Bet kad kažkoks įdegis sepia pas mane tai tikrai
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 08 01, 19:43)
Aš nežinau, kokia ta mano oda visgi, vaikystėj vadindavo "balta kaip sūris", praktiškai neįdegdavau. Su amžiumi tapo tamsesnė, bet kai palyginu su kitų žmonių, tada pasimato, kad vis vien labai šviesi, net tose vietose, kur man pačiai atrodo labai įdegusi.

Pasimaivom be kontrasto  blush2.gif  lotuliukas.gif
http://i4.photobucke...zps2cde3350.jpg

Cia su tuo mozaikos rasto drabuziu? Kaip grazu, wub.gif labai tinka. 4u.gif Plaukai nuo saules pasvieseje truputi?

Mane irgi vadindavo kaip suris jeigu elementariai nebudavau idegus irnesakyk.gif nors as tikrai ne baltaode. biggrin.gif Tiesiog toks pas mus, ypac vyresnes kartos, ir dabartiniu kai kuriu 40-meciu, buvusio idegio mados kulto auku, supratimas. Ir apskritai, jei jau apibudinti tai kodel taip izeidzianciai palyginti? Kodel balta kaip suris, o ne kaip lelijos ar magnolijos ziedas? rolleyes.gif Seneliu laikais tikrai graziau vadindavo - sakydavo "balta kaip is pieno plaukus". smile.gif

Balta oda isivaizduoju tokia:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

sitos dvi gal bus su pink undertone?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 rugpjūčio 2014 - 21:23
"iš pieno plaukus" ir balta kaip sūris blush2.gif
Atsakyti
Žiūriu aš į tas baltaodes ir matau tik "sūrius".Koks tas undertonas nelabai suprantu...Kaip jūs ten ką įžiūrit g.gif Man kaip ir Erszebeth vaikystėj sakydavo, kad mama piene mane maudo smile.gif Saulėj pabuvus iškart raudona kaip vėžys būdavau ir net naparuduodavau, o dabar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 08 01, 22:33)

Tai antrai reiktu pedkelnes uzsidet ir tiek. Nes tas melynas sijonas ir juodi lakiniai bateliai sudaro oficialaus ir vesaus metu laiko ispudi, kai nesiojamos pedkelnes, nesiziuri plikos kojos, man butent tai rezia aki is pirmo zvilgsnio. smile.gif

cia man visai normaliai smile.gif
http://i.dailymail.c...687_634x809.jpg
http://i.dailymail.c...687_306x674.jpg

QUOTE(aina1979 @ 2014 08 01, 22:33)
Man kaip ir Erszebeth vaikystėj sakydavo, kad mama piene mane maudo smile.gif

Piene maudo gi daug graziau skamba, negu suris. biggrin.gif

Arba dar geriau, viena mano pazistama sako "reikia man idegt o tai visa pamelus". Nesvarbu kad jos yra tas vadinamas auksinis undertone, visvien ji save laiko pamelusia, nes neidegus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 rugpjūčio 2014 - 21:58
QUOTE(bytte @ 2014 08 01, 21:12)
Gražu be kontrasto wub.gif

Ačiū biggrin.gif Tai traukiu link rudens ar vis tiek ne?

QUOTE(Hiver @ 2014 08 01, 21:20)
Cia su tuo mozaikos rasto drabuziu? Kaip grazu, wub.gif labai tinka. 4u.gif Plaukai nuo saules pasvieseje truputi?

Mane irgi vadindavo kaip suris jeigu elementariai nebudavau idegus irnesakyk.gif nors as tikrai ne baltaode. biggrin.gif  Tiesiog toks pas mus, ypac vyresnes kartos, ir dabartiniu kai kuriu 40-meciu, buvusio idegio mados kulto auku, supratimas. Ir apskritai, jei jau apibudinti tai kodel taip izeidzianciai palyginti? Kodel balta kaip suris, o ne kaip lelijos ar magnolijos ziedas? rolleyes.gif Seneliu laikais tikrai graziau vadindavo - sakydavo "balta kaip is pieno plaukus". smile.gif

Balta oda isivaizduoju tokia:

Aha, su tuo. Plaukai pašviesėję, o veidas tapęs... hm, oranžiniu. Prie va šito įdegio matau, kad mano gelsvas persikinis kraštinis akių šešėlis nebe neutralus, o baltas atrodo.

O dabartinis jaunimas tikrai dėl baltumo nebekompleksuoja, kai kurie net specialiai pabrėžia. Mano vyresnioji dukra per visas atostogas slapstėsi nuo saulės, paplūdimy palapinėje stengėsi lindėti, nuolat su skrybėle, kad tik neįdegtų.

Senelių laikais ko gero neįdegus reiškė nedirbanti lauko darbų, musėt iš pasiturinčios šeimos, kuri gali sau leist piene maudytis smile.gif

QUOTE(bytte @ 2014 08 01, 21:33)

Ko gero įdegis/neįdegis turi derėti su bendru žmogaus įvaizdžiu. Antroji irgi būtų "iš pieno plaukus", jeigu laužtų porcelianinės lėlės įvaizdį.

QUOTE(aina1979 @ 2014 08 01, 21:33)
Žiūriu aš į tas baltaodes ir matau tik "sūrius".Koks tas undertonas nelabai suprantu...Kaip jūs ten ką įžiūrit g.gif  Man kaip ir Erszebeth vaikystėj sakydavo, kad mama piene mane maudo smile.gif Saulėj pabuvus iškart raudona kaip vėžys būdavau ir net naparuduodavau, o dabar... g.gif

O dabar kaip? Aš degu pradžioj gana raudonai, po to kurį laiką būnu oranžinė. O paskui jau tiesiog geltona lieka, kol visai išblunka.
Atsakyti
Kas liečia įdegius, tai pas mane, kad ir koks menkas, bet jis oranžinis sakyčiau. Na o tos mano panos, kur jau kuris laikas tiksliai žinau, kad pavasariai, tai įdegę gelsvai ir ypač geltona geltona pasidarius ta true spring biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 08 02, 12:41)
Kas liečia įdegius, tai pas mane, kad ir koks menkas, bet jis oranžinis sakyčiau. Na o tos mano panos, kur jau kuris laikas tiksliai žinau, kad pavasariai, tai įdegę gelsvai ir ypač geltona geltona pasidarius ta true spring biggrin.gif

Oranzinis, panasus i toki, teisingai isivaizduoju?
user posted image
user posted image

O maniskis tai irgi gelsvas taciau su vos zalsvai pilksvu atspalviu, toks su sendintos bronzos atspalviu sakyciau:

user posted image
user posted image

Neseniai pasilyginom su drauge tai pas ja toks sokoladinio atspalvio idegis, turintis net rausvumo, o mano pries ja toks pageltes.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 08 01, 22:52)
O dabar kaip? Aš degu pradžioj gana raudonai, po to kurį laiką būnu oranžinė. O paskui jau tiesiog geltona lieka, kol visai išblunka.

O dabar bent jau įdegu. Tik nesuprantu kartais atrodo, kad geltona,geltona. Bet pasižiūriu į nuotrauką tai gal ir geltonai raudona g.gif Bet manau, kad oranžinė niekada nebūnu... g.gif
Nu va pažvelkit.Jei kas matosi Atostogų metas wub.gif
My Webpage
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 08 02, 14:34)

Gal mano toks g.gif Nežinau doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 02 rugpjūčio 2014 - 20:01
QUOTE(aina1979 @ 2014 08 02, 20:57)

Nu va pažvelkit.Jei kas matosi Atostogų metas wub.gif

O kuno idegio foto neturit? 4u.gif Nes is veido geriau nesprest, kadangi visokie paraudimai, spalvos nelygumai dazniausiai iskreipia atspalvi.
Atsakyti