QUOTE(Noa @ 2014 07 25, 09:41)
Ai aš 15 vienu metu naudoju
Spalva man visi korėjietiški per negeltoni, bet aš juos pataisau su bronzeriu. Missha perfect Cover 1 gal geriausias arba Missha choboyang...
Dabar, kai įdegus, visai nieko eina sena Estee lauder krempudra Double Wear stay-in-place Makeup beige 03. Bet šiaip jis man tik vidury vasaros geras, paskui per tamsus.
Dar man patinka guerlain BBkas, vienas iš dviejų, mėlynas, šviesesnis. Jis gal kažkiek prisitaiko prie odos...
Dar turiu Sebo Calm Natural 1. Nu gal į gelsvumą kažkiek.
Bet realiai idealų rasti sunku.
Man tai arba per tamsūs... arba šviesūs per kažkokie... net nežinau kokie, bet visai ne mano skūros spalvos
...
QUOTE(Hiver @ 2014 07 25, 10:45)
O as kazkaip pradejau nebesizavet nude basutem ir atvirom baletkem, tokiom kur basa koja isimauni. Nu kazkaip man tos mano kojos pasidaro kaip 10 km ejus....
Aisku pliusas tas kad tokios tinka prie visko, bet kai apsiaunu kokias melynas ar raudonas, ar kad ir baltas (ne sniego), iskart kojos grazesnes atrodo.
Bandziau ir kakavos rusvumo, ir sviesios camel spalvos, nu nesiziuri nors tu ka.
Kalbant apie pudras, as BB nenaudoju, uztai is pudru prisitaikiau viena kuri per tokius karscius neblogai isbuna ant mano siuo metu padidinto riebumo odos, Maybelline dream matt mouse Nr.21. Ji tokia kaip standziai suplaktos putos, stikliniame indelyje. Spalva idealiai tinka prie mano dabartinio idegio, baigiu prisipratint ja tept su sepeteliu, gaunasi greit ir graziai. Paskui dar sausos kompaktines uzmetu, su bronzantu ir skaistalais pasimodeliuoju ir voila.
man tai tokios kaip ten ... pink beige, iš nude serijos, su baltu paduku labai pagražina kojas, kažkaip įdegis dailesnis atrodo. Bet be balto paduko tai ne kas. Gal ta balta lengvumo kojoms ir priduoda
.
Šiaip aš avalynės plokščiu padu nenešioju - nepatogu. "Balerinas" dėviu tik su pakulne, dažniausiai dalinai aišku paslėpta, na ortopediškai išformuotas. Tada kojytė daug grakščiau atrodo... ir eisenai sveikiau.
Aš tai visai nebegaliu krem pudros naudot... ir dėl BB abejoju. Nu nežinau, bet iškart vienos problemos su oda prasideda... blizga, spuoguojas, pleiskanojas... žo problema ant broblemos. Kai mečiau visus kremus ir pudras, tai vaizdas susitvarkė, bet aišku tiek kiek gali susitvarkyti: turiu randelių, trūkusių kraujagyslių... na ir pigmentuota nėra tolygiai oda. Vaizdas daug geresnis pasišpakliavus, bet leidžiu sau tokį malonumą retai. Ir tai iškart prasideda problemos su poromis
.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 07 31, 13:39)
Nu jau jep jep, kas be kontrasto, tas į laitspringus
Laitspringo be kontrasto pavyzdys:
Nu... o akių baltymas žiek kokį kontrastą su viskuo "laiko", o dantys matyt irgi ne juodi
Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 29, 15:15)
as turiu bedu su svoriu , man knygos pirkimas butu tik vilties pirkimas. O kad suliekneti reikia keisti gyvenimo buda. Kokia bebutu dieta visur tas pat principas MĖDJ (maziau esk daugiau judek). Sumazinti riebalu ir cukraus kieki maiste pavyksta tik tam tikram periodui, po to vel griztu prie to ka megstu
Kaip perprogramuoti smegenis, kad noretusi sveiko maisto, o ne saldumynu ir keptu dalyku ?
reikia prisimint, kad už svorį atsakingos primityviosios smegenys, ir jos argumentų nesupranta. Kai žiūrim į skanėsta - oi oi koks jis skanus, oi oi kaip jo noriu... vien teigiamos emocijos, o argumentas - negalim, ibo sustorėsiu lieka tik geležinės valios pastangoms. Tuo tarpu kai reik mankštintis viskas atvirkščiai - o jėzus dar kartelį... na dar truputi pakentėk - neigiamos emocijos. Norint perprogramuot smegenis, reik "įjungt" jausmus. Tai puikiai padaro visokie -uoliai, arba -valgiai. Galim aišku ieškot visokių būdų, apsiryt pyragaičiais, kai pykina
, galim emociškai susiet pyragaitį su žmogum kurio nemėgsti... žo įjungt emocijas, o kaip kiekvieno fantazijos reikalas. Aišku viens du nepersiprogramuosi, bet ... aš bent nebestorėju (visada storėdavau kol "susiimdavau griežtai" maždaug iki 86kg, o šio metodo ėmiausi 80kg ir tiek tebesveriu), o aplinkiniai sako kad net sukūdau (pilvukas išnyko, kojos padailėjo... optinė apgaulė matyt, ibo nei svarstyklės, nei rūbai pagerėjimo nerodo).