pamaciau ir negaliu neideti
noa, va kaip karaliene lightspringiskai apsirengus
ir kas tokio rango perona ikevepia taip spalvingai rengtis, modeliu pasirinkimas siauras, tai atsgriebia spalvomis
Ale spakaina babytė Aš su tokiu balachonu suisterikuočiau, o jai pofigu
Kita vertus, kai ji tokio amžiaus, o dar karalienė, tai musėt turi šviesti iš tolo... Kaip ji atrodys, jei apsirengs juodai? Gal nedera karalienėms. Nei princesėms. Niekur pas Disnėjų jokia karališka persona juodai arba pilkai nesirengia, nebent būtų kokia blogoji. O šita ryškiai nėra tokia
Kita vertus, kai ji tokio amžiaus, o dar karalienė, tai musėt turi šviesti iš tolo... Kaip ji atrodys, jei apsirengs juodai? Gal nedera karalienėms. Nei princesėms. Niekur pas Disnėjų jokia karališka persona juodai arba pilkai nesirengia, nebent būtų kokia blogoji. O šita ryškiai nėra tokia
Nu šiaip ta anglų karalienė nėr stiliaus ikona Bet kad tos anglės aplamai keistokai rengiasi
Man tai ji irgi su juoda, raudona geriausiai atrodo. Bet ne tikimo, o karalieniškumo ir babytiškumo prasme. Sena karalienė - tai ne Disnėjaus princesė vienok
Ir kokio velnio ji būtinai maunasi tokios pat spalvos skrybėlę, o batelius - juodus, tai man neaišku Tai prisipirktų ir batelių spalvotų, kad jau šitaip
Man tai ji irgi su juoda, raudona geriausiai atrodo. Bet ne tikimo, o karalieniškumo ir babytiškumo prasme. Sena karalienė - tai ne Disnėjaus princesė vienok
Ir kokio velnio ji būtinai maunasi tokios pat spalvos skrybėlę, o batelius - juodus, tai man neaišku Tai prisipirktų ir batelių spalvotų, kad jau šitaip
QUOTE(Noa @ 2014 07 11, 11:12)
Nu šiaip ta anglų karalienė nėr stiliaus ikona Bet kad tos anglės aplamai keistokai rengiasi
o man tai visai nieko ji tokia spalvota - toks personažas - babytė karalienė Tik dėl batelių, tai joa, ko jie juodi
Tai kad ji visada tokio, tai jos niekas jau nebekritikuoja turbūt. Visi priprato. Čia, tipo, kaip svarstyt, ar tinka Sėklai barzda, ar netinka
Ačiū visoms už patarimus, kaip suvasarinti rudeninę mergaitę prie vasaros tipo suknelės. Šiandien buvo ta diena, galiu trumpam parodyti rezultatą. Kaip ir patarėt, buvo siekiama porcelianinės lėlės įvaizdžio.
O dieninei daliai (pačiam atestatų atsiėmimui) buvo kita suknelė, jau tinkama true autumn, bet čia ir su namudiniu makiažu:
O dieninei daliai (pačiam atestatų atsiėmimui) buvo kita suknelė, jau tinkama true autumn, bet čia ir su namudiniu makiažu:
Puikiai, ypač vakarinė dalis.
Dienos turėčiau priekaištų akinukų formai - dalina akį. Aš pati nešioju akinius, arba lęšius, todėl labai priekabiai žiūriu būtent į tai.
Dienos turėčiau priekaištų akinukų formai - dalina akį. Aš pati nešioju akinius, arba lęšius, todėl labai priekabiai žiūriu būtent į tai.
QUOTE(Noa @ 2014 07 03, 12:27)
Mačiau. Labai geras multikas, vertas pažiūrėti visoms, kas augina paaugles mergas. Vienas geriausių man
QUOTE(Tynka @ 2014 07 03, 13:16)
Mes su dukra žiūrėjom - labai geras. Abiems buvo apie ką pamąstyti po jo.
Ot nusprendziau sita spraga uzpildyt ir paziurejau. Superinis filmukas, kas nematet tikrai rekomenduoju, galima paziureti cia http://filmastau.eu/...abrave2012.html
QUOTE(bytte @ 2014 07 07, 15:28)
pasižiūriu kartais aš į pensynykus diedus... 0 normalių antakių, visi styro... pasižiūriu į pensynykes... 0 antakių, matyt po genėjimo.
QUOTE(Dilukai @ 2014 07 08, 20:19)
na rašo, kad warmai tai žildami ima atrodyt įdegę bet va apie LSpr nesako nieko rimtai.
dar radau sąrašą testinių spalvų sezonų atskyrimui
Deep Autumn vs. Deep Winter
Salmon Pink vs. Fuchsia
Light Peach vs. Icy Pink
Terracotta vs. Burgundy
Light Spring vs. Light Summer
Bright Coral vs. Deep Rose
Camel vs. Cocoa
Light moss vs. Aqua green
Warm Spring vs. Warm Autumn
Light Mango vs. Pumpkin
Medium Blue vs. Jade
Clear Red vs. Rust
Cool Summer vs. Cool Winter
Soft White vs. Pure white
Lavender vs. Royal Purple
Raspberry vs. True Red
Soft Summer vs. Soft Autumn
Blue Green vs. Olive Green
Soft Fuchsia vs. Salmon Pink
Burgundy vs. Mahogany
Clear Spring vs. Clear Winter
Warm Pink vs. Magenta
True Green vs. Pine Green
True Blue vs. Royal Blue
dar radau sąrašą testinių spalvų sezonų atskyrimui
Deep Autumn vs. Deep Winter
Salmon Pink vs. Fuchsia
Light Peach vs. Icy Pink
Terracotta vs. Burgundy
Light Spring vs. Light Summer
Bright Coral vs. Deep Rose
Camel vs. Cocoa
Light moss vs. Aqua green
Warm Spring vs. Warm Autumn
Light Mango vs. Pumpkin
Medium Blue vs. Jade
Clear Red vs. Rust
Cool Summer vs. Cool Winter
Soft White vs. Pure white
Lavender vs. Royal Purple
Raspberry vs. True Red
Soft Summer vs. Soft Autumn
Blue Green vs. Olive Green
Soft Fuchsia vs. Salmon Pink
Burgundy vs. Mahogany
Clear Spring vs. Clear Winter
Warm Pink vs. Magenta
True Green vs. Pine Green
True Blue vs. Royal Blue
Tai cia tas pats kur pirmoj zinutej ketvirtu numeriu. Neblogas testas tikrai.
QUOTE(Noa @ 2014 04 23, 18:53)
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 10, 18:58)
Man tai ji gal i True springa panasi, ziu koks veidas ideges.
O siaip, jaunystej tamsiaplauke buvo.
QUOTE(Tynka @ 2014 07 11, 14:17)
o man tai visai nieko ji tokia spalvota - toks personažas - babytė karalienė Tik dėl batelių, tai joa, ko jie juodi
Bateliai ir pirstinaites. Matyt kad butu atsvara spalvingiems drabuziams. Clear'ai taip galetu derint.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 07 12, 20:33)
Ačiū visoms už patarimus, kaip suvasarinti rudeninę mergaitę prie vasaros tipo suknelės. Šiandien buvo ta diena, galiu trumpam parodyti rezultatą. Kaip ir patarėt, buvo siekiama porcelianinės lėlės įvaizdžio.
Labai graziai gavosi. Cia mokyklos baigimas buvo?
QUOTE(Tynka @ 2014 07 12, 20:36)
Puikiai, ypač vakarinė dalis.
Ačiū Jai pačiai labai patinka tie akinukai, jau kelis metus nenori keisti. Netgi į dieninę dalį norėjo eiti su jais, o ne su lęšiais.
QUOTE(Hiver @ 2014 07 12, 20:49)
Ačiū Taip, išleistuvės (Licėjaus). Dieninė dalis Kongresuose, o vakarinei išlydėjom į Forum Palace.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 07 12, 18:57)
Ačiū Jai pačiai labai patinka tie akinukai, jau kelis metus nenori keisti. Netgi į dieninę dalį norėjo eiti su jais, o ne su lęšiais.
Labai suprantu, aš pati turiu labai smagius, tai bent namie panešioju...
Beje, labai panaši į mamą mergaitė
QUOTE(Tynka @ 2014 07 12, 21:06)
Labai suprantu, aš pati turiu labai smagius, tai bent namie panešioju...
Aha, kai sustato mus šalia, sako, kad panašios. Čia aš su abiem dukrom. Visos - skirtingų spalvinių tipų. Čia galima labai aiškiai matyti, kaip skiriasi true autumn (vyresnėlė) ir true spring (aš). Plaukų spalva lyg ir panaši, bet jos į raudonumą, o mano visgi į geltoną blizgesį. Spalviniai tipai nekelia abejonių pagal atrinktas tinkančias spalvų paletes. O dėl mažosios spalvinio tipo taip ir neaišku. Soft autumn? Light spring? Light summer? Ar išvis ne light, nes spalva pasikeis?