Miegancioji grazuole, sprendziant is plauku spalvos, matyt bus vasara...
pasirodau, dark ash golden blonde nuoroda
naturalia plauku spalva (813) nesidazyciau net uz milijona man slyksti sava naturali spalva (taip manau daugiau nei 10 metu)
o, del casting tai grazios pas juos spalvytes tik man plauku saknis nudaze kaip 713 o ne 613
Miegancioji grazuole-gryna light summer
naturalia plauku spalva (813) nesidazyciau net uz milijona man slyksti sava naturali spalva (taip manau daugiau nei 10 metu)
o, del casting tai grazios pas juos spalvytes tik man plauku saknis nudaze kaip 713 o ne 613
Miegancioji grazuole-gryna light summer
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 27, 09:47)
Bandai tapti panasi i Ariele, aha
palaukit, kuris cia tipas taip megsta sakyti?
QUOTE(Hiver @ 2014 06 27, 11:11)
nea cia idomiai, isgavau unikalia spalva, sis atspalvis pilnai vadinas light brown mix with dar blonde with ash,golden,mahagony shades su vario akcentu
QUOTE(Hiver @ 2014 06 27, 10:11)
Vasara , ir kiek pastebiu tikrai labiausiai savo spalvom nepatenkintos vasaros ... na dar pasitaiko warmų besimaskuojančių
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 27, 10:47)
ar mano kompas blogai spalvas rodo, ar visviena raudonas atspalvis yra
tikejaus kitokios spalvos
[quote=Erszebeth,2014 06 26, 22:42]
Man tas klausimas seniai kilo. Nes man atrodo, kad tikrai gali. Aš savo a.a. tėvą laikiau žiema - juodi plaukai, mėlynos akys, šviesi skaisti oda. Bet jaunystėje jis buvo blondinas - juodaplaukiu tapo apie 50 metų. Kaip blondinas greičiausiai buvo pavasaris. Ir, kai pagalvoju, ta jo plaukų juoda spalva prieš saulę buvo ryža, apskritai galbūt jo plaukus buvo galima laikyti tamsiai tamsiai geltonais, jau taip tamsiai, kad net nebe rudi, o juodi, ypač šalia balto veido
Aš pati taip pat buvau blondinė geltonkasė tiek vaikystėj, tiek jaunystėj. Dabar plaukai pakankamai tamsoki, o kai sulauksiu 50, kas žino, gal irgi bus juodi.
Bet aš čia nutipizuota kaip warm spring.
Oi ne, šita man atrodo ruduo
[/qhttp://banners.adnetmedia.lt/util/closeButton4.jpguote]
teoriškai tai negali BS migruot į BW (praktiškai kas ten supaisys), nes... su amžiumi visos spalvos blunka, vadinasi mažėja ryškumas, o BS yra ir taip kiek mažiau ryškus nei žiema. Tai jai jau BSp numigruotų iki šalto tipo, tai migruotų į vasarą, ibo vasara - pilka.
dėl žiemų... osinkoje yra toks pastebėjimas, kad daug žiemų jaunystėje būna blondinais??? ypač vaikystėje. Pavysdys viena tipizuotoja nustatinėjo dukrai tipą. Dukra blondinė, tiesa visai mažytė... ir siurprizas - žiema. Tiesa nepamenu kokia. Paskui vis Dita analizuoja... vis nusprendžia, kad neįmanoma taip maskuotis, ir kad vis vien ji į žiemą neša, nors jaunystėje - ji blondinė. Be to yra mistinė šviesiaplaukė žiema... Pati esu mačius vaikiną šviesiaplaukį, nu žiema nors ką... esmė oda, akys...
Man tas klausimas seniai kilo. Nes man atrodo, kad tikrai gali. Aš savo a.a. tėvą laikiau žiema - juodi plaukai, mėlynos akys, šviesi skaisti oda. Bet jaunystėje jis buvo blondinas - juodaplaukiu tapo apie 50 metų. Kaip blondinas greičiausiai buvo pavasaris. Ir, kai pagalvoju, ta jo plaukų juoda spalva prieš saulę buvo ryža, apskritai galbūt jo plaukus buvo galima laikyti tamsiai tamsiai geltonais, jau taip tamsiai, kad net nebe rudi, o juodi, ypač šalia balto veido
Aš pati taip pat buvau blondinė geltonkasė tiek vaikystėj, tiek jaunystėj. Dabar plaukai pakankamai tamsoki, o kai sulauksiu 50, kas žino, gal irgi bus juodi.
Bet aš čia nutipizuota kaip warm spring.
Oi ne, šita man atrodo ruduo
[/qhttp://banners.adnetmedia.lt/util/closeButton4.jpguote]
teoriškai tai negali BS migruot į BW (praktiškai kas ten supaisys), nes... su amžiumi visos spalvos blunka, vadinasi mažėja ryškumas, o BS yra ir taip kiek mažiau ryškus nei žiema. Tai jai jau BSp numigruotų iki šalto tipo, tai migruotų į vasarą, ibo vasara - pilka.
dėl žiemų... osinkoje yra toks pastebėjimas, kad daug žiemų jaunystėje būna blondinais??? ypač vaikystėje. Pavysdys viena tipizuotoja nustatinėjo dukrai tipą. Dukra blondinė, tiesa visai mažytė... ir siurprizas - žiema. Tiesa nepamenu kokia. Paskui vis Dita analizuoja... vis nusprendžia, kad neįmanoma taip maskuotis, ir kad vis vien ji į žiemą neša, nors jaunystėje - ji blondinė. Be to yra mistinė šviesiaplaukė žiema... Pati esu mačius vaikiną šviesiaplaukį, nu žiema nors ką... esmė oda, akys...
QUOTE(Mute @ 2014 06 27, 11:30)
ar mano kompas blogai spalvas rodo, ar visviena raudonas atspalvis yra
Yra yra raudonas atspalvis, kaip HP sako, vario... Aš irgi tikėjausi labiau į rudumą su auksu be raudonos visai, ir manau, kad net labiau tiktų, jei be raudonumo būtų
tamsiai tamsiai geltoni, tai tokie?
radau pavyzdį prie vasarų , nus lūpdažis šaltas
Papildyta:
...prie pavasarių My Webpage
Papildyta:
visos rūvoj
Papildyta:
Papildyta:
...prie pavasarių My Webpage
Papildyta:
visos rūvoj
Papildyta:
i | Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų. |
Na man HP tai laibai daug raudonos spalvos plaukuose. Sakyciau,kad rudos ir auksines galetu buti daugiau Bet gal tik man taip atrodo Ta buvusi ruda duoda daugiau sarmo
O animacijos herojes tai man kazkaip nesiziuri su dirbtinom odom ir plaukais
O ka manote apie sia moteri?Vis stebiu ja niekaip negaliu nusprest ruduo ar vasara?
O animacijos herojes tai man kazkaip nesiziuri su dirbtinom odom ir plaukais
O ka manote apie sia moteri?Vis stebiu ja niekaip negaliu nusprest ruduo ar vasara?