Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 15, 19:21)
spalvos 513 ir 613 (pagal kita gamintoja 516 ir 616) yra universalios, tiek vasarom, pavasariam tinka bigsmile.gif Žiemom ir rudeneliam per blankios 4u.gif

Nagi, ir is kur sios isvados? ax.gif Mute (bright spring) gi kaip tik minejo kad jai netiko tokia spalva.

As sakyciau blankumo prasme kaip tik vasaros ir rudenys panasesni. O brightams visko svariausio o ne softinio reiktu.

613

user posted image

koks sios merginos tipas?

placiau cia: http://ewalucja.blog...mochaccino.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 birželio 2014 - 20:21
QUOTE(Hiver @ 2014 06 15, 22:20)
Nagi, ir is kur sios isvados? ax.gif  Mute (bright spring) gi kaip tik minejo kad jai netiko tokia spalva.

As sakyciau blankumo prasme kaip tik vasaros ir rudenys panasesni. O brightams visko svariausio o ne softinio reiktu.

613

user posted image

koks sios merginos tipas?




o geras, sios paneles tipas toks pats kaip mano, tik plaukai naturalus vienu lygiu sviesesni pas mane. Mute minejo kad jei netiko delto, kad spalva jai per sviesi tiesiog. Supratau, kad pats atspalvis tiko.

p.s. mano naturalus 813 ar 831 irgi softiniai? Tikrai nera ryskus ir sodrus , kaip pas ziemas ar rudenelius,

user posted image
koks grazus makiazas wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 15 birželio 2014 - 21:08
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 15, 23:05)
o geras, sios paneles tipas toks pats kaip mano, tik plaukai naturalus vienu lygiu sviesesni pas mane. Mute minejo kad jei netiko delto, kad spalva jai per sviesi tiesiog. Supratau, kad pats atspalvis tiko.


per tuos bandymus ieskant spalvos manau kad man labiau tinka tamsesne ruda nr4, o ne 5 ir be auksinio atspalvio, o turi buti pilkas atspalvis. buvau dazius ir su 300- tamsi ruda, kaip ir nieko , bet gal siek tiek per tamsi, ko gero del to kad be jokio atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 06 13, 22:07)
tai gal reiketu pradet nuo bliuzeliu, jas lengviausia susipirkt, nes kaip suprantu sijonu netruksta  biggrin.gif
As irgi siek tiek nusivaziavau, svorio pokyciai ir vel viskas is naujo. blush2.gif  doh.gif


O kaip jus ziurit i dazyma su chna? 4u.gif  BS tinka o ir tamsumu visokiu galima isgaut, ir plaukui labai sveika.


vat sijonų ir netrūksta, nes pas mane labai nestabilios apimtys, o va talija nekinta, tai sijonai, kai platėjantys - visada gero dydžio. Sijonų turiu net iš paauglystės (tiesa jie laukia savo laiko, nes palaidinių prie jų neatitaikau). Ir šiaip... nu ant tiek ne mano mada doh.gif
Šiaip dėl figūros... man kartais atrodo, kad pokyčiai tik įsivaizduojami lotuliukas.gif , nes svarstyklės vis tą patį rodo. Bet is įsivaiduoju kad tai sukūdau, tai pastorėjau, nu ir lyg drabužiai apie tai byloja... dabar vėl nenoriu labai kažko daug pirkt, nes tikiuosi kad dar kažkiek tos apimtys pamažės, juolab, kad ir svarstyklės lyg pajudėjo iš mirties taško. Tai toliau sukuosi su min rūbų kiekiu - vakare išsiskalbiu, ryta užsivelku lotuliukas.gif

Aš esu dažiusi su gryna chna - spalva visai netiko, bet bent nudažė (tiesa bandymas jaunystėj, kai buvau kiek šviesesnė). Dabar bandžiau su hena... plaukai nusidažo šviesiau, įgauna kažkokį purviną ryžumą... lyg neplauti... o vat žili - lieka vos ne oranžiniai. Bandžiau ir kavos pilt, nu šūdas... Dabar radau receptą kažkokį, tai mąstau gal pradėt su tais riešutais eksperimentuot.
Atsakyti
o kaip jum atrodo ar light summer virsta į kitą tipą su amžium?
Ta prasme dingsta tas lašelis aukso, plaukai oda, šaltėja pilkėja. Tai gal kokia cool summer gaunasi? Bet kontrasto tiek vistiek nebus g.gif
tai kas čia gaunasi light summer pilkoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2014 06 19, 12:33)
o kaip jum atrodo ar light summer virsta į kitą tipą su amžium?
Ta prasme dingsta tas lašelis aukso, plaukai oda, šaltėja pilkėja. Tai gal kokia cool summer gaunasi? Bet kontrasto tiek vistiek nebus g.gif
tai kas čia gaunasi light summer pilkoji? g.gif

Čia amžinas klausimas...
mane irgi vis kankina, kas darosi su tipais senatvėje? Tarkim pas mane plaukai buvo tokie tamsiai rudi su geltonu, o saulėje žvilgėsį tai tokį varinį turėjo. Dabar gali žiūrėt ir iš kairės, ir iš dešinės, tiek saulėj, tiek su blicu fotkinant - jokio žvilgesio, anei auksinio, anei varinio juolab. Oda irgi - papilkėjo, tai kaip ir pašaltėjo? Akys ryškumą prarado... tai kas aš turėčiau būt g.gif
Pagal drapanėles - vis tas pats BS... tai vadinasi ir LS turi likt LS... juolab, kad CS yra gan "aštrus" tipas, nors ne žiema, bet CS spalvos ganėtinai kietos, plius nemažai tokių tamsių švininių spalvų, lyg prieš audrą. O LS paletės pilkumas lengvas, kaip miglele užklotas.
Manau tas pikumas - tiesiog senatvės požymis... tipo nekeičia, be to su juo kaip ir pataria kovoti - dažyti plaukus, skaistumo priduodančiais pagrindais veidą tepti, dažytis vengiant pilkos... kiek radau, tai tik CS tampa pasenus šaltesnė, ibo CS kiek šiltesnė tarkim už CW, bet tas šiltumas labai jau menkas, tiksliau ji ne šalta, o vėsi... tai vat pas CS tos ne visai šaltos spalvos išsibraukia unsure.gif . O pas kitus išsibraukia ryškiosios spalvos, paletė tokia ramesnė siūloma, bet iš principo tas spalvas gali dėvėt ir jauni IMHO. Tiesiog visų spalvų nesurinksi, tai manau jaunam ir siūlo ryškesnių, drąsesnių spalvų paletę, kaip beja vyrams - neutralesnių spalvų.
Atsakyti
Na, aš "link senatvės" nutamsėjau. Nutipizuota esu kaip warm spring, jaunystėje plaukai buvo gelsvai auksiniai, dabar natūralūs tamsiai rudai auksiniai. Galiu pastebėti, kad oda link senatvės, bent mano tipui, rudėja, tamsėja, aš darausi artimesnė rudeniui. Bet vis vien ramiausiai atrodau, kai apsirengiu su vėliavos geltona. Čia turbūt variantas paslėpti save, kai nenori būti pastebėta, vietoj kažkam pilkos.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 06 20, 21:52)
Čia turbūt variantas paslėpti save, kai nenori būti pastebėta, vietoj kažkam pilkos.

Nuostabiai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

norejau paklausti,su kuria is siu spalvu isivaizduotate bs? 4u.gif
Atsakyti
Plauku spalva pagal saltuma/siltuma 4u.gif

Jeigu nusprendėte keisti plaukų spalvą, turite atsižvelgti į kelis svarbius dalykus. Išsirinkti jums tinkantį atspalvį labai svarbu. Nauja plaukų spalva gali padėti išryškinti jūsų veido bruožus arba atvirkščiai, pabrėžti trūkumus. Plaukų spalva- tai ne nauja suknelė, kurią, jei netiko, galite nusivilkti. Renkantis plaukų dažus pamirškite visas madas ir grožio etalonus, nes kiekviena iš mūsų yra individuali ir kitokia. Vienas iš pagrindinių dalykų, kurį turėtumėte išsiaiškinti, ar jūs priklausote “šiltajam” odos tipui ar “šaltajam”.
“Šaltasis” tipas
Akių spalva: tamsiai ruda, juodai ruda, pilkai mėlyna, tamsiai mėlyna, pilka.
Natūrali odos spalva: blyški oda su rožiniu atspalviu, balta oda, vidutinė oda su gelsvu atspalviu.
Natūrali plaukų spalvayra: juoda su melsvu atspalviu, rusva spalva su pelenų atspalviu, balta, medaus spalva, tamsiai ruda, šviesi su pilku atspalviu.
Labiausiai tinkantys atspaviai, iš prigimties turinčioms išvardintus požymius yra: “auksinė” šviesi spalva, kuri suteikia šiltą atspalvį veido odai, gelsvi atspalviai, raudoni ir bronziniai plaukų tonai.
Dar vienas “triukas” padėsiantis pabrėžti savo odą ir gražiai atrodyti tai drabužių spalvos. Labiausiai “šaltosioms” tinkančios spalvos yra mėlyna, žalia, rožiniai atspaviai, mėlynai žalia, violetinė ir įvairūs jos tonai.
“Šiltasis” odos tipas
Akys: medaus spalva, žalia, šviesiai žalia (turkio), šviesiai ruda.
Natūrali odos spalva: ruda su pilkšvu atspaviu, ruda su gelsvu atspalviu, persiko atspalvio oda, strazdanota ar šlakuota oda, rausva ar linkusi į raudonį odos spalva.
Natūrali plaukų spalva: tamsiai ruda su auksiniu atspalviu, raudona ar oranžinė plaukų spalva, pilka su gelsvu atspalviu, natūrali gelsva plaukų spalva.
“Šalti” plaukų atspalviai. “Šiltajam” tipui priskiriančioms moterims reikėtų nebijoti rinktis šaltesnių atspalvių plaukų dažus (kurių sudėtyje yra mėlynos ar violetinės pigmentų) taip pat, puikiai tinka pilki, pelenų atspalviai, kurie “nugesina” į raudonį linkusią odą.
Jei nesate linkusios eksperimentuoti su plaukų spalva, galite pamėginti su drabužiais. Šiam tipui priklausančios moterys, puikiai atrodys dėvėdamos žemės spalvų drabužius. Tinka geltonos, oranžinės, rudos, persikinės spalvų tonai.


ka manot apie sita str.? Cia nesamone ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 21 birželio 2014 - 12:50


pagal sita aprasyma save priskirciau saltajam tipui, nes pagal siltaji tik akys atitinka kad zalios, o odos spalva visai netokia kaip siltojo tipo, ir plauku spalvos tokios netinka ir be to zemes spalvos nea. Kazkoks sakysciau nelabai aiskus suskirstymas
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 21, 13:46)

ka manot apie sita str.? Cia nesamone ar ne? g.gif

nesamonė, nes tas pats kas sakyt - būna saldūs patiekalai ir aštrūs... saldiems patiekalams tinka uogos ir vaisiai, aštriems - daržovės... o kam pieno produktai, a? ir spanguolės visai tinka su aštriu skoniu, kaip ir koks šokoladas - jis kartus, bet ne desertui naudojamas retai. Išvis tokie apibendrinantys postai - niekiniai.
vien ko vertas toks pasakymas, kad mėlyna ir žalia tinka šaltam tipui doh.gif , nes žalia žaliai nelygu... o kur jau ten apie tipo "šiltinimą" auksiniais plaukais doh.gif
Atsakyti