radau senesne foto su atspalviu 635 (turbut apsiplovusi spalva tapo 735 D ). Va ir akys pusiau prozektoriai bet ryskus lupdazis tai dieve padek
foto
kuri spalva geriau sita ar pries tai esanti?
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 14, 12:20)
radau senesne foto su atspalviu 635 (turbut apsiplovusi spalva tapo 735 D ). Va ir akys pusiau prozektoriai bet ryskus lupdazis tai dieve padek
foto
foto
dabartine spalva geriau nei ankstesne, bet manau kad be to raudonumo butu dar geriau
QUOTE(Mute @ 2014 06 14, 18:25)
dabartine spalva geriau nei ankstesne, bet manau kad be to raudonumo butu dar geriau
jei raudonumo (mahagon) nebutu tai liktu tik auksas ir rezultatas gautusi kaip ankstesne
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 13, 19:59)
va sitoj foto tai raudonumo panasu labai minimaliai, geriau ziurisi. Ar tik nebus pirmas skaiciukas 4 tokios spalvos
QUOTE(Mute @ 2014 06 14, 18:38)
va sitoj foto tai raudonumo panasu labai minimaliai, geriau ziurisi. Ar tik nebus pirmas skaiciukas 4 tokios spalvos
tamsesnio nei 5 negaliu imti, del plikes vaizdo ir nenoriu nueiti toli nuo naturaliu. Apsistosiu tiek 5.35 Busiu auksinis kastonas Realybej tas raudonumas matos tik labai stipriai svieciant saulei:) galvojau, gal imti visdelto ruda spalva su naturaliais (savais) plauku atspindziais 31?
p.s. nzn nu nekokia ta mano naturali spalva (aukso ir pilkumo misinys lb keistai atrodo)
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 14, 19:46)
siandien nusidaziau paprastu sampunu, kur nusiplauna po 5-8 kartu mahagon atspalviu (nzn ar siltas jis ar saltas).Bei kaip tik besikraudama daiktus pasifotkinau su ivairiom spalvom, norejau paklausti Jusu, kaip bendras vaizdas?
foto2
foto2
man tai ta spalva, nors tu ka
Man tai 100 kartų geriau, negu ta nublondinta, bet tas raudonumas ir man nelabai. Kažkaip prie jo nosis raudona atrodo, norėtųsi jau tada kokios krempudros su geltonu... Akis išryškina, taip, bet ir tą raudonį kažkaip per daug iškelia. Davai tokio pat tamsumo, bet be raudono, ką?
Ir nežaisk su tuo šampūnu - plaukus susidroši ir reiks kirpt! Iš patirties kalbu!
Tu verčiau dažyk normaliai rudai ir įsisek kokią dirbtinę visai raudoną sruogą. Vieną kitą Jei jau taip labai norisi
Ir nežaisk su tuo šampūnu - plaukus susidroši ir reiks kirpt! Iš patirties kalbu!
Tu verčiau dažyk normaliai rudai ir įsisek kokią dirbtinę visai raudoną sruogą. Vieną kitą Jei jau taip labai norisi
Pritariu Noa del nosies raudonumo su tokia plauku spalva, rudesni jie turetu buti, kad tas raudonis veide neislystu
Man taip pat atrodo, kad be raudonumo jums labiau tiktų plaukai. Aš dažydavau vis ryžai, būdavo, kad sakydavo,"tavo graži natūrali plaukų spalva, kam dažai, tau tiktų tamsesni...", o man vis vien atrodė, kad su ryžais esu gražuolė, kad labai tinka , dabar jau taip nebe atrodo.
Tada ir mano veidas raudonas būdavo, o dabar nebelenda raudonumas.
Tada ir mano veidas raudonas būdavo, o dabar nebelenda raudonumas.
Tas raudonumas ir rūbuose būna, kad pakiaulina. Kitoj temoj skundėsi motera, kad susipirko rūbus pagal savo tipą - vasara. Įsigijo kažkokią ružavą bliuskę ar tai marškinukus, žo, gražiai iš paletės, bet didelis ružavos kiekis. Ir pakraupo, sakė, buvo ant veido kažkokia rausva dėmė, kurios praktiškai nesimatė - išlindo visa į priekį! Tai sako, su netinkančiom spalvom plėmas nelindo, o su tinkančiom - be kosmetikos negaliu, wtf?
Žodžiu, ružavos - raudonos spalvos yra echydnos, ypač prie veido, ir jas reikia rinktis itin atsargiai beigi nešioti po truputuką. Nes gali sužinot, ko nežinojai, kad turi visokių ten plėmų ir raudonų nosių, apie ką nežinojai net
Žodžiu, ružavos - raudonos spalvos yra echydnos, ypač prie veido, ir jas reikia rinktis itin atsargiai beigi nešioti po truputuką. Nes gali sužinot, ko nežinojai, kad turi visokių ten plėmų ir raudonų nosių, apie ką nežinojai net
likau lb nustebus ka Jus manot? Dar buna tokiu keistu spalvu kaip " cool golden brown/blond" kazkaip keistai, kad golden gali buti saltas
p.s. ant dezutes pavaizduotos moters lupdazis kaip mano, kuri naudoju nr 1
žaviuosi sios aktores plauku spalva, cia golden koks??
p.s. ant dezutes pavaizduotos moters lupdazis kaip mano, kuri naudoju nr 1
žaviuosi sios aktores plauku spalva, cia golden koks??