Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2014 06 13, 14:24)
Va va va, ta golden braun pavasariams geriau. Ir madoj dabar, o ta bombordava gi iš maos išėjus prieš 10 metų... Nu gabės žodis, visos celebritės ir šiaip mados aukos dažosi natūraliai.  Su tais bombordavais jau seniai jos nebesidažo!

Vienoj tik šaly ta spalva madoj, tik niekaip neatkasu, kokioj. Matėm pernai Graikijoj -  ten gi smaukosi visokių tautų atstovai - būrį babencijų, nusidažiusių bombordavai su šviesintom sruogom. Visos panašiai, o kokios 6 biggrin.gif Taip keistai atrodė biggrin.gif Bet iš kalbos niekaip nesupratau, kaip jos ten kalba. Ne slaviškai. Ne angliškai, ne vokiškai, ir jau aišku, ne itališkai ir ne prancūziškai. Ir nelabai tamsaus gymio jos. Tai niekaip nesupratau, iš kur biggrin.gif

Gal iš Žymaicijos? bigsmile.gif mirksiukas.gif Aš dar pagalvojau, kad Ozzy Ousburne pačiūtė bordavai dažosi, tik nežinau, koks ji tipas g.gif , dukrelė violetinė- levandinė, nu prietrankų šeimyna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 13, 14:51)
antakiu nesviesinsiu, kokius gamta dave, tokie ir turi buti mirksiukas.gif  4u.gif plauku spec. nesviesinsiu, jie per ploni ir pazeisti.

galvoju, gal tikrai normalia auksine spalva smile.gif pvz jei norisi i raudonuma ar i vario atspalvi tai imti trecia skaiciu po kalbelio pvz 534(auksas+ varis ar auksas+rausvas).
Nuziurejau sias spalvytes putu pavidalu, kuria patariat imti? Beje, dekuj lb visoms uz patarimus wub.gif  wub.gif  wub.gif



Aš už 2 arba 4 bigsmile.gif O kokios spalvos plaukais buvai, kai tavo akys kaip švyturiai švietė žydrai žydrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 06 13, 17:52)
Gal iš Žymaicijos?  bigsmile.gif  mirksiukas.gif Aš dar pagalvojau, kad Ozzy Ousburne pačiūtė bordavai dažosi, tik nežinau, koks ji tipas  g.gif , dukrelė violetinė- levandinė, nu prietrankų šeimyna  doh.gif
Papildyta:
Aš už 2 arba 4  bigsmile.gif  O kokios spalvos plaukais buvai, kai tavo akys kaip švyturiai švietė žydrai žydrai?  g.gif


va tokios blush2.gif
user posted image
grazi spalvyte wub.gif gaila ne mano plaukams, nes jei dazyciau tai visi nukristu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 13, 15:54)
va tokios  blush2.gif

grazi spalvyte wub.gif  gaila ne mano plaukams, nes jei dazyciau tai visi nukristu doh.gif


Jo, plaukų netausoja šita spalva, bet efektas buvo wow wub.gif Nors, jeigu kirpykloj, salone normaliam, parinkt gerus dažus, gal nieko būtų? Juk paskui užtenka šaknis dažyti? g.gif Ką kitos vilkų tarybos narės šiuo klausimu mano?
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 06 13, 18:02)
Jo, plaukų netausoja šita spalva, bet efektas buvo wow  wub.gif Nors, jeigu kirpykloj, salone normaliam, parinkt gerus dažus, gal nieko būtų? Juk paskui užtenka šaknis dažyti?  g.gif Ką kitos vilkų tarybos narės šiuo klausimu mano?



iki tokio sviesumo jokie dazai nenudazo, tik milteliai. O dazant plaukus normaliais dazais tokios spalvos isgaut neitu, nebent jei naturalus 10 lygio sviesumo.

narsau neta, ir labai sudomino wella 6/7 (cia 7 supratau riesutas). gal kas isbande?
tiek visko narsiau, kad nustebau, kad mano naturalus prie saltu atspalviu priskiriami
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 13 birželio 2014 - 16:28
cia bs? user posted image
noreciau susikurti panasu spalvini ivaizdi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 06 13, 16:52)
Gal iš Žymaicijos?  bigsmile.gif  mirksiukas.gif Aš dar pagalvojau, kad Ozzy Ousburne pačiūtė bordavai dažosi, tik nežinau, koks ji tipas  g.gif , dukrelė violetinė- levandinė, nu prietrankų šeimyna  doh.gif
Papildyta:
Aš už 2 arba 4  bigsmile.gif  O kokios spalvos plaukais buvai, kai tavo akys kaip švyturiai švietė žydrai žydrai?  g.gif

Aš irgi už 2 arba 4!

Nu jo, bet ta Osbourno žmona atrodo babytiškai schmoll.gif Šiais laikais...

QUOTE(akoya_lt @ 2014 06 13, 17:02)
Ką kitos vilkų tarybos narės šiuo klausimu mano?

Ai nežinau, kam tinka, tam tinka, bet ne kiekvienam. Ir manau, kad jei tamsiam žmogui taip šviesint - tai tik labai trumpai šukuosenai. Nes ant ilgų tie plaukai nupezta, nutriūšta, ir net prie belekiek priemonių, aliejų, kondicionierių, kaukių atrodo geriausiu atveju kaip perukas. O blogiausiu - kaip Užgavėnių kaukės plaukai. Man regis, tik labai natūraliai šviesi merga gali ryžtis tokios spalvos ir tokio ilgio plaukam. Nes jie čia, foto, aišku, gražiai atrodo, betgi kiek ji gražiai atrodys? Iki kol dukart galvą išsiplaus?

Jau mano plaukai natūraliai pošviesiai, ta prasme, aš nedažyta vis viena dar blondinė. Bet ir tai iki tokio lygio nedažau, nes šviesios pakulos - nieko labai jau ten gero... Paprastai, dažais šviesinu, tai jie mažiau šviesūs išeina, ir buvo gerai, kol kirpausi trumpai. O dabar auginu - ir šaknis turiu šviesint, nes o ką daryt, kai visas plaukas šviesintas? Ir tai, turiu pasakyt, kad jau papezę jie. Galėtų būti mažiau papezę... O jei milteliais, tai spalvą išgausi gal ir norimą, o kaip atrodys?Kokia riešutinė daug dėkingesnė. Ir šiuo metu madingesnė.

Be to vis viena, tokia dažyta merga gražiai atrodys tik iki tol, kol atsistos šalia natūraliai šviesesnė. Lygiai kaip natūrali brunetė visada bus gražesnė už perdažytą iš blondės, nes ta iš blondės visada atrodys kaip tušinuku apipaišyta nuotrauka - žinai, kai ūsus kokius dapaišo, ar plaukus biggrin.gif Šita nuotraukoj merga yra light springas - pažiūrėk, kokios jos akys, šviesesnių nebūna, ir dar garantuotai šiltos. Tai jos ir natūralūs plaukai nedaug tamsesni... O taip nusidažytų bet koks kitas sezonas, ne light spring ir ne light summer - ir būtų Gariūnų fyfa už 5 eurus. Gal nebent kokia žiema gerai suatrodytų, bet plaukus susidrožtų neatitaisomai...

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 13, 18:59)
cia bs? user posted image
noreciau susikurti panasu spalvini ivaizdi wink.gif

Va, toks tau tiktų. Bet čia to raudonumo ne fontanai, čia man regis ta tavo 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 birželio 2014 - 20:34

QUOTE(bytte @ 2014 05 21, 16:45)
Aš kaip prijaučianti metalistams visada kai neaišku šilta ar šalta odinius rūbus renkuos. Labai man patinka, ir tinka Klaipėdos orams: jai vėjuota - neprapučia, jai lyja - nepralyja... n kartų įsitikinau, kad nieko geriau nėra. Aišku su spalvom ne kas - dažniausiai juoda. Seniau turėjau siuvėją, ir pas ją siūdavausi... dabar kartais lapatyne nušaunu,iš parduotuvės naujų rūbų pirkus nesu.

PAS MANE SPINTA VISAI TUŠČIA IRGI  biggrin.gif . Turiu pora trumparankovių, vienus džinsus, batelius... na aišku 5-kis juodus sijonus... ir 5-kis juodus maikonus, bet ne kasdienai biggrin.gif , pora juodų odinių švarkų ir vieną sportinio tipo salotinę striukę  cool.gif . Tiek nusivažiavus dar nebuvau  lotuliukas.gif .

O as odinukes neturiu, nors noreciau isigyt bet nerandu savo figurai. blush2.gif Kazkada turejau tai labai gelbedavo saltesnem pavasario-vasaros dienom.

tai gal reiketu pradet nuo bliuzeliu, jas lengviausia susipirkt, nes kaip suprantu sijonu netruksta biggrin.gif
As irgi siek tiek nusivaziavau, svorio pokyciai ir vel viskas is naujo. blush2.gif doh.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 10, 19:11)
labuka:) norejau Jusu paklausti, kaip Jums mahagony (raudomnemis - rudas su rausvu atspalviu, bet ne raudonas) pagal spalvu derme tiktu Clear spring???

Rudas su rausvu atspalviu vasaroms neblogai, smile.gif minejau cia seniau kad dazydavausi kaip as vadinu "pieniskas sokoladas su ruzavu atspalviu" dazais. smile.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 13, 12:40)
jei teisingai supratau cia- siltas atspalvis, vasaroms nelabai tiktu ? Joms graziausiai atrodo kavos atspalviai  wub.gif

Nu kur jau... biggrin.gif

Nepatingejau surast:
QUOTE(bytte @ 2013 08 20, 15:53)

Pagal brošiūras ar asmeninę patirtį osinkoi merginos išrišo kad clear spring turi tikt kavos pupelių spalvos plaukai:
user posted image
bet labai svarbu kad nusidažytų plaukai be purvino ryžumo ar medaus atspalvio, kuris būdingas rudens atstovėms. Nes bright kaip ir priešprieša rudens muted.

Man atrodo kad BS turetu tikt visokie nuo espresso juodumo iki latte sviesumo.

O kaip jus ziurit i dazyma su chna? 4u.gif BS tinka o ir tamsumu visokiu galima isgaut, ir plaukui labai sveika.

QUOTE(akoya_lt @ 2014 06 13, 13:48)
Einu pas kirpėją. Kirpimas geras, pačiai nereikia nieko glostyti, sugula taip, kaip iš kirpyklos išleido

Oi kaip as noreciau surast tokia kirpeja.... wub.gif
Atsakyti
po ilgu galvojimu ir su Jusu pagalba issirinkau spalvyte smile.gif Grizau prie tos nuo kurios pradejau. Tinka pagal tipa auksas, o norisi mahagon, tai geriausia 535 (pagrindinis tonas auksas, ir siek tiek raudonmedžio atspindzio) 4u.gif Gaila butent putu pavidalu nera siu dazu.
Kaip Jums si spalvyte?smile.gif
user posted image
user posted image

ta pati spalva abejose foto, tik keicia atspalvi priklausomai nuo apsvietimo 4u.gif

foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 13 birželio 2014 - 22:19
Aš (WS) rudai plaukus dažiau, ir rudai į juodumą, bet į raudonumą vengiau. Rūbuose visos vyšninės, bordinės per daug paryškina rožinį atspalvį veide. Keista, kad BS tokios paryškina odos geltonumą. Maniškį odos geltonumą be proto paryškina žydra, teal, turkio spalva.

QUOTE(bytte @ 2014 06 13, 12:45)
kad raudonumas žalias akis paryškina, ibo raudona yra žalios papildanti spalva... o mėlynom - tai geltonai oranžinė, tskant - golden braun.

7.3 - grynai mano sūnaus plaukų spalva cool.gif (anas irgi BS), labai gera spalva rolleyes.gif
user posted image


Mano atsiauginta natūrali spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 06 14, 03:13)
Aš (WS) rudai plaukus dažiau, ir rudai į juodumą, bet į raudonumą vengiau. Rūbuose visos vyšninės, bordinės per daug paryškina rožinį atspalvį veide. Keista, kad BS tokios paryškina odos geltonumą. Maniškį odos geltonumą be proto paryškina žydra, teal, turkio spalva.
Mano atsiauginta natūrali spalva  smile.gif


grazi spalva smile.gif mano tokia pat, tik dar gale vienetukas yra (pilka sp.) Man irgi keista kad raudomnedis ( bet ne raudonas) paryskina odos gelsvuma, oda atrodo kaip siek tiek idegus. Kazkaip keista. unsure.gif
Atsakyti
Aš galvoju - gal tos visos papilkėję babytės dėl to ir mėgsta bombordavą, kad žandukai ružavi atrodytų? Kita vertus, jei snukis ir taip raudonas, tai tada babytė atrodys jau netgi pernelyg ružava. Gi ta raudona visus raudonumus iškelia! Nosies irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 06 14, 11:38)
Aš galvoju - gal tos visos papilkėję babytės dėl to ir mėgsta bombordavą, kad žandukai ružavi atrodytų? Kita vertus, jei snukis ir taip raudonas, tai tada babytė atrodys jau netgi pernelyg ružava. Gi ta raudona visus raudonumus iškelia! Nosies irgi biggrin.gif



gal cia labiau priklauso nuo spalvinio tipo. Rozinio atspalvio turi tiek ziema tiek vasara ir misrus tipai. Raudona plauku spalva negailestinga, bet raudonmedis priskiriamas prie sokolado atspalviu ir taip jis kuklesnis nei raudona, bent jau ant manes jokiu raudonumu, O cia gerai ar blogai tas veido geltonumas?
p.s. mane nuo sviesaus blond. vario atspalvio kaip parseli musdavo rozinis ar net raudonas atspalvis. blush2.gif
Atsakyti