QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 06 13, 11:40)
jei teisingai supratau cia- siltas atspalvis, vasaroms nelabai tiktu ? Joms graziausiai atrodo kavos atspalviai o visokiu mahagonu reiketu vengti. Pastebejau, kai patapau mahagon, tai oda atrodo gelsvesne (isryskejo gelsvumas, dingo blyskumas), bet tai fotikas kazkodel neperteikia. Cia gerai ar blogai kad oda atrodo gelsvesne su mahagon plaukais?
Juodai jokiu budu negaliu dazyt, pirmiausia tai nukrypsta nuo naturaliu plauku, antra po 2 sav. plike sviestu D
nusifotkinau ryte su savo spalvu bliuskute ( pilka ir juoda spalvos lb netinka ). Galima sakyti, kad vaizdas harmoningas?
My Webpage
Juodai jokiu budu negaliu dazyt, pirmiausia tai nukrypsta nuo naturaliu plauku, antra po 2 sav. plike sviestu D
nusifotkinau ryte su savo spalvu bliuskute ( pilka ir juoda spalvos lb netinka ). Galima sakyti, kad vaizdas harmoningas?
My Webpage
Man kažkaip iškrenti iš konteksto- akys sau, oda sau, plaukai dar į kitą pusę, vėlgi sau... Aš bandyčiau rudą su auksine, kaip kažkuri čia rašė... Kam čia raudonintis? Tuo labiau, kad, jei dirbt kažkur važiuoji, tai reikia, kad kontrastas tarp dažytų ir natūralių būtų minimalus ir taip nekristų į akis mane kirpėjas dažo kažkokiais augaliniais kirpykliniais dažais, tai beveik nesimato nuaugimo, ir atsiplauna natūraliai, man kaip tinginei ir nevalai gerai- po pusmetį leidžiu sau nesikirpti ir nedažyti plaukų