Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas, individuali veikla, autorinės

QUOTE(kristynka* @ 2015 05 06, 09:52)
pavz:. pavz kiti dirba su ind,veikla menka darbeli. mezga kepuraites. nemanau, kad uzdirba 200eur i men.
todel stovėdamos birzoje gali tvarkytis del soc pasalpos, ar tai kokiu kitu kompensaciju seimai.

Aisku, supratau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
* ar galit man paaiškinti, kaip ten yra su tuo draudimu, jei turi vaikus g.gif apie verslo pažymą kalba eina.
ar vis tiek viską gale metų reikia apsimokėti, taip kaip mokant kas mėnesį, ar kai draudžia turint vaikus, kažko mokėti nereikia g.gif

* ir ar gerai supratau, kad su verslo pažyma galima stoti į biržą g.gif pašalpa kokia nors priklauso, jei ten kažkiek per mėn negauni pajamų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_perfect_woman: 07 gegužės 2015 - 09:22
QUOTE(The_perfect_woman @ 2015 05 07, 10:19)
Sveikos, ar galit man paaiškinti, kaip ten yra su tuo draudimu, jei turi vaikus  g.gif 
ar vis tiek viską gale metų reikia apsimokėti, taip kaip mokant kas mėnesį, ar kai draudžia turint vaikus, kažko mokėti nereikia  g.gif

pavz apie save. gime vaikas su metrikai nuejau i ligoniu kasas ir pazymejo, kad mane vaikas draudzia (lyg) iki kol vaikui sueis 7m.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 05 07, 09:21)
pavz apie save. gime vaikas su metrikai nuejau i ligoniu kasas ir pazymejo, kad mane vaikas draudzia (lyg) iki kol vaikui sueis 7m.

vaikų aš turiu daugiau, mane draudžia iki 18 metų kol paskutiniam sueis, man įdomu ar vis tiek reikia mokėtis gale metų tą draudimą, ar jau minusuojasi kažkokia suma, nes draudžia mane g.gif
Atsakyti
Dar iš savo sodros išsitraukiau:

skola Valstybinio socialinio draudimo fondo biudžetui1 2015-05-05: 0,00, iš jos 0,00 skolos mokėjimo terminas atidėtas ir dar nesuėjęs.

bet deklaravus pajamas, aš jiems nieko nemokėjau, ir kas mėnesį nieko nemokėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2015 05 07, 11:03)

Jus i sodra pasiskambykite ir paklausite.
pavz mano vyras kelis kartus skambino i sodra, klause ten tu kodu sumoketi jiems ta sveikatos draudima.
Liepe moketi, moketi biggrin.gif
Uzsideklaravo pajamas, skambina i sodra klausti kiek reikės susimoketi mokesciu.
tai sako jus permokėja draudima, jus draudzia kazkas. (O pries pusmeti liepe moket, moket), o pasirodo ji draudzia mokykla, nes neakivaizdiniu istojas. Tai dar uz grazinima pinigu mums, sau pasiliko sodra. (Administracinis mokestis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 07 gegužės 2015 - 10:46
QUOTE(kristynka* @ 2015 05 07, 10:45)
Jus i sodra pasiskambykite ir paklausite.
pavz mano vyras kelis kartus skambino i sodra, klause ten tu kodu sumoketi jiems ta sveikatos draudima.
Liepe moketi, moketi biggrin.gif
Uzsideklaravo pajamas, skambina i sodra klausti kiek reikės susimoketi mokesciu.
tai sako jus permokėja draudima, jus draudzia kazkas. (O pries pusmeti liepe moket, moket), o pasirodo ji draudzia mokykla, nes neakivaizdiniu istojas. Tai dar uz grazinima pinigu mums, sau pasiliko sodra. (Administracinis mokestis)

mane vaikai draudžia biggrin.gif

eisiu skambintis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2015 05 07, 11:52)
mane vaikai draudžia  biggrin.gif 

eisiu skambintis  mirksiukas.gif

kadangi jūs esate drausta dėl vaikų, kas mėnesį jums mokėti nereikia. tačiau kai deklaruosite pajamas tai nuo pusėspajamu ir išlaidų skirtumo mokėti reikės.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 05 07, 11:56)
kadangi jūs esate drausta dėl vaikų, kas mėnesį jums mokėti nereikia. tačiau kai deklaruosite pajamas tai nuo pusėspajamu ir išlaidų skirtumo mokėti reikės.

deklaravau tas pajamas ir vis tiek 0 g.gif arba kažką ne taip padariau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2015 05 07, 13:18)
deklaravau tas pajamas ir vis tiek 0  g.gif  arba kažką ne taip padariau  blink.gif

O gavosi pelnas?
Ga; tiesiog dar Sodra negavo duomenų iš VMI.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 05 07, 12:43)
O gavosi pelnas?
Ga; tiesiog dar Sodra negavo duomenų iš VMI.

ta prasme gavosi pelnas, jeigu uždirbau pinigų, išlaidom nurašiau 30 proc tai vis tiek to pelno liko nuo uždirbtos sumos g.gif nebent ten nuo kokių 20 000 skaičiuoja tik, tada gal tiek neuždirbau biggrin.gif
Atsakyti
Iki kokios sumos pajamu uztenka verslo liudijimo? 4344 eu ( 15000lt) ? ne? ir nuo kokiu jau reiktu issiimti Individualiosveiklos pazyma .. g.gif
Atsakyti