Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas, individuali veikla, autorinės

Sveiki,
Su vyru dirbame pagal individualia veikla. Deklaravome pajamas, sumokejome mokescius VMI, o dabar gavau laiska is sodros, kad turiu jiems dar sumoketi .... euru. Ar taip ir turi viskas vykti? Nes mano vyrui nieko neatsiunte, tai kaip suzinoti kiek jis turi sumoketi? Ir ar isvis turi, kai kas menesi mokejome po 90 lt?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2015 04 29, 19:49)
Sveiki,
Su vyru dirbame pagal individualia veikla. Deklaravome pajamas, sumokejome mokescius VMI, o dabar gavau laiska is sodros, kad turiu jiems dar sumoketi .... euru. Ar taip ir turi viskas vykti? Nes mano vyrui nieko neatsiunte, tai kaip suzinoti kiek jis turi sumoketi? Ir ar isvis turi, kai kas menesi mokejome po 90 lt?

priklauso nuo pajamų, jei paskaičiuotas mokestis Sodrai viršija tai, ką jus sumokėjote kas mėn, tai reikia (aš čia apie PSD)
VSD nežinau, kaip ten kas mėn ar reikia mokėt, bet nuo pajamų ji irgi reikia mokėt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 04 29, 19:15)
priklauso nuo pajamų, jei paskaičiuotas mokestis Sodrai viršija tai, ką jus sumokėjote kas mėn, tai reikia (aš čia apie PSD)
VSD nežinau, kaip ten kas mėn ar reikia mokėt, bet nuo pajamų ji irgi reikia mokėt

Tai mums cia reiktu skambinti i Sodra ir paklausti kiek VSD moketi? Ar tesiog patiems paskaiciuoti nuo puses pajamu 28.5 % ?
Atsakyti
Nuo spalio buvo po 93 Lt. Jau ne 90. Gal tuomet kokia skola susidare.
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2015 04 29, 19:49)

Mes kas men mokejom 93lt (dar 27e)
Deklaravom pajamas, pas mus pliusas gausim deklaracijos.
o sodrai vyras pats skambinosi ir klause kokia suma susimokėti mokesciu nuo jo uzdirbtos algos. (Nes laukem laisko, bet negavom, o men i gala jau)
Tai susimokejom mokescius sodrai.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 04 29, 17:27)
Nu ne kas menesi.
jei jusu vaikas jau nebedraudzia, mokate kas men sodrai sveikatos draudima.
o kitus mokescius galite mokėti 1k metuose, tada kai eisite deklaruoti pajamas (pavz kaip siemet deklaruojam visi pajamas nuo kovo 16d) uzdeklaruojate pajamas, susisiekete su sodra, susimokate mokescius iki geguzes 1d sodrai.
jus kazkur pasiskaitykite apie tai.
Ind, veiklos pazyma nieko nekainuoja.

Man labai sunku suprast siuos reikalus,atsiprasau,vaikas 6 metu mano,as kazkaip isivaizdavau,kad kas menesi turesiu kazka moket g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2015 04 29, 20:54)
Man labai sunku suprast siuos reikalus,atsiprasau,vaikas 6 metu mano,as kazkaip isivaizdavau,kad kas menesi turesiu kazka moket g.gif

O buve su metrikais vaiko ligoniu kasose. ? Jus gal draudzia vaikas iki 7m, tai gal psd nereiktu moketi pokolkas, o kutus mokescius sodrai susimoketumete kai eisit deklaruoti pajamas 2016m
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 04 29, 21:41)
O buve su metrikais vaiko ligoniu kasose. ? Jus gal draudzia vaikas iki 7m, tai gal psd nereiktu moketi pokolkas, o kutus mokescius sodrai susimoketumete kai eisit deklaruoti pajamas 2016m

Tai mokescius moket reikia kai eini deklaruot?Uz visus metus tada reiktu moket iskart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2015 05 01, 20:20)
Tai mokescius moket reikia kai eini deklaruot?Uz visus metus tada reiktu moket iskart? g.gif

Mes darome taip. Gal galima ir kitaip. Bet mes 1k metuose mokam, tik PSD kas menesi mokames
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 05 01, 20:43)
Mes darome taip. Gal galima ir kitaip. Bet mes 1k metuose mokam, tik PSD kas menesi mokames

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2015 05 02, 23:08)

Mokesciu mokam 1karta, kei einam deklaruoti pajamų.
psd mokamės kas menesi.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 05 03, 07:14)
Mokesciu mokam 1karta, kei einam deklaruoti pajamų.
psd mokamės kas menesi.

Tai turbut susidaro per metus nemaza suma sumoket?
Atsakyti