Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas, individuali veikla, autorinės

Na man atrodo kai eini i ta komisija, klausia "ar dirbi". Bet ar verslo liudijimas skaitosi darbas, darbas jiems yra darbas pagal darbo sutarti. Man taip atrodo. smile.gif
Atsakyti
pateikiau is naujo patikslinta deklaracija uz 2013 m, irasiau papildomas pajamas kaip idiv, veikla be indiv. veiklos pazymejimo,pas mane pelno buvo tik 60 litu per metus,VMI-GPM mokescio nereiks moketi,jau gavau kad deklaracija priimta ir ats, o sakykit kaip sodrai reiks moketi,kur suzinoti ar busiu jai skolinga?
Atsakyti
laba visoms,
issiemiau IDV pazyma (prekyba ne parduotuvese, kioskuose ir pan.).
VMI niekas nieko neaiskino, liepe viska internetu, todel klausiu_ar PSD man reikes kas men.moketi (siuo metu esu bedarbe, DB neregistruota), ar PSD mokamas gale metu?
Atsakyti
Matau, kad turite 2 vaikus ir iki 18 metu, tokiu atveju, metu gale. Nes turite buti drausta. Jei vyras neuzsirases sios galimybes ant saves. Nes valstybes draudziamas yra tik vienas is tevu. Del savo atvejo gal vistik reiktu paskambinti jums i ligoniu kasas.
Atsakyti
Sveiki
Gal galite padeti.2014 m. indiv. veiklos pazymos neturejau,bet pelno su darbais santykiais nesusijusiu mokejimu turejau 8000 litu,tai yra pardavus savo devetus daiktus tiek susidare,o islaidu turejau 7000 ,kur taip darant deklaracija butu galima parodyti? ir ka galima itraukti i islaidas,daug pirkau daiktu sau,savo seimai, ivairiu kompaniju uzsakymai,tai galiu priskaiciuoti,mokejau kredita ar irgi galima?Esu dirbanti,jei parodysiu 1000 litu pelno,atemus islaidas,tai reisk moketi ir GPM ir sodrai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dirbu su individualia pažyma, gavau preliminarią deklaraciją, bet ten įrašyta tik išmoka iš buvusio darbo, kurią gavau išeinant, ir pajamos gautos iš indv. veiklos, tačiau iš jų neišskaičiuoti jokie mokesčiai g.gif

Ar taip gali būti? PSD tai suprantu nemoku nes turiu mažamečius vaikus, tačiau GPM ir pelno mokestis g.gif

ar man ten pačiai reikia suskaičiuoti viską g.gif nes yra tik veiklos rūšis ir pajamų suma rolleyes.gif kur GMP tarifas įrašyta 0 blink.gif

Pateikti jos neleidžia, tik pildyti doh.gif kaip db viską gerai apskaičiuoti g.gif
Atsakyti
PSD ir Sodra deklaracijoje nerodoma. Pildant IV reikia i prieda V suvesti kiek gavote pajamu,islaidas ir jums paskaiciuos sistema,kiek reikia moketi GPM.
bandomasis2006 jie deklaracijoje suveda tik ta,ka moto,o nepaskaiciuoja,nes jus gal turejote dar kokiu pajamu ir islaidu, jie gi nezino.
O,man,keista,kad suvedus leidziamus atskaitymus,apacioje ismeta,kad nereikia itraukti Sodros ir PSD,kaip anksciau buvo,ar as ko tai nesuprantu g.gif Tokiu atveju GPM labai isauga,tai rasysiu jiems laiska,kodel taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 17 kovo 2015 - 10:23
apsižliumbsiu nieko nesuprantu ką ten kur reik suvest unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 17, 10:45)
apsižliumbsiu nieko nesuprantu ką ten kur reik suvest  unsure.gif  verysad.gif

Tos pajamos,kurios suvestos preliuminarioje deklaracijoje,ar atitinka toms,kurias gavote? Jeigu taip,tai juk turejote ir islaidu? V priede yra visu langeliu paaiskinimai. Jeigu turejote islaidu- surasote jas i V8 langeli,paskui paspaudziate virsuje raudona ! ir pirmame ir antrame deklaracijos psl. atsiranda skaiciai, ir paaiskinimai ka ir kur sumoketi smile.gif
http://www.agroakade...kaita/?SId=1063
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 17 kovo 2015 - 11:17
Bandomasis2006. Budu yra visokiu - galima net nueit i vmi savom kojom, turetu padet smile.gif As ne karta deklaravus, bet kiekvienais metais vis kyla klausimu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2015 03 17, 11:15)
Tos pajamos,kurios suvestos preliuminarioje deklaracijoje,ar atitinka toms,kurias gavote? Jeigu taip,tai juk turejote ir islaidu? V priede yra visu langeliu paaiskinimai. Jeigu turejote islaidu- surasote jas i V8 langeli,paskui paspaudziate virsuje raudona ! ir pirmame ir antrame deklaracijos psl. atsiranda skaiciai, ir paaiskinimai ka ir kur sumoketi smile.gif
http://www.agroakade...kaita/?SId=1063

aš taip padariau ir man jokie mokesčiai neišlindo tame ir esmė biggrin.gif pataisiau pajamas, nes buvo ne visos surašytos, surašiau išlaidas. Klaidų nemetė, pateikiau deklaraciją, pažiūrėsiu ką gausiu atgal biggrin.gif

QUOTE(mėnulis @ 2015 03 17, 11:34)
Bandomasis2006. Budu yra visokiu - galima net nueit i vmi savom kojom, turetu padet smile.gif As ne karta deklaravus, bet kiekvienais metais vis kyla klausimu smile.gif

Eisiu turbūt aiškintis biggrin.gif kai gausiu atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 17, 09:11)
Dirbu su individualia pažyma, PSD tai suprantu nemoku nes turiu mažamečius vaikus, tačiau GPM ir pelno mokestis  g.gif

jei jau dirbate su IDV pazyma, tai PSD reikia moketi (jau nebesvarbu niekam, kiek ir kokio amziaus vaiku jus auginate) - taip aiskina ir VMI, ir Sodra 4u.gif
----
laba ryta,
gal kuri zino viska kitaip? g.gif
Atsakyti