QUOTE(keistuole @ 2014 10 30, 17:27)
na pajamų mokestis vykdant individualią veiklą yra 5 proc
arba 15 proc jei jei tai "laisvoji profesija"
arba 15 proc jei jei tai "laisvoji profesija"
TURIT OMENY, KAI nieko neturi - jk IDV, nei VL, nei P?
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 30, 17:33)
Tie zmones, kurie nieko negalvoja siuntimo paskirtyje raso daikto ar dalyko, kuri jie perka pavadinima.
kelis metus TOKIA buvau ir as_pirkau ka is SM - savo vaikams, tai visada rasiau, kad imoka uz pirkta ta ir ta. Oi, kaip pyko nares
Bet visoms teisinaus vienodai ir saziningai, jog 2kart buvau padavus skyryboms, paskui - alimentu priteisimui gyvenant santuokoj, kol galiausiai su V draugiskai susitarem, jog jis kas men.perveda - savo valia geranoriskai - vaiku islaikymui tokia suma, kokios prasau, bet su salyga, jog kad kas men,istraukus banko israsa matytus, kas buvo pirkta uz vaiku islaikymui skirtus pinigus vaikams
QUOTE(bellateja @ 2014 10 30, 17:50)
Tai mano situacijoje nereikės kas mėnesį mokėti PSD įmokų iki mano dvyniams sukaks 18 metų. Tik metų gale reikės nuo pajamų.
tai, jei jau nuo VIENO nereikes, tai kad valstybe nenuskurstu, tai mokeki nuo pajamu neblogai
-------------------------
BEJE, KURI PRADZIOJ RASETE, JOG GALIMA IDV ATSISAKYTI/UZDARYTI INTERNETU PER savo bankininkyste? n e s a m o n e!!!!!
siandien buvau DB (darbo birzoj), tai iskart uzklause, kokia IDV uzsiimu. nes jei dar ir dirbu UAB "...", tai jau automatiskai esu braukiama is DB sarasu.
ir butent DB suzinojau, kad man IDV neuzdaryta absurdas kazkoks