Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas, individuali veikla, autorinės

QUOTE(mėnulis @ 2014 10 25, 19:32)
Nesupratu, kodel norite uzdaryti. Jei turite mazas pajamas is to Avono, tai mokesite tiesiog centus g.gif tu mokesciu metu gale.

tarkim.
O kas sužiūrės, ar pildomas pajamų/išlaidų registracijos žurnalas, ar ne? g.gif
jei aš nieko jau keli metai neuždirbu iš to avon, o laikaus jame vien dėl malonumo, sportinio intereso ir dėl to, kad daug gaminių naudoju pati (kodėl tarkim 750 ml talpos šampūno nenusipirkus vos už 8 - 9 lt, kai mūsų prekybos centruose už 200 ml talpas tiek sumoki, tai vienas pvz.), ir jei kas men.darau minimalius uzsakymus, pelno nebuna, nes kaip ir minejau_kataloge viena kaina, as perkuos mazesne.
tai, koks VMI pelnas is manes, kad igrudo prievarta ta IDV_sito niekaip nesuprantu? g.gif
antra, tuos 330 lt uz 2012/2013 metus susimoket uz ka turiu, jei tais metais buvau bedarbe? Siai dienai dirbu 0,5 et, alga tik 450 lt, tai 330 lt atiduot valstybei....kazkaip tikrai ne mano kisenei tai....
mokejimo paskirtyje ka irasyt VMI_skola uz tai, kad buvau registruota bedarbe?
----
labai laukiu pirmadienio ryto. mastau, jei tai paciai VMI spec.paskambinciau ir uzklausciau, uz ka turiu susimoketi 330 lt, ar gausiu atsakyma tel.?
ar geriau rastu ANAI uzklausima pateikt?
Atsakyti
Tai jie matyt jusu iplaukas istyre... Paprasyt, gal reiketu, kad pateiktu detalia ataskaita, isklotine kokia, kaip paskaiciavo. Nes tikrai idomu. Gal cia fiksuotas koks mokestis. Geriau ir skambinti ir rastu. Tik rastu gali reikti ilgai atsakymo laukti.
Papildyta:
O nauda jiems is jusu tokia, kad jiems liepta visus sugaudyti. Joms jokios is jusu asmenes naudos nera. Tai tarnautojai, vykdantys nurodymus. Ir tiek.
Atsakyti
Be abejo,pilnas internetas dirbanciu nelegaliai ax.gif Visu nesuziures,vienus pamatys,kitus iskus,gal dar kaip tai tikrins. As kiek tai laiko neturejau IVP,mazai uzdirbau,bet esu silpnu nervu biggrin.gif ir nebegalejau ilgiau nervuotis ax.gif O,dabar visai nieko,uzdirbu nedaug ir jau nebesigylinu i tas visas neteisybes smile.gif
Manau,kad Jums Sim@geriau parasyti,gausite oficialu atsakyma ir viska zinosite,as visada rasau,jeigu kas neaiskaus smile.gif
Atsakyti
Rulle, o per kur jus rasote? Dabar nebegalima kitaip rasyt, tik per Mano Vmi prieiga. Tai as dabar jau bijau rasyt, kazkaip baisu, jei pamatys, jei kas man neaisku, ir galiu kazka blogai daryti, ims ir patikrins dar biggrin.gif Tiesiog baisoka kai klausi Vmi ne anonimiskai, kaip budavo anksciau. Mano irgi nervai silpni.
Atsakyti
Taip,dabar tik per mano VMI smile.gif Arba skambinti,bet ir per ten matomas biggrin.gif Abejoju,kad jie puls tikrinti,kelis kartus skambinau savo priziuretojai,buvau atfutbolinta biggrin.gif tai supratau,kad jie labai "uzsieme".Blogai,kad ten bardakas,bet mums gal ir i nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2014 10 25, 21:27)
Taip,dabar tik per mano VMI  smile.gif  Arba skambinti,bet ir per ten matomas  biggrin.gif  Abejoju,kad jie puls tikrinti,kelis kartus skambinau savo priziuretojai,buvau atfutbolinta biggrin.gif tai supratau,kad jie labai "uzsieme".Blogai,kad ten bardakas,bet mums gal ir i nauda  mirksiukas.gif

Nu va, bet sima patikrino. Tai suprasi ten. Beto, skaiciau tax.lt, rekomenduojama imonemis neskambinti is imones tel. numerio pasikonsultuoti su VMI del neaiskumu. Skambinti anonimiskai ir nesakyti imones vardo. Nes po tokio skambucio neva daznai buna patikrinimas is VMI. Tai man uzkliuvo tas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 25 spalio 2014 - 20:45
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 25, 20:34)
Nu va, bet sima patikrino. Tai suprasi ten.  biggrin.gif

Na,taip,bet mes gi tvarkingai dirbame ir mokame mokescius,tai ko mus tikrinti? Turetu dziaugtis,kad kiek tai surenka is musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 25, 21:12)
Paprasyt, gal reiketu, kad pateiktu detalia ataskaita, isklotine kokia, kaip paskaiciavo...

tai sakys, gerb.Simona, ieikite i savo el.banka ir paziurekite pati ataskaitas uz 2012/2013 m.
Nes kai skambinau vos gavus kvietima, tai labai PIKTAI ATSILIEPE ir man nespejus atsisveikint, padejo rageli blink.gif

QUOTE(rulle @ 2014 10 25, 21:14)
Be abejo,pilnas internetas dirbanciu nelegaliai ax.gif Visu nesuziures,vienus pamatys,kitus iskus,gal dar kaip tai tikrins.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif su Jumis. Juk be SM, dar yra FB erdve, *reklama*, tarpmergaiciu.lt, musumazyliai.lt ir pan. Idomu, ar jos visos irgi su IDV? zinoma, dauguma prekiauja devetais.. bet dauguma ir naujais.

Taip,dabar tik per mano VMI  smile.gif 

kaip idomu g.gif
Papildyta:
kelis kartus skambinau savo priziuretojai,buvau atfutbolinta biggrin.gif

kaip suprast "savo priziuretojai"? ar cia ta pati, kuri tarkim, jus issikviete ir liepe pasiimt IDV? g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2014 10 25, 21:14)
Manau,kad Jums Sim@geriau parasyti,gausite oficialu atsakyma ir viska zinosite,as visada rasau,jeigu kas neaiskaus  smile.gif

as mielai i VMI parasyciau, nors mastau, kad gal rasyt tiems, kas kuruoja VMI_i finansu ministerija...
bet kaip mane darbe paprotina 1 pagyvenusi moteriske, mano kolege_geriau tyledama susimokek tuos 330 lt ir kai tapsi bedarbe, uzdaryk IDV.
Atsakyti
Manes neisikviete,as pati issiemiau IVP smile.gif Kada issiemiau,paskyre VMI darbuotoja(priziuretoja,cia negraziai as tongue.gif ). Kelis kartus skambinau,buvo atsakymas- as gi jums viska atsiunciau,jeigu kas neaisku,skambinkit i info,tai daigiau jos nebetrukdau blink.gif Tik nesuprantu,kokia to darbuotojo funkcija.
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2014 10 25, 23:58)
Tik nesuprantu,kokia to darbuotojo funkcija.

uzsidet sau + ir gaut premija matomai uz kiekviena individualista 4u.gif
Atsakyti
o visoms atsiunte info el pastu? pries savaite uzsipildziau prasyma del idv bet jokios info negavau g.gif
Atsakyti
Gal kas žinos. Jeigu aš gaunu apmokėjimus ne litais, ką rašyti į pajamų išlaidų žurnalą? paversti į litus ar rašyti dviem valiutom?
Atsakyti