Sonatina ar bandei tokias bulvytes (prancūziškai).
imi nedideles šviežias bulvytes, nuskuti. Į puodą plačiu dugnu dedi nemažiau kaip 100 gr sviesto, ištirpdai. Tada bulvytes, gerai uždengi.Kepi ant pačios mažiausios liepsnos laikas nuo laiko puodą supurtyti neatidarant, kad neišeitų garai. Maždaug po 20 min. patikrinti bulves ar minkštos, Jei gatavos barstyti druska, krapais. Labai skanu su virtom daržovėm, prie tavo prancūziškos žuvies. Likusi sviestą naudoju užpilti ant virtų daržovių.
QUOTE(neaiski @ 2006 07 05, 06:51)
Egliosha, o koks gavosi?As irgi zadu su braskem kepti
gavos sausaunis o braškės rūgščios buvo, tai geriau be nieko man. maniškis sukirto vis tiek. nu kaip pirmam kartui neblogai beveik
Aš kepiau žuvį prancūziškai ir dariau varškinį tinginį. Gavosi labai skanu, o padaryti labai paprasta. Dar dėkui Sonatinai už nuotraukas ir išsamius aprašymus, suklysti gaminant beveik nėra kur
Sagutes patiko visiems- kepiau jau du kartus.
Siandien darysiu kalakutienos vyniotini su suriu.
Siandien darysiu kalakutienos vyniotini su suriu.
QUOTE(taibent1 @ 2006 07 10, 10:16)
Sagutes patiko visiems- kepiau jau du kartus.
Siandien darysiu kalakutienos vyniotini su suriu.
Siandien darysiu kalakutienos vyniotini su suriu.
Kalakutienos vyniotinis su sūriu labai skanus
Dariau kalakutienos vyniotini su suriu- patiko visiems.
VALIO,VALIO,VALIO sonatina grizo tai bus jau nauju receptu.o as vakar padariau varskini tingini,dabar valgau labai skanus.dariau su krekeriais,braskem,melynem,avietem uogu sudejau apie stikline.aciu sonatinai uz recepta.
Papildyta:
pastebejau,kad kulinarinis saitas apmires,turbut nuo karscio jus nualinti ir iki kompjuterio nedaainat,o sedit vandeni.
Papildyta:
pastebejau,kad kulinarinis saitas apmires,turbut nuo karscio jus nualinti ir iki kompjuterio nedaainat,o sedit vandeni.
Šįvakar iškepiau mini picučių
Mini picos
Sluoksniuotos tešlos
200 ml pomidorų padažo (ar padažo spagečiams)
100 g pjaustytų konservuotų ar šviežių pievagrybių
1 paprika, supjaustyta kubeliais
200 g peperoni ar saliami dešros, supjaustytos nedideliais gabaliukais
200 g tarkuoto fermentinio ar mocarelos sūrio
Dalį sūrio palikti užbarstyti ant viršaus. Visus įdaro ingredientus sumaišyti. Tešlą supjaustyti kvadratėliais, dėti į keksiukų formeles. Sudėti įdarą ir pabarstyti tarkuotu sūriu. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 15 18 min.
P. S. vietoj paprikos dėjau cukinijos, dalį sūrio vietoje dešros sumaišiau su konservuotu tunu. Padažą naudojau su bazilikais
Mini picos
Sluoksniuotos tešlos
200 ml pomidorų padažo (ar padažo spagečiams)
100 g pjaustytų konservuotų ar šviežių pievagrybių
1 paprika, supjaustyta kubeliais
200 g peperoni ar saliami dešros, supjaustytos nedideliais gabaliukais
200 g tarkuoto fermentinio ar mocarelos sūrio
Dalį sūrio palikti užbarstyti ant viršaus. Visus įdaro ingredientus sumaišyti. Tešlą supjaustyti kvadratėliais, dėti į keksiukų formeles. Sudėti įdarą ir pabarstyti tarkuotu sūriu. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 15 18 min.
P. S. vietoj paprikos dėjau cukinijos, dalį sūrio vietoje dešros sumaišiau su konservuotu tunu. Padažą naudojau su bazilikais
dariau varskes tingini,ir nors is pirmo zvilgsnio atrode,kad jis nesigavo,bet is tikro gavos labai skanus,labai grazus,o jau vyras kaip isgyre,ir uosviene.. bet labai skanu buvo aciu sonatina uz tokius skanumynus
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 13, 21:08)
iride, Mil@na, galiu tik pasiūlyti pasidairyti čia ir apskritai peržiūrėti visą šią temą Čia tikrai buvo daug gerų idėjų
Šiaip tai tikrai, yra ko pasirinkti . O kas tas bekonas? Kažkaip nesusidūriau. Esu mačiusi čipsus su bekonu, o kaip jis realiai atrodo? Lašinukai kokie nors?