Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

Sonatina ar bandei tokias bulvytes (prancūziškai).
imi nedideles šviežias bulvytes, nuskuti. Į puodą plačiu dugnu dedi nemažiau kaip 100 gr sviesto, ištirpdai. Tada bulvytes, gerai uždengi.Kepi ant pačios mažiausios liepsnos laikas nuo laiko puodą supurtyti neatidarant, kad neišeitų garai. Maždaug po 20 min. patikrinti bulves ar minkštos, Jei gatavos barstyti druska, krapais. Labai skanu su virtom daržovėm, prie tavo prancūziškos žuvies. Likusi sviestą naudoju užpilti ant virtų daržovių.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 07 05, 06:51)
Egliosha, o koks gavosi?As irgi zadu su braskem kepti smile.gif

gavos sausaunis lotuliukas.gif o braškės rūgščios buvo, tai geriau be nieko man. maniškis sukirto vis tiek. nu kaip pirmam kartui neblogai beveik
Atsakyti
Aš kepiau žuvį prancūziškai ir dariau varškinį tinginį. Gavosi labai skanu, o padaryti labai paprasta. Dar dėkui Sonatinai už nuotraukas ir išsamius aprašymus, suklysti gaminant beveik nėra kur thumbup.gif
Atsakyti
Sagutes patiko visiems- kepiau jau du kartus.
Siandien darysiu kalakutienos vyniotini su suriu.
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2006 07 10, 10:16)
Sagutes patiko visiems- kepiau jau du kartus.
Siandien darysiu kalakutienos vyniotini su suriu.


Kalakutienos vyniotinis su sūriu labai skanus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dariau kalakutienos vyniotini su suriu- patiko visiems.

Atsakyti
VALIO,VALIO,VALIO sonatina grizo tai bus jau nauju receptu.o as vakar padariau varskini tingini,dabar valgau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai skanus.dariau su krekeriais,braskem,melynem,avietem uogu sudejau apie stikline.aciu sonatinai uz recepta.
Papildyta:
pastebejau,kad kulinarinis saitas apmires,turbut nuo karscio jus nualinti ir iki kompjuterio nedaainat,o sedit vandeni. smile.gif
Atsakyti
Šįvakar iškepiau mini picučių smile.gif

user posted image

Mini picos

Sluoksniuotos tešlos
200 ml pomidorų padažo (ar padažo spagečiams)
100 g pjaustytų konservuotų ar šviežių pievagrybių
1 paprika, supjaustyta kubeliais
200 g peperoni ar saliami dešros, supjaustytos nedideliais gabaliukais
200 g tarkuoto fermentinio ar mocarelos sūrio

Dalį sūrio palikti užbarstyti ant viršaus. Visus įdaro ingredientus sumaišyti. Tešlą supjaustyti kvadratėliais, dėti į keksiukų formeles. Sudėti įdarą ir pabarstyti tarkuotu sūriu. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 15 – 18 min.

P. S. vietoj paprikos dėjau cukinijos, dalį sūrio vietoje dešros sumaišiau su konservuotu tunu. Padažą naudojau su bazilikais rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
iride, Mil@na, galiu tik pasiūlyti pasidairyti čia ir apskritai peržiūrėti visą šią temą smile.gif Čia tikrai buvo daug gerų idėjų 4u.gif
Atsakyti
dariau varskes tingini,ir nors is pirmo zvilgsnio atrode,kad jis nesigavo,bet is tikro gavos labai skanus,labai grazus,o jau vyras kaip isgyre,ir uosviene.. blush2.gif blush2.gif bet labai skanu buvo aciu sonatina uz tokius skanumynus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 13, 21:08)
iride, Mil@na, galiu tik pasiūlyti pasidairyti čia ir apskritai peržiūrėti visą šią temą smile.gif  Čia tikrai buvo daug gerų idėjų 4u.gif


Šiaip tai tikrai, yra ko pasirinkti bigsmile.gif . O kas tas bekonas? Kažkaip nesusidūriau. Esu mačiusi čipsus su bekonu, o kaip jis realiai atrodo? Lašinukai kokie nors? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mmergyte, smagu, kad visiems patiko smile.gif

iride, bekonas - tai rūkyta kiaulienos šoninė smile.gif Man labiausiai patinka Biovelos, supjaustyta plonytėmis juostelėmis.
Atsakyti