Siaubas, kaip megstu tokius pyragus.... hmmmm...........
Sonatina, as neturiu zodziu....
Sonatina ar nebandei varškės ir pudingo derinį ant biskvitinės tešlos?
zalia, tavi, šaunuolės
vilmuke, per vėlai pamačiau klausimą, bet tavi jau atsakė... Aš tiesą sakant bandžiau želė žiede, bet nepatepiau aliejumi , tai vos ne vos iškrapščiau (likučius su šaukštu išgremžėm )
Neryte, ačiū O tu imk ir išsikepk šį pyragą, tikrai labai paprasta Bruknes dėjau šaldytas, bet manau su šviežiom būtų žymiai geriau...
tavi, tokio derinio nebandžiau...
vilmuke, per vėlai pamačiau klausimą, bet tavi jau atsakė... Aš tiesą sakant bandžiau želė žiede, bet nepatepiau aliejumi , tai vos ne vos iškrapščiau (likučius su šaukštu išgremžėm )
Neryte, ačiū O tu imk ir išsikepk šį pyragą, tikrai labai paprasta Bruknes dėjau šaldytas, bet manau su šviežiom būtų žymiai geriau...
tavi, tokio derinio nebandžiau...
Sonatina,
aš irgi neišversiu nepagyrusi. Vis skaičiau, skaičiau ir seilę varvinau. Tikrai receptai labai žemiški. Šiandien turiu nusižiūrėjusi kelis receptukus, gal jei suspėsiu ką nors ir išmėginsiu.
Bet tavo sugebėjimai, tai tikrai
Aš irgi naršau po internetinius psl. turiu nemažai naujo leidimo knygų, žurnalų, dar daugiau senų. Bet vis išsirenku kažkokius sudėtingus "super duper" receptus, kurie ne visada gaunasi.
aš irgi neišversiu nepagyrusi. Vis skaičiau, skaičiau ir seilę varvinau. Tikrai receptai labai žemiški. Šiandien turiu nusižiūrėjusi kelis receptukus, gal jei suspėsiu ką nors ir išmėginsiu.
Bet tavo sugebėjimai, tai tikrai
Aš irgi naršau po internetinius psl. turiu nemažai naujo leidimo knygų, žurnalų, dar daugiau senų. Bet vis išsirenku kažkokius sudėtingus "super duper" receptus, kurie ne visada gaunasi.
o "sagas" kepti su žaliom dešrelėm? nereikia jų pavirti?
QUOTE(krika @ 2006 07 03, 15:36)
o "sagas" kepti su žaliom dešrelėm? nereikia jų pavirti?
su zaliom. jei jau tesla iskepa, tai "sasiska" iskeps tikrai. as "cielas" sasiskas kepu apvyniojus sluoksniuota tesla - iskepa be problemu
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 09, 19:56)
Kotletai su suflė kepurėlėmis
nu va kepiau šiandien šituos, nu super skanu buvo
o tinginys sunkiai visgi atlipo nuo formos , įmečiau dar į šaldiklį, nes toks jausmas tik išėmus, kad pradėjo atsileidinėti , bet skanus , ypač vaikai valgė labai
Darai ploną biskvitą, ant viršaus dedi išsuktą varškę su kiaušinių tryniais , vaniliniu cukrum ir imaišai vanilinį pudingą tik tirštesnį nei nurodyta daryti recepte. Šią masę ant biskvito ir kepi. Galima žinoma ir trapią tešlą kaip tavo recepte su bruknėm.
O tikra tinginiomanija prasidėjo
Papildyta:
Vilmuke per mažai ištepei formą greičiausiai. Todėl sunkiai atlipo.
Papildyta:
Vilmuke per mažai ištepei formą greičiausiai. Todėl sunkiai atlipo.
Sonatinai didelis dėkui Tinginys gavosi, toks skanus, kad viena jį visą suvalgyti galėčiau
QUOTE(Sonatina @ 2006 06 24, 19:24)
. Padaryti iš žuvies faršą (aš sumaliau blenderiu).
. Išplakti trynius su druska, pipirais, krapais. Įmaišyti bulvių dribsnius ir sumaišyti su faršu.
. Sudėti krevetes ir iki standumo išplaktus baltymus. Atsargiai išmaišyti ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Uždengti folija.
. Dėti formą su patė į kitą didelį indą, į kurį pripilta verdančio vandens ir kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 130 C 40 50 min. Skanaus
. Išplakti trynius su druska, pipirais, krapais. Įmaišyti bulvių dribsnius ir sumaišyti su faršu.
. Sudėti krevetes ir iki standumo išplaktus baltymus. Atsargiai išmaišyti ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Uždengti folija.
. Dėti formą su patė į kitą didelį indą, į kurį pripilta verdančio vandens ir kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 130 C 40 50 min. Skanaus
Norėjau paklausti, kiek vandens reikia pripilti į apatinį indą, ir ką tai duoda Jis turėtų labai garuoti orkaitėje kepant?
Kai yra įpiltas vanduo patiekalas ne tiek kepa kiek šunta. Vandens turi pilti kad tas užviręs tau neišsilietų.Jei reiks papildyk verdančiu vandeniu, pabrėžiu verdančiu, jei nenori nemalonumu.