Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

Sonatina, gelbek , ka tik vyro draugas atveze didziausia lydeka , ji isdarineta ir dabar isalus , neisivaizduoju ka daryt, unsure.gif
Atsakyti
prieblanda, tiesiog neįsivaizduoju... g.gif Man gaunasi sultinga mėsa... O kokį faršą naudoji?

Špoke, liniok, ačiū 4u.gif

pavasareli, nežinau ką ir patarti... Aš lydekos nelabai mėgstu, nes joje žiauriai daug kaulų... Turbūt geriausiai būtų ją farširuoti... g.gif Bet čia jau aukštasis pilotažas... g.gif
Atsakyti
Sonatina o aš dariau kalakutiena su suriu. Tiksliau pas mane buvo kiauliena blush2.gif nes nei vištienos nei kalakutienos neturėjau. thumbup.gif Skanu. Bet kažkoks sūris be ryšio gavos kaip guma mastau.gif kokį tu dedi? kad kt kartą žinočiau doh.gif
Atsakyti
Šįvakar valgėme labai paprastą patiekalą... rolleyes.gif

user posted image

Kuskusas su kalakutiena ir kariu

2 v. š. aliejaus
500 g maltos kalakutienos
1 svogūno galva, susmulkinta kubeliais
¼ puodelio susmulkintų riešutų
½ a. š. kario
1 česnako skiltelė, išspausta spaudykle
2 ½ puodelio vandens
1 v. š. kapotų petražolių
1 ½ puodelio kuskuso
druskos, pipirų

Dideliame puode įkaitinti aliejų. Apkepti faršą ir svogūnus, kol mėsa nebebus rausva. Įmaišyti riešutus, karį ir česnaką. Pakepinti 1 minutę. Supilti vandenį, suberti petražoles. Pagardinti druska bei pipirais, užvirti. Įmaišyti kuskusą. Sandariai uždengti puodą, nukelti nuo viryklės ir palikti 5 – 7 minutėms, kol skystis susigers. Išmaišyti šakute ir patiekti.

P. S,. puodelis – 236 ml. Riešutų nedėjau... Labai greita ir skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarelis @ 2006 08 08, 19:05)
Sonatina, gelbek , ka tik vyro draugas atveze didziausia lydeka , ji isdarineta ir dabar isalus , neisivaizduoju ka daryt,  unsure.gif


Pasiūlymas: padaryk morkų-česnako salotas su majonezu, tas salotas sukišk į vidų žuvies ir ant viršaus, visą tą reikalą į foliją ir kepi orkaitėj 200 laipsnių kol iškeps. Kada iškeps nežinau, pagal žuvies dydį reik žiūrėt, manau patikrint reik.
Atsakyti
Dalbara, aš dažniausiai naudoju Olandų sūrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2006 08 08, 20:45)
Pasiūlymas: padaryk morkų-česnako salotas su majonezu, tas salotas sukišk į vidų žuvies ir ant viršaus, visą tą reikalą į foliją ir kepi orkaitėj 200 laipsnių kol iškeps. Kada iškeps nežinau, pagal žuvies dydį reik žiūrėt, manau patikrint reik.

O tai žuvį reikia su prieskoniais kažkokiais dar barstyti, ar čia turi užtekti skonio iš morkų-česnako salotų?
Atsakyti
aciuks.gif o aš naudojau Palangos doh.gif
Atsakyti
Šiandien sugalvojau išsikept cukinijų pyragą su tunu, bet kai grįžau iš darbo, tuno jau neradau sad.gif tai nusprendziau kept su kalakutienos farsu. bijojau, kad bus neskanu, tai sugalvojau daryti tik pusę porcijos doh.gif tai paskui paaiškėjo, kad mano indas yra 28 cm skersmens ir teslos neutenka krastams. bet dabar valgau a la picą ir galiu pasakyti, kad labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarelis @ 2006 08 08, 19:05)
Sonatina, gelbek , ka tik vyro draugas atveze didziausia lydeka , ji isdarineta ir dabar isalus , neisivaizduoju ka daryt,  unsure.gif

Jeigu ji didelė,tai aš pasidaryčiau faršą,o paskui oi kokius kotletukus galima išsikepti thumbup.gif
Atsakyti
Na ką, merginos, laikas šią temą uždaryti... verysad.gif ir persikelti štai čia smile.gif
Atsakyti
labas!labai skanus kiniski pyrageliai ,varskiniai blynai ,vista jogurto padaze .Nesigavo Kaizerio omletas ,neapsiverte blynas .Tikriausiai padariau bloga tesla .Vakare kepsiu trupinini pyraga . smile.gif parasysiu kaip sekes tongue.gif wub.gif
Atsakyti