O šiandien kepiau Bandeles su pudingu Tik man jos išėjo Bandelės su lašinukais
QUOTE(Jurgand @ 2006 08 07, 14:32)
Va mano keptos "Sagutes"
o varskes tinginys jau saldytuve šala tuoj ir ji paragausim
o varskes tinginys jau saldytuve šala tuoj ir ji paragausim
Sagutės nuostabios, bet vaikas...
Musmiryte, ačiū Tikiuosi ką nors pagaminsi ir pati
Sonatag , smagu, kad tinginys patiko O ir uogų derinys nestandartinis, reikės pamėginti ir man
Jurgand, ir sagutės gražios , ir sagučių valgytoja
kriziuk, ačiū O vyniotinis ir šaltas skanus, bet retai lieka tiek, kad atšaltų
dute1, smagu, kad patiko O džemą naudojai skirtą kepiniams, ar paprastą?
lanaa, gaila kotletų...
vanilla_ice, kiek kartų dariau - niekada nejutome jokio kartumo... O šokoladiniai sausainiai man šiame tinginyje (beje, kaip ir paprastame) labai tinka ir patinka... Gal tikrai, kaip sako Shiduh, varškė kalta?
buzhiuk, ačiū O kurią kiaulės kūno dalį kepei? Nes aš kepiau nugarinę, tai pasirodė šiek tiek sausoka
Sandriuks, prašome plačiau apie lašinukus
Sonatag , smagu, kad tinginys patiko O ir uogų derinys nestandartinis, reikės pamėginti ir man
Jurgand, ir sagutės gražios , ir sagučių valgytoja
kriziuk, ačiū O vyniotinis ir šaltas skanus, bet retai lieka tiek, kad atšaltų
dute1, smagu, kad patiko O džemą naudojai skirtą kepiniams, ar paprastą?
lanaa, gaila kotletų...
vanilla_ice, kiek kartų dariau - niekada nejutome jokio kartumo... O šokoladiniai sausainiai man šiame tinginyje (beje, kaip ir paprastame) labai tinka ir patinka... Gal tikrai, kaip sako Shiduh, varškė kalta?
buzhiuk, ačiū O kurią kiaulės kūno dalį kepei? Nes aš kepiau nugarinę, tai pasirodė šiek tiek sausoka
Sandriuks, prašome plačiau apie lašinukus
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 07, 11:54)
Na ir aš šiandien pirskiu produktų ir pradėsiu bandyti Sanotinos receptus. Pradžiai tai visų išgirtą varškės tinginį bandysiu pasidaryti. Labai jau viskas apetitnai atrodo Būtinai rezultatus pranešiu Nu jau Sanotinos vyras ir vaikai, tai turėtų būt apsipatenkinę turėdami tokią kulinarę žmoną ir mamą.
Ir aš skubu padėkoti Sonatinai už varškinio tinginio receptą Tikrai labai skanau ir be galo sotu (daug iš karto nesuvalgysi) - man jo užteks visai savaitei. Sakiau kitą kartą darysiu iš pusės normos, nes aš tik viena valgau Vyras pas mane saldumynų , bet sakė atrodo gerai ir skaniai kvepia. Reiks dar paieškoti tarp receptų ką galima padaryt iš vištos krūtinėlės neįprasto, nesudėtingo bet skanaus.
siandien zadu daryt zuvi prancuziskai oj, sonatina, susukai tu su savo receptais man galva... pas pacia namie pilna knygu, zurnalu, net lentyna luzta, o as dar is interneto tuos receptus seivinuos nu liga, nekitaip
Sveikos mergytės
Aš vakar kepiau pyragą su varške ir raudonaisiais serbentais, tai gavosi. Tik vienas mažutėlis gabalėlis beliko, tai šiandien vakare vėl kepsiu. Reikės į darbą atsinešt, juk reikia bendradarbiams pasirodyt kaip skaniai pyragus kept moku Čia, žinoma, dėka Sonatinos
O dabar, mieloji, pasakok, kokių čia grožybių ir skanybių pridarei
Aš vakar kepiau pyragą su varške ir raudonaisiais serbentais, tai gavosi. Tik vienas mažutėlis gabalėlis beliko, tai šiandien vakare vėl kepsiu. Reikės į darbą atsinešt, juk reikia bendradarbiams pasirodyt kaip skaniai pyragus kept moku Čia, žinoma, dėka Sonatinos
O dabar, mieloji, pasakok, kokių čia grožybių ir skanybių pridarei
QUOTE(lanaa @ 2006 08 08, 10:20)
siandien zadu daryt zuvi prancuziskai oj, sonatina, susukai tu su savo receptais man galva... pas pacia namie pilna knygu, zurnalu, net lentyna luzta, o as dar is interneto tuos receptus seivinuos nu liga, nekitaip
O tau vyras nesako, nu kiek galima pirkti Mane pastoviai tarkuoja.
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 08, 09:33)
lanaa, deja ir aš sergu šia liga... Na bet vis tiek maloniau gaminti pagal jau išbandytus receptus... Nors gi ir knygose bei žurnaluose jie jau išbandyti...
O vakar pas mane namie vyko sesulės mergvakaris Tad gaminau šiek tiek maistelio
O vakar pas mane namie vyko sesulės mergvakaris Tad gaminau šiek tiek maistelio
megstu as ir is knygu marmalint, ypac, kur tikrai geros knygos, su graziom nuotraukom ir gerais receptais... as jas isvis kaip romanus skaitau tik tiek, kad knygos niekur nepabegs, a vo cia zinok, ar nedings tavo tema...
daba greit pasakok, ka ten pridarei matau atrodo farsiruotas slyvas, jei neklystu sluoksniuoti pyrageliai ar kazkokios mini bandeles. da kazkokia zakuske is cikorijos... o tau tas kartumas cikorijos patinka? as kazkada, paskaicius, kad ji labai naudinga organizmui, nusipirkau ir... sudziovinau saldytuve, bo man kazkaip cikorijos skonis nilabai...o kuom pomidorai idaryti ? ir kas ten per padazas, kur sviezios darzoves?
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2006 08 08, 09:42)
O tau vyras nesako, nu kiek galima pirkti Mane pastoviai tarkuoja.
na vyras zino, kad as ligone siuo klausimu, tai mes susitare, kad kiekviena karta, kai einam i parda, as dar i kokia kulinarine knyga nusiperku svarbiausia, kad jos neguli be naudos lentynoj, o yra naudojamos... daba va nusiziurejus knyga apie kava... zaraza apie 200 lt kainuoja jau geri metai kaip vis knygyne pavarvinu seile, ale jauciu bresta reikalas pirkt
O buvo taip... Maximoje radau labai nupigintų cikorijų, tai nusipirkau paragauti... Iš esmės skanu, kartumas kažkaip nesijautė
Cikorijos su pelėsiniu sūriu
Cikorijos lapelius atskirti nuo gūžės, nuplauti ir nusausinti... Į vidų dėti sutrupinto pelėsinio sūrio, ant viršaus dėti riekelę konservuotos kriaušės ir aprišti kumpio juostele
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su sūriu
Sluoksniuotos tešlos lakštą plonai iškočioti, pabarstyti 1 a. š. česnako miltelių (arba per spaudyklę išspaustomis 2 - 3 skiltelėmis česnako), užberti smulkiai sutarkuoto fermentinio sūrio, susukti vyniotinį (kraštą patepti kiaušinio baltymu, kad neatsiklijuotų), supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min., kol gražiai apskrus
Alyvuogės sluoksniuotoje tešloje
Sluoksniuotos tešlos lakštą plonai iškočioti ir supjaustyti siauromis juostelėmis. Įdarytą alyvuogę susukti į tešlos juostelę, kol vienas tešlos kraštelis užeis ant kito, ir prismeigti mediniu smeigtuku. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min., kol gražiai apskrus
Cikorijos su pelėsiniu sūriu
Cikorijos lapelius atskirti nuo gūžės, nuplauti ir nusausinti... Į vidų dėti sutrupinto pelėsinio sūrio, ant viršaus dėti riekelę konservuotos kriaušės ir aprišti kumpio juostele
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su sūriu
Sluoksniuotos tešlos lakštą plonai iškočioti, pabarstyti 1 a. š. česnako miltelių (arba per spaudyklę išspaustomis 2 - 3 skiltelėmis česnako), užberti smulkiai sutarkuoto fermentinio sūrio, susukti vyniotinį (kraštą patepti kiaušinio baltymu, kad neatsiklijuotų), supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min., kol gražiai apskrus
Alyvuogės sluoksniuotoje tešloje
Sluoksniuotos tešlos lakštą plonai iškočioti ir supjaustyti siauromis juostelėmis. Įdarytą alyvuogę susukti į tešlos juostelę, kol vienas tešlos kraštelis užeis ant kito, ir prismeigti mediniu smeigtuku. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min., kol gražiai apskrus