noriu paklaust kokio aukscio skardose ar formose kepat pyragus?mano tokia neauksta,galvoju ar neislips man per virsu?
lanaa, minėtoje parduotuvėje , nusipirkau štai tokį konditerinį maišelį (tiesą pasakius kelis skirtingo dydžio ) ir skirtingų antgalių - tikrai labai patogu
Letta, smagu, kad patiko
bielra, pyragas atrodo labai viliojančiai...
mmergyte, na paprastai pyrago forma ir yra neaukšta, kokių 2,5 cm aukščio, o tortinė, kurioje kepiau pyragą su serbentais, 6 cm aukščio...
Letta, smagu, kad patiko
bielra, pyragas atrodo labai viliojančiai...
mmergyte, na paprastai pyrago forma ir yra neaukšta, kokių 2,5 cm aukščio, o tortinė, kurioje kepiau pyragą su serbentais, 6 cm aukščio...
Aš šiandie ir vėl kepiau cukinijų pyragą, vėl su kumpiu vietoj tuno Man labai patinka, kad jis šaltas dar gardesnis ir galima įsidėti į darbą Šiandie žiemai pridėjau į šaldiklį cukinijų, tai ir žiemą galėsiu smaguriaut :
Pietums pagaminau ir vištieną kinietiškai - greitai ir paparastai padaryti ir žiemą produktų bus galima rast
Keliaunu toliau studijuot Sonatinos valgiaraščio, kad įsidėjimo į darbą meniu būtų platesnis
O pyragų formą naudoju tradicinę "tortinę"
Pietums pagaminau ir vištieną kinietiškai - greitai ir paparastai padaryti ir žiemą produktų bus galima rast
Keliaunu toliau studijuot Sonatinos valgiaraščio, kad įsidėjimo į darbą meniu būtų platesnis
O pyragų formą naudoju tradicinę "tortinę"
As sestadieni dariau baklazanus su parmezanu. Pradejau kepti keptuveje- sutrauke visa alieju, suris atsiskyre...susinervinau, bet padariau toki dalyka: dejau i bleka, tepiau, dejau surio misini, veliau dejau baklazanus, vel tepiau marmalu is majonezo, vel dejau surio misini. Iskepe puikiai. Visiems labai patiko!
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 03, 18:06)
renren, o kas konkrečiai nesigavo?
na ta apacia to trupinelio po kiek laiko sukietejo, gavosi vos ikandama ir kazkaip ant dugno labai riebu, gal sviesto pritekejo Kai kepe tai toks grazus buvo-sakiau jau si syki tikrai gausis...ie ne velnio ai, gal dar koki bandysiu
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 06, 20:22)
mmergyte, na paprastai pyrago forma ir yra neaukšta, kokių 2,5 cm aukščio, o tortinė, kurioje kepiau pyragą su serbentais, 6 cm aukščio...
mano tik 4 cm
Ačiū už atsakymus dėl varškinio tinginio Tiesiog sesė darė (laaaaabai skanus), tai ji manė, jog tinginys turi būti kietesnis, o aš sakiau, kad būtent ir turi būti panašesnis į tortą. Šiandien jau nieko nebeliko
Sonatina, o man iškilo kvailas klausimas Kaip tu ištrauki pyragą iš formos, kurios šonai nenusiima ir kurio nereikia apversti? Pvz. kalba eina apie pyragą su bruknėmis. Noriu kepti, bet iškilo dilema, kaip gražiai ištraukti iš formos, kad nesubyrėtų Kažkaip tokioje formoje nesu kepusi, bet labai noriu
Beje, viskas ką dariau, pavyko puikiai O dariau tikrai nemažai Ačiūūūūūūū
Sonatina, o man iškilo kvailas klausimas Kaip tu ištrauki pyragą iš formos, kurios šonai nenusiima ir kurio nereikia apversti? Pvz. kalba eina apie pyragą su bruknėmis. Noriu kepti, bet iškilo dilema, kaip gražiai ištraukti iš formos, kad nesubyrėtų Kažkaip tokioje formoje nesu kepusi, bet labai noriu
Beje, viskas ką dariau, pavyko puikiai O dariau tikrai nemažai Ačiūūūūūūū
prieblanda, kad pyragas patiko, tai labai smagu , bet vištienos kinietiškai tai nepažįstu
taibent1, visai gera mintis kepti orkaitėje Bet vis tiek manau, kad per stipriai įkaitinote keptuves, kad sūris taip labai prilipo... Man iškepė visi gabaliukai kuo puikiausiai...
renren, na net nežinau, ką atsakyti... O viską darei tiksliai pagal receptą?
mmergyte, o kokio skersmens tavo forma? Jeigu skersmuo didesnis, tai gal toks aukštis bus gerai?
sesyte, Aš ant tokio iškepusio ir praaušusio pyrago uždedu didelę lėkštę, apverčiu pyragą, tada dedu kitą didelę lėkštę ant pyrago apačios, vėl apverčiu ir nuimu lėkštę nuo viršaus... Na tikiuosi aišku, ką aš čia pribūriau?
taibent1, visai gera mintis kepti orkaitėje Bet vis tiek manau, kad per stipriai įkaitinote keptuves, kad sūris taip labai prilipo... Man iškepė visi gabaliukai kuo puikiausiai...
renren, na net nežinau, ką atsakyti... O viską darei tiksliai pagal receptą?
mmergyte, o kokio skersmens tavo forma? Jeigu skersmuo didesnis, tai gal toks aukštis bus gerai?
sesyte, Aš ant tokio iškepusio ir praaušusio pyrago uždedu didelę lėkštę, apverčiu pyragą, tada dedu kitą didelę lėkštę ant pyrago apačios, vėl apverčiu ir nuimu lėkštę nuo viršaus... Na tikiuosi aišku, ką aš čia pribūriau?
Sonatina, labai aiškiai Ačiū
nu ka dar karteli kepiau greitpyragi su melynem. tik sikart dar prie jo padaza is pieno padariau, tai visai liuks derinukas gavos
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 06, 21:22)
taibent1, visai gera mintis kepti orkaitėje Bet vis tiek manau, kad per stipriai įkaitinote keptuves, kad sūris taip labai prilipo... Man iškepė visi gabaliukai kuo puikiausiai...
Ne, man suris neprikibo prie keptuves, tiesiog nesilaike ant baklazanu... O orkaiteje suris is virsaus paskrudo, apacioje minkstas- dejau visiems kaip pyraga, buvo super- kazko naujo, visiems labai patiko. Dekui tau. Megstu greitus ir labai lengvus, bet super skanius receptus. Pas tave radau jau tingini, zuvi prancuziskai ir baklazanus (bet orkaitej). Rytoj pabandysiu su cukinija...
P.S. Vyras jau kita diena prase vel zuvi pagaminti...
QUOTE(meduza @ 2006 08 05, 11:17)
sonatina as vis gaminu ir bezdzioniauju su fotkem
galiu pavaidint a
tinginys
zuvis
galiu pavaidint a
tinginys
zuvis
nu tu meduza ir pavarai
šitame skyrelyje tai turbūt visi apsiseilioją sėdi
aš jau bežiūrint storėju