Pyragas NEREALUS Nesulaukiau kol atvės, tai dar karštą puoliau ragauti Laaaabai skanu (dariau su juodaisiais serbentais) Ir pudingo ar vanilės aštraus kvapo visai nesijaučia
pas mane irgi pyragas vyras, siaip jau priekabus maistui, puse pyrago iskart susveite taip, kad ryt vel toki pat kepsiu. tuolab, kad darbo mazai, o rezultatas liuks. pyragas gavos minkstutis ir "lengvas". be to uogos tokios malonios rugsteles pridave
Kepiau žuvį prancūziškai.Mums abiems su vyru patiko.Nusipirkome šiandien pirmą kartą pabandyti ir turguje pasiūlė pardavėja,sviestažuvę.Visai nieko žuvis ir svarbiausia klausėme,kad tik kaulų būtų nedaug.
Kepiiu dar bekoną su sluoksniuota tešla,kai liko tešlos,padariau dar sagučių.Lauksiu vaikų iš kelionės.
Kepiiu dar bekoną su sluoksniuota tešla,kai liko tešlos,padariau dar sagučių.Lauksiu vaikų iš kelionės.
sonatina siandien kepiau sagutes,kalkutienos viniotini,dariau vapsvu lizdus niu o varskinis tinginys,pas mus jau iprasta sonatina,tu tikra saunuole
Aš kaip tik žadėjau kepti cukinijas su sūriu, bet dabar suabejojau...Gal dar kas kepėte ir kaip sekėsi?
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 05, 20:29)
Eh, tik neužsuk dieną, tai ir prirašot 5 puslapius
Iškilo man klausimėlis dėl to varškės tinginio: kaip ten ta varškė? Kokia jos konsistencija? Mat aš varškės šiaip nemėgstu, toleruoju tik pertrintą per sietelį, pasaldintą ir į kokį pyragą įdėtą
Kepiau Rou Bing paplotėlius, tai teko nemažai riebalų įpilt, kad nepridegtų ir nors kiek sultingesni būtų, gal per karšta ugnis buvo, nes pas mane dujinė viryklė Šiaip geras dalykas įsidėti į darbą, nes skanu ir šalti
Iškilo man klausimėlis dėl to varškės tinginio: kaip ten ta varškė? Kokia jos konsistencija? Mat aš varškės šiaip nemėgstu, toleruoju tik pertrintą per sietelį, pasaldintą ir į kokį pyragą įdėtą
Kepiau Rou Bing paplotėlius, tai teko nemažai riebalų įpilt, kad nepridegtų ir nors kiek sultingesni būtų, gal per karšta ugnis buvo, nes pas mane dujinė viryklė Šiaip geras dalykas įsidėti į darbą, nes skanu ir šalti
Jei paimsi svelniaja varske tai ji jau kremines konsistencijos.
Norėjau paklausti - kokio kietumo varškės tinginys gaunasi? Ar panašaus kietumo, kaip paprastas tinginys (ta prasme, kad galima su pirštais imti ir valgyti), ar minkštesnis (pvz. kaip koks nors varškinis želė tortas)?
QUOTE(sesyte @ 2006 08 05, 21:20)
Norėjau paklausti - kokio kietumo varškės tinginys gaunasi? Ar panašaus kietumo, kaip paprastas tinginys (ta prasme, kad galima su pirštais imti ir valgyti), ar minkštesnis (pvz. kaip koks nors varškinis želė tortas)?
Man tai žymiai minkšesnis išeina, rankoje taip lengvai gabalo neisšlaikysi kaip paprasto tinginio. Na bent jau man toks gaunasi.
cukiniju ir farso apkepas gavos laaabai skanus ir be to greit pagaminamas vienzo tikras skanumelis dabar jau zinosiu kur det kitas cukinijas
QUOTE(Mil@na @ 2006 08 05, 22:15)
Čia tas pyragas?
cia pagal sonatinos kopustu ir farso apkepo recepta, tik tiek, kad vietoj kopustu dejau cukinijas
Na merginos gaminau ir as ta garsuji varskes tingyni,tikrai skanus gavosi,anytai tai skanesnis negu yprastinis tinginys,zodziu visai seimai patiko.Kepiau ir sagutes,labai skanu dabar ziurineju kitus receptukus butinai gaminsiu,nes cia viskas taip skanu.Kaip gerai kad yra toks Sonatinos,kulinarinis skyrelis,