nu tinginys iš kameros visai kitaip valgosi
QUOTE(naaringiux @ 2006 08 02, 20:51)
niu va jau ragavom varskini tingini, ir siaip skanus, tik perriebus, sekanti karta tikrai desiu mazesnio riebumo ir maziau sviesto, ir imsiu varske pakeliuose paprasta, o ne musu svelnia bandysiu dar kada kol gausis gerai
Aš tai visada dedu liesą varškę ir sviestą dedu "Ventos", bet ne visą pakelį, nors varškės imu 500g ir sausainių daugiau dedu.
Aš tai svečiams į gamtą prikepiau Sonatinos sluoksniuotos tešlos lazdelių su bekonu, sūrio ir čili sausainiukų ir sausainiukų su lydytu sūriu. Viskas labai greit dingo nuo stalo. Be to greit negenda. Tiko ir vaikams, ir vyrams prie alaus. O vyras buvo sukėlęs pavojų, kad į gamtą iš vis nieko neliks, kai paragavo lazdelių su bekonu
Sonatina, išbandžiau keksiukus su avietėm ( bet jų neturėjau tai dėjau razinas) Super skonis, o ir iškilo labai gerai, nors nesitikėjau ir pirmą kartą keksiukus dariau Šeimyna greitai juos sutvarkė, aš tik spėjau vieną paragaut Kitą kartą kepsiu iš dvigubos normos
Ačiū už šaunius receptus
Ačiū už šaunius receptus
Sonatina, o jei į vištieną jogurto padaže dėčiau Vilniaus padažą mėsom
Negavau tokio kokio reikia
Negavau tokio kokio reikia
nengamo, iš saldumynų daryčiau gal kokį keksą ar sausainius, kad neištežtų... Dar, žinoma, tiktų užkandėlės iš sluoksniuotos tešlos, kaip rašė Žemaika... Iš salotų gal tiktų Itališkos salotos
Žemaika, ačiū
Burtininke, smagu, kad keksiukai patiko Ir gerai, kad sugalvojai, kuo pakeisti avietes
rutulux, ramiai Iš esmės tas padažas mums labiausiai patinka, bet aš dariau su visokiais kitokiais ir viskas buvo OK Merginos netgi darė sumaišiusios majonezą su jogurtu ir prieskoniais, taip kad improvizuok
Shiduh, ir aš kažkaip neprisimenu tokių sausainių Manau, kad čia kažkieno kito receptas
Žemaika, ačiū
Burtininke, smagu, kad keksiukai patiko Ir gerai, kad sugalvojai, kuo pakeisti avietes
rutulux, ramiai Iš esmės tas padažas mums labiausiai patinka, bet aš dariau su visokiais kitokiais ir viskas buvo OK Merginos netgi darė sumaišiusios majonezą su jogurtu ir prieskoniais, taip kad improvizuok
Shiduh, ir aš kažkaip neprisimenu tokių sausainių Manau, kad čia kažkieno kito receptas
Iškepiau kotletus su suflė, visiems labai patiko, net ir nelabai mėgstantiems kotletus.
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 02, 20:25)
O šįvakar valgėme "Balandėlių" apkepą... Labai mėgstu balandėlius, bet juos daryti daug terlionės, tad kadaise radau šį receptą ir iki šiol neatsidžiaugiu
Balandėlių apkepas
as irgi megstu balandelius (kaip tik juos siandien darysiu), tik nemegstu terliotis su jais... tai as darau taip:
kopusta supjaustau smulkiai ir troskinu, o is mesos ir ryziu darau tokius kukulius, juos apverdu, nugraibau putas, tada sudedu kopustus ir troskinu, o baigiant troskinti sudedu prieskonius, tomato padaza ir pan.
Nemazai isbadziau Sonatinos recepteliu, visi Tik pyragas trupinelis su varske visiskai nesigavo o dar dariau is dvigubos normos ai, bet man pyragai niekada neiseina, galvojau gal sisyk pasiseks...
Tiesa- varskinis tinginys- super
Tiesa- varskinis tinginys- super
Na ką, merginos, aš jau atnaujinau pirmąjį šios temos puslapį ir sukėliau nuorodas į visus receptus
Spurgita, smagu, kad kotletai patiko
Neryte, reikės išmėginti ir tavo "balandėlių" variantą
paprasta, ir kaip apkepas?
Hestija, mačiau, kad neblogų rezultatų pasiekei "Minus10", tad gali ir panervuoti merginas
renren, o kas konkrečiai nesigavo?
Spurgita, smagu, kad kotletai patiko
Neryte, reikės išmėginti ir tavo "balandėlių" variantą
paprasta, ir kaip apkepas?
Hestija, mačiau, kad neblogų rezultatų pasiekei "Minus10", tad gali ir panervuoti merginas
renren, o kas konkrečiai nesigavo?
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 03, 19:06)
man labai patiko, tik vyras pageidavo kitą kartą daugiau mėsos (aš dariau iš pusės porcijos)