rutulux, kiniški paplotėliai yra štai čia
O faršas tikrai iškepa per tas kelias minutes Ir gaunasi labai sultingas Jeigu dėsi jau apkeptą mėsą, bijau, kad įdaras bus kietas ir sudraskys tešlą
Nu va ir aš išbandžiau "Spurgas su varškegavosi super,labai skanu
Ačiū tau brangioji, už tokius skanius receptus.Ir ačiū nuo mao vyro,džiuginu kasdien vis nauju patiekalu Pasidariau tikra šeimininke
Ačiū tau brangioji, už tokius skanius receptus.Ir ačiū nuo mao vyro,džiuginu kasdien vis nauju patiekalu Pasidariau tikra šeimininke
QUOTE(rasulkadz @ 2006 08 01, 10:54)
Formeles, deja, parsivežiau iš Čekijos..
sveikutės
svarbiausia gražiai paserviruota
stenkis, kad fotografuojant užtektų šviesos (netamsioj virtuvėj arba naudojant blicą), nefotkink prieš šviesos šaltinį (atsisukusi į langą), nes patiekalas "mes" šešėlį
ir svarbiausia - fotkink akių lygyje iš arti arba šiek tiek iš aukščiau
Sonatina,
ačiū už tai, kad daliniesi receptais
ačiū, kad juos išbandai ir daliniesi patirtimi - patarimais ir pastebėjimais nes be jų receptų galima rasti bet kur, o va rūpesčio ir draugiškumo lydimų - sunkiai
ačių, kad žadini mūsų vaizduotę ir apetitą savo puikiomis fotografijomis
ačiū, kad tokiam nuostabiam tikslui - padėti moterims pažinti nuostabų skonių, kvapų ir vaizdų pasaulį bei perteikti tai savo mylimiems žmonėms - naudoji tokį brangų savo laiką
o mamute tikriausiai ne be reikalo tokio nick`o savininkė nepyk geriau paprašyk Sonatinos liesesnių ir lengvesnių patiekalų receptų o jeigu nesi "skrandžio vergė" kaip kad davei suprasti, tai ir valgyk bet ką bet kaip bet kada, jeigu tikiesi, kad tai suteiks tau daugiau laiko kitiems tau svarbesniems dalykams bet juk sakei, kad mėgsti gaminti, vadinasi nesi abejinga skaniam maistui, o ir į šį forumą įlindai ne dėl tikslo sulieknėti - ieškok aktyvios veiklos kitur
nepykit, mergaitės, kad lietuvės būdas nugalėjo ir pasisakiau, bet juk reikia mokėti ir savo nuomonę reiškiant išlikti taktiškam
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 30, 14:34)
Va mano gaminiai,tik ,kad nuotraukos man neiseina tokios puikios kaip Sonatinos
Nu nemoku gražiai parodyt
Nu nemoku gražiai parodyt
svarbiausia gražiai paserviruota
stenkis, kad fotografuojant užtektų šviesos (netamsioj virtuvėj arba naudojant blicą), nefotkink prieš šviesos šaltinį (atsisukusi į langą), nes patiekalas "mes" šešėlį
ir svarbiausia - fotkink akių lygyje iš arti arba šiek tiek iš aukščiau
Sonatina,
ačiū už tai, kad daliniesi receptais
ačiū, kad juos išbandai ir daliniesi patirtimi - patarimais ir pastebėjimais nes be jų receptų galima rasti bet kur, o va rūpesčio ir draugiškumo lydimų - sunkiai
ačių, kad žadini mūsų vaizduotę ir apetitą savo puikiomis fotografijomis
ačiū, kad tokiam nuostabiam tikslui - padėti moterims pažinti nuostabų skonių, kvapų ir vaizdų pasaulį bei perteikti tai savo mylimiems žmonėms - naudoji tokį brangų savo laiką
o mamute tikriausiai ne be reikalo tokio nick`o savininkė nepyk geriau paprašyk Sonatinos liesesnių ir lengvesnių patiekalų receptų o jeigu nesi "skrandžio vergė" kaip kad davei suprasti, tai ir valgyk bet ką bet kaip bet kada, jeigu tikiesi, kad tai suteiks tau daugiau laiko kitiems tau svarbesniems dalykams bet juk sakei, kad mėgsti gaminti, vadinasi nesi abejinga skaniam maistui, o ir į šį forumą įlindai ne dėl tikslo sulieknėti - ieškok aktyvios veiklos kitur
nepykit, mergaitės, kad lietuvės būdas nugalėjo ir pasisakiau, bet juk reikia mokėti ir savo nuomonę reiškiant išlikti taktiškam
niu sonatina tu super,isviriau norvegiska zuviene nu sakes,reik tiket,kad vyras spes gryzt,nespesiu suvalgyt nes labai jau skanu
QUOTE(mamute.lt @ 2006 08 01, 17:35)
Aciu . Jusu tarpe tikrai daug tikru lietuvaiciu.
Buvo fainas skyrelis, bet kaip visada atsiranda tokia, kuriai viskas blogai Čia niekas nenori pyktis, o jei tau norisi, tai ne čia pataikei
Sonatina, aš ir vėl tinginį varškinį ką tik pasigaminau Mano vyrelis tiesog dievina jį, o ir man labai patinka. Šį kartą turėjau labai nedaug mėlynių, tai įdėjau šviežų persiką, bet kaip visada tikiuosi bus nepakartojamas
o jei as varskes tinginiui sviesta su cukrum plaksiu mikseriu, kazi gerai bus
Labutis Pasidariau varškinį tinginį...Be žodžių Blogai tik tai, kad per mažai Negaliu vyrelio atplėšti nuo šaldytuvo
Nu, ale palikit ta mamute lt. ramybėj.Ne nuotaikoj žmogus buvo,tik nepagalvoja,kad tą savo prasta nuotaika išliejo ant kitų.
Yra apie ka čia pašnekėti,va man tas tinginys su varške gavosi nekoks Jaučiu pagadinau biški margarino įdėjus Bet visa kita ką gaminau,apsirijimas Jaučiu,kad atmaitinsiu savo vyra ir taip nekūdas..........Va nerandu aš didelių makaronų,taip norėčiau pamėgint
Yra apie ka čia pašnekėti,va man tas tinginys su varške gavosi nekoks Jaučiu pagadinau biški margarino įdėjus Bet visa kita ką gaminau,apsirijimas Jaučiu,kad atmaitinsiu savo vyra ir taip nekūdas..........Va nerandu aš didelių makaronų,taip norėčiau pamėgint
QUOTE(naaringiux @ 2006 08 01, 20:58)
o jei as varskes tinginiui sviesta su cukrum plaksiu mikseriu, kazi gerai bus
Tai aš į kombainą sudedu ir varškę ir sviestą, ir cukrų Viskas greitai išsiplaka ir tinginys būna pagamintas per kelias minutes O skonis fantastiškas
QUOTE(Sandriuks @ 2006 08 01, 22:42)
Nu, ale palikit ta mamute lt. ramybėj.Ne nuotaikoj žmogus buvo,tik nepagalvoja,kad tą savo prasta nuotaika išliejo ant kitų.
Yra apie ka čia pašnekėti,va man tas tinginys su varške gavosi nekoks Jaučiu pagadinau biški margarino įdėjus Bet visa kita ką gaminau,apsirijimas Jaučiu,kad atmaitinsiu savo vyra ir taip nekūdas..........Va nerandu aš didelių makaronų,taip norėčiau pamėgint
Yra apie ka čia pašnekėti,va man tas tinginys su varške gavosi nekoks Jaučiu pagadinau biški margarino įdėjus Bet visa kita ką gaminau,apsirijimas Jaučiu,kad atmaitinsiu savo vyra ir taip nekūdas..........Va nerandu aš didelių makaronų,taip norėčiau pamėgint
Ar kriaukliu ieskai? Paskutini karta maciau akropolyje. Manau galima keisti lazanja, zinoma nevisai tas pats gausis, bet turetu buti skanu.
Na va Sonatina vel ikisau savo trigrasi