tai ir man keista, nes pirmą kartą dariau ir gavosi. antrą kartą dariau iš tų pačių firmų produktų (aišku bemielė sloksniuota tešla turbūt vienintelė tokia yra) ir nesigavo
Mes tik ką
Valgėm kotletus su suflė kepurėlėmis, labai labai skanu
Valgėm kotletus su suflė kepurėlėmis, labai labai skanu
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 31, 06:30)
aaagnex , kažkodėl maniau, kad risotto nieko nesudomins...
Sandriuks, želatinos lapelius mačiau tik RUF filrmos ir atrodo jie štai taip:
O su kokia uogiene darei trupininį?
Jutare, smagu, kad patiekalai patinka
Kira, tai tie aguoniniai trikampėliai išvis nevalgomi gavosi? O su cukinijų nemėgstančiais taip jau yra - mano sesulė išgraibo ir meta lauk net mažiausius cukinijos gabalėlius iš patiekalų , o iš blynų sunkiai beiškrapštysi...
krika, bandyk su abrikosais, bananais, mėlynėm gal kokiom...
Sandriuks, želatinos lapelius mačiau tik RUF filrmos ir atrodo jie štai taip:
O su kokia uogiene darei trupininį?
Jutare, smagu, kad patiekalai patinka
Kira, tai tie aguoniniai trikampėliai išvis nevalgomi gavosi? O su cukinijų nemėgstančiais taip jau yra - mano sesulė išgraibo ir meta lauk net mažiausius cukinijos gabalėlius iš patiekalų , o iš blynų sunkiai beiškrapštysi...
krika, bandyk su abrikosais, bananais, mėlynėm gal kokiom...
Su aviečių džemu Mano mama kepa tokį pat pyragą ,bet su varške.Varškę ruošia su plaktais baltymais ,nu gaunasi tai
QUOTE(rasulkadz @ 2006 07 31, 15:01)
Mes irgi ką tik juos valgėm, tik aš žioplė, padariau per daug suflė, "paskendo" mano kotletukai bet taip tai labai skanūs ir purūs gavosi
QUOTE(JoanaS @ 2006 07 31, 17:10)
Mes irgi ką tik juos valgėm, tik aš žioplė, padariau per daug suflė, "paskendo" mano kotletukai bet taip tai labai skanūs ir purūs gavosi
Mano irgi paskendo, bet aš maniau,kad taip ir turi gautis Vis tik buvo be galo skanu
O mes ka tik pavalgė pagarsėjusios "Vištiena su daržovėmis,jogurto padaže" .Vyreliui patiko,tai reiškia buvo skanu.Kažkuri rašė,kad buvo kiek mažoka prieskonio paukštienoje.Tai aš iš vakaro buvau sutrynus su prieskoniai,buvo net aštroka,bet pats tas
QUOTE(krika @ 2006 07 31, 14:57)
tai ir man keista, nes pirmą kartą dariau ir gavosi. antrą kartą dariau iš tų pačių firmų produktų (aišku bemielė sloksniuota tešla turbūt vienintelė tokia yra) ir nesigavo
Dešrelės galėjo būti ir su geru galiojimo laiku, bet kai dabar laikas nuo laiko orai gerokai užkaista, tai velnias žino kas ten jom nutinka iki kol atsiduria ant mūsų stalo Kartą pirkau brangiausias pieniškas dešreles, kokias radau, bet jau skonis buvo... Pigesnės kur kas skanesnės pakliūdavo
Šiandie sesę įgaliojau iškepti greitą pyragą su uogomis (serbentais), tai išėjo labai skanutėlis :
Padariau citrininį tortą, laukiu rytojaus, kada galėsim paragauti, atrodo, skaniai gavosi. Tik teko sausainių bėgti pirkti, nes forma per didelė buvo.
QUOTE(krika @ 2006 07 31, 07:07)
sakykit varškinį tinginį su kuo daryti? turiu vyšnių. kokių dar vaisų, uogų dėti?
aš dariau su juodaisiais serbentais + vyšnios
mėlynės + vyšnios
šiaip vien ir su vyšnios turėtų būti gerai nes jos labai tinka, bent man
savaitgalį dariau kinietiškus paplotėlius Rou ring - tai mano sakė kad tokių pagerintų beliašų ir tokių skanių dar nėra valgęs net kitą dieną prašė pakartoti
o sagutės bent man nepatiko nežinau ar dešrelės ne kokios ar ką bet tokios sausokos ir na tik iš bėdos
Kagi, sedziu visa patenkinta prie kompo ir kertu mielines bandeles su pudingu tikrai skanu !!! Dar atvest nespejo, o jau puses bandeliu neliko Nepagalvokit nieko blogo, as tik 2 suvalgiau O va vyras......
SONATINA, TU
SONATINA, TU