na ką prisidedu prie liaupsių tavo talentui stebuklingai įkvėpti plušėti virtuvėje ir sulaukti rezultato
tiek receptų kad ir norisi visus išbandyti, net mano susirūpino kas atsitiko kad žmona staiga pradėjo vakarais virtuvėj šeimininkauti net per tokius karščius
tai gi išbandžiau ne daug dar varškės tinginį - kol buvo braškių buvo desertas Nr1 nu lanbai skanus po to cukinijų pyragą su tunu irgi labai patiko žuvis prancūziškai irgi
o kiek dar noriu išbandyt
šaunuolė laukiu vis naujų idėjų
Aš ir nusprendžiau pabandyt tinginį su varške.Tik neradau šokoladinių sausainių(gy.n Lietuvoj) tai bandysiu įdėt kakavos.Kaip manot, nepagadinsiu?Baltas tinginys kažkaip ne taip atrodys
Letta, o kriaukleles pirkau Maximoj, tiesiog vaikai pamatė ir užsimanė
Arinva, ačiū
Sandriuks, kažkaip abejoju dėl kakavos... Gal geriau nedėk... Jei norisi šokolado, tada verčiau apliek sustingusį tinginį tirpintu šokoladu, išmaišytu su šaukšteliu aliejaus Nors, iš kitos pusės, kaip kas mėgsta... Gal ir su kakava gautųsi labai skanu
Arinva, ačiū
Sandriuks, kažkaip abejoju dėl kakavos... Gal geriau nedėk... Jei norisi šokolado, tada verčiau apliek sustingusį tinginį tirpintu šokoladu, išmaišytu su šaukšteliu aliejaus Nors, iš kitos pusės, kaip kas mėgsta... Gal ir su kakava gautųsi labai skanu
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 25, 21:08)
Aš ir nusprendžiau pabandyt tinginį su varške.Tik neradau šokoladinių sausainių(gy.n Lietuvoj) tai bandysiu įdėt kakavos.Kaip manot, nepagadinsiu?Baltas tinginys kažkaip ne taip atrodys
as ir bandysiu kada ji pasidaryt tik man idomu paliko kaip jis sustings be zelatino, juk jos nereikia deti
Va, apliesiu šokoladu aš sakiau,kad tu Sonatina esi super.Ačiū.Na aš čia dabar dažniau užeisiu.Patiko makaronų receptukas.Reiks išbandys,bet negreit.Šian valgėm makaronus,o vyreliui makaronai, tik jau ne kas dieną po kokios savaitikes,gal ir neblogai
O štai mano mėlynių tortas pagal citrininio torto receptą :
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 25, 19:29)
Letta, o kriaukleles pirkau Maximoj, tiesiog vaikai pamatė ir užsimanė
Arinva, ačiū
Sandriuks, kažkaip abejoju dėl kakavos... Gal geriau nedėk... Jei norisi šokolado, tada verčiau apliek sustingusį tinginį tirpintu šokoladu, išmaišytu su šaukšteliu aliejaus Nors, iš kitos pusės, kaip kas mėgsta... Gal ir su kakava gautųsi labai skanu
Arinva, ačiū
Sandriuks, kažkaip abejoju dėl kakavos... Gal geriau nedėk... Jei norisi šokolado, tada verčiau apliek sustingusį tinginį tirpintu šokoladu, išmaišytu su šaukšteliu aliejaus Nors, iš kitos pusės, kaip kas mėgsta... Gal ir su kakava gautųsi labai skanu
O kodėl į ištirpintą šokoladą reikia aliejaus?
Na va, vakar kepiau kinietiskus paplotelius su mesa ir varskines spurgas - labai skanu, aciu uz receptukus.
Sonatina, tu tiesiog nuostabi, ir toliau neuzmirsk visu laukianciu tavo receptuku...
Mano mazylis, kuris yra ypac nevalgus, net pats saukstu bande kabint ir valge labai daug, o spurga dar ir siandien viena suvalge...
Vienu zodziu - ACIU!
Sonatina, tu tiesiog nuostabi, ir toliau neuzmirsk visu laukianciu tavo receptuku...
Mano mazylis, kuris yra ypac nevalgus, net pats saukstu bande kabint ir valge labai daug, o spurga dar ir siandien viena suvalge...
Vienu zodziu - ACIU!
Sandriuks, kiek skaičiau ir bandžiau, šlakelis aliejaus neleidžia šokoladui per daug greitai sustingti, kai lieji, bei pjauti tokį užpilą lengviau - jis ne taip lūžta... Jeigu nenori aliejaus, gali pasidaryti kitokį užpilą - pakaitinti puode 125 ml grietinėlės, nukėlus nuo ugnies joje ištirpinti 150 g juodojo šokolado ir įmaišyti 30 g sviesto bei 2 v. š. brendžio (nebūtinai), arba pakaitinti 200 ml grietinėlės ir joje ištirpinti 100 g šokolado
aaagnex, ačiū
aaagnex, ačiū
Sonatina, gal turi receptuką kokio gaminio su aguonomis? Mano vyras labai mėgsta, tačiau jokio normalaus recepto neturiu. Na pvz, bandelės, vyniotinis, pyragas ar pan.