QUOTE(Sonatina @ 2006 06 07, 20:59)
Šiandien pamėginau padaryti nekeptą tortą
CITRININIS TORTAS
P. S. jeigu naudosite ne želatinos lapelius, ją išbrinkinkite 75 ml pieno (tuomet jogurto dėkite tik 125 ml). Citrinos sulčių nekaitinkite, o įmaišykite į varškės masę po to, kai supilsite želatiną. Aš iškart ant viršaus išdėliojau vaisius ir užpyliau želatina, skirta tortams puošti
CITRININIS TORTAS
P. S. jeigu naudosite ne želatinos lapelius, ją išbrinkinkite 75 ml pieno (tuomet jogurto dėkite tik 125 ml). Citrinos sulčių nekaitinkite, o įmaišykite į varškės masę po to, kai supilsite želatiną. Aš iškart ant viršaus išdėliojau vaisius ir užpyliau želatina, skirta tortams puošti
As taip pat vakar vakare/nakti pagaminau si torta.
Tai tik sivakar suzinosiu kaip gavosi,nes sunelio gimtadienis,tai ta proga ir ragausim
Naudojau zelatina isbrinkyta piene,bet dejau apie 10g. (pabijojau,kad nesustings,kaip ir daugelis del to pergyvena ),bet jauciu,kad busiu padauginusi,na suzinosiu tik vakare.
Man dabar iskilo toks klausimas,gal yra koks budas,kad supjaustyti bananai nepajuoduotu,nes papuosus noretusi,kad tortas truputi ilgiau pastovetu,o jie greit juoduoja ?
Ir dar,kokius sausainius naudojot siam tortui (nors jau po laiko,bet ateityje)?