QUOTE(Sonatina @ 2006 07 24, 12:19)
Austrių padažo yra visose didžiosiose parduotuvėse egzotiškų patiekalų ir padažų skyreliuose O šiaip vietoje jo galima naudoti Vusterio (Worcestershire)padažą
Dekui uz info, siandien bandysiu gaminti "Kiniškus paplotėlius su mėsa "Rou bing"
QUOTE(Kozete @ 2006 07 24, 12:03)
Ačiū dar kartą už atsakymą, tik neradau lapelių, o dėsiu birią želatiną, tai kiekis turbūt išlieka tas pats? 8g?
Būtinai parašyk kaip gavosi citrininis tortas, nes aš jau nuo recepto pasirodymo vis gundausi jį pagaminti, bet labai abejones kelia 8 gr. želatinos . Man atrodo per mažai .
Sūrio ir čili pipirų suktinukai iš sluoksniuotos tešlos
va šituos tai kas antrą dieną kepu ir dar ,,sagutes' - vis negalim atsivalgyt
va šituos tai kas antrą dieną kepu ir dar ,,sagutes' - vis negalim atsivalgyt
QUOTE(Rimse @ 2006 07 24, 13:46)
Būtinai parašyk kaip gavosi citrininis tortas, nes aš jau nuo recepto pasirodymo vis gundausi jį pagaminti, bet labai abejones kelia 8 gr. želatinos . Man atrodo per mažai .
Gaminau vakar citrininį tortą, tiksliau tik pagal šį receptą, o turinį šiek tiek keičiau. Želatiną dėjau Dr.Oetker maždaug 10g, bet tikrai būtu užtekę 8g Sustingo gerai. Šiandien pjoviau kuo puikiausiai. Tik aš dariau viską su mėlymis, o ne su citrinomis.
Labai visi receptukai ,dekui uz patarimus
norejau paklausti,kur dedi krevetes,tai perki indelese?ar kokias reikia?pvz i norvegiska sriubyte?
norejau paklausti,kur dedi krevetes,tai perki indelese?ar kokias reikia?pvz i norvegiska sriubyte?
dejau 1 persika ir vysniu, nes turejau. sausainius dejau selga sokoladini pakeli ir su kondensuotu pienu 1 pakeli. tinginys man primena tiramisu, irgi panasiai gaminasi tik ten dar dedasi zali kaiusiniai, ko pasekoje jis buna puresnis, bet sitas irgi labai super. o vat su dziovintais vaisiais tai as jo neisivaizduoju, feeee, nieko ner bjauriau uz razinas pyrage.