Sonatina, tavo receptai - super Noriu šiandien pagaminti vištieną jogurtiniame padaže, tačiau tokio parduotuvėse nėra Vien tik majoneziniai. Ką gali pasiųlyti? Su kokiais padažais dar esi bandžiusi? O vandens į indą nei lašo nereikia pilti?
Jaučiu vyras gailėtų tik alaus Nes pas mus brendis, romas pradaryti tik kepiniams...
mandalina, o kokioj parduotuvėj ieškojai? Tikrai yra Maximose pirkti (žinoma bent jau xx, geriausiai xxx)... Vandens niekada nepyliau O padažus bandžiau ir kitokius, tik tiksliai neprisimenu gamintojų Išsirink kokį nors baltą ir mėgink
Ech, su tuo jogurto padažu ir man problemos Klaipėdos Akropolio Maximoj tai nėra Na dar šiandien užeisiu į kitą Maximą paieškot. Šiaip radau daugybę tos firmos (Kuchne atrodo) baltų padažų, bet to kurio reikia -jogurtinio niekaip nepavyksta rast. O koks padažas būtų antras pagal skanumą po jogurtinio? Dar pagalvojau, gal galima būtų pvz. majonezą su jogurtu paprastu sumaišyt?
egliuke, mandalina, eksperimentuokit Gal jums visai ne jogurtinis bus skaniausias... O majonezą žinoma galima maišyti su jogurtu ir prikrauti mėgstamų priekonių
Noriu ir aš pasidalinti savo gardumynais.. Nežinau, gal kas jau ir rašė, dar visos temos nespėjau perskaityt
Jums reikės Rududu 200g sviesto 2 citrinos Kukurūzų be cukraus 1 pok smulkintų lazdyno riešutų
Rududu pašildyti, sviesto ištirpinti. Sutarkuoti citrinas su visom žievelėm. Sviestą išsukti su rududu(kaitinant ant puodo) ir sudėti citrinas. Sudėti riešutus ir palaipsniui sumaišyti su kukurūzais. Viską sudėti į formą ir palaikyti šaltai
Noriu ir aš pasidalinti savo gardumynais.. Nežinau, gal kas jau ir rašė, dar visos temos nespėjau perskaityt
Jums reikės
Rududu
200g sviesto
2 citrinos
Kukurūzų be cukraus
1 pok smulkintų lazdyno riešutų
Rududu pašildyti, sviesto ištirpinti. Sutarkuoti citrinas su visom žievelėm. Sviestą išsukti su rududu(kaitinant ant puodo) ir sudėti citrinas. Sudėti riešutus ir palaipsniui sumaišyti su kukurūzais. Viską sudėti į formą ir palaikyti šaltai
mandalina, o kokioj parduotuvėj ieškojai? Tikrai yra Maximose pirkti (žinoma bent jau xx, geriausiai xxx)... Vandens niekada nepyliau O padažus bandžiau ir kitokius, tik tiksliai neprisimenu gamintojų Išsirink kokį nors baltą ir mėgink