

Pupelių troškinys
1 didelė skardinė (800 g) pupelių
0,5 kg maltos kalakutienos ar jautienos
1 susmulkinta svogūno galva
1 vidutinio dydžio saldus pipiras, supjaustytas šiaudeliais
1 vidutinio dydžio morka, supjaustyta šiaudeliais
200 ml pomidorų padažo
250 ml vandens
1/2 a. š. česnako miltelių
1 skardinė (200 g) smulkintų pomidorų
druskos, pipirų, kitų mėgiamų prieskonių
200 g tarkuoto sūrio
Apkepinti faršą su svogūnais, morkomis ir pipirais. Sudėti likusius ingredientus, uždengti ir troškinti, kol suminkštės morkos (apie 20 min.). Patiekti užbėrus tarkuoto sūrio.
P. S. kadangi pas mus nieks saldžiųjų pipirų nemėgsta, vietoj jų dėjau cukinijos ir paskaninau adžika
