Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 25, 09:42)
Kiek sveria viena kaladėlė? g.gif čia rašo svorius, vienoje pusėje, jei gerai suprantu, kg, kitoje p. Na, darau su tokiais, kurie verčia išsiviepti biggrin.gif
Papildyta:
Mixsiuke, pasakykite išmatavimus tikslius, jei matavote prieš to ir dabar, bei, pvz., vakar dienosmeniu su kiekiais. g.gif

skirtingi visur kaladėlių svoriai, priklauso nuo gamintojų
Atsakyti
Mixiuke, as daryciausi programa, juk treneris matydamas tave, sudarys tau asmenine programa. Ir dar pagalvojau taip, kad norint kazkokiu ryskesniu pokyciu, reiktu treniruoti atskiras raumenu grupes. Su pilvo presu padirbti. Gal klystu, bet dviraciu treniruotes, tai daugiau kaip kardio gaunasi, turetu kristi svoris, bet jeigu per intensyviai darai, tai irgi nera gerai, kalorijos deginamos ne is riebalo. Kaip sakei, tu esi obuolio tipas, tavo problema pilvas, tai tas pilvas paskutinis tau susitvarkys. Taip jau yra, kad svoris pirmiausia auga i problemines zonas, bet krenta nuo ju paskutinis, gal tiesiog tu tik i ta pilva susikoncentravusi ir nematai pokyciu kitose kuno vietose.

Tarskaliukas, mano sporklubyje kaladele 5 kg.

As siandien is vis nepasikrutinu, negaliu pakelti ranku visai, peciai skauda, dar tricepsa plesia ir pilvo preso virsus dega biggrin.gif Inavalide jauciuosi, vos apsirengiau biggrin.gif Toki pojuti virsuj turejau prie gerus 2 metus, kai tik pradejau sportuoti sportklubyje.

Itupstai man irgi parasyti be svoriu, bet man per lengva. Kita karta pasiimsiu bent po 2 kg hanteliukus. Nors dar reikes pasiaiskinti, gal jis kitus pratimus sunkesnius prirase, o gal dabar man nelabai reikia apacios akcentuoti, nes as sakiau, kad jau nenoriu storesniu slaunu ir klubu, tik uzpakali pasikelti biggrin.gif

Kazkas klause kiek pratimu per diena gaunasi, pas mane triju dienu programa, tai viena diena 10, kita 8, dar kita 9 pratimai per diena. Dar apsilimas, po treniruotes kardio, bet tik 10 min parasyta (nors sakiau jam, kad nenoriu numesti svorio, gal todel tiek mazai, anksciau as po 20 min darydavau) ir dar tempimo pratimai pries ir po treniruotes.
Atsakyti
Pumpum, norėčiau paklausti dėl atsilenkimų - ar juos darant ir įkvėpti reikia maksimaliai ar tiesiog natūraliai įkvepiam ir maksimaliai iškvepiam? smile.gif
Beje, gal galite parekomenduoti gerų pratimų apatinei pilvo preso daliai?
Atsakyti
O aš pasirodo kvėpuoju ne taip darydama kojų kėlimą kampu,keliant kojas iškvėpiu,o leidžiant įkvėpiu,o reiktų atvirkščiai.Ar taip ???
Atsakyti
Aš norėčiau susidaryti programą, tik nelabai gerų atsiliepimų apie "Impuls"programas girdėjau, atseit atspausdina bet kokią standartinę programą ir sportuok į sveikatą. Idomu ar tiesa g.gif
Gal kas Ozo Impulse sportuojate ir galite neblogą trenerį parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Calmness, atvirskciai kvepuoji. Kojas keliant ikvept, nuleidziant iskvept. Bent man taip atrodo.

Apskritai, kiek yra svarbus taisyklingas kvepavimas? Kad pilvo presui svarbu, jau supratau, nes jeigu gerai neiskvepi oro, gali atsirasti "oro pusles sonuose". Gal ir kitus raumenis kaip nors vizualiai itakoja blogas kvepavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixsiuke @ 2014 04 24, 19:36)
Sveikos, merginos  4u.gif
...Esu obuolio figūros tipo, taigi didžiusias kupstas susikaupęs ant pilvo  blush2.gif

Sveika, kolege. biggrin.gif Junkis. 4u.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 19:53)
Gal galėtumėte plačiau paaiškinti kas yra valgyti pakankamai tvarkingai?

As tvarkinga mityba suprantu taip (to ir stengiuos laikytis):
1. Vaisiai pirmoje dienos puseje, metant svori- ne daugiau 2-3.
2. Vakare- baltyminis maistas.
3. Valgyti, uzkasti kas 3 valandas. (Cia nelengva, nes man priimtiniau 3 sotus valgiai ir minimalus uzkandis, nei 5 mazi valgiai.)
4. Is meniu isbraukti arba labai labai sumazinti baltu miltu produktus: makaronus, bandeles, batonus, pyragus.
5. Ryzius/makaronus/duona keisti i rudus/pilno grudo.
6. Bulves valgyt nekeptas, neskrudintas, o virtas/ant garu/orkaitej su lupena keptas. Bulviu apskritai privengiu. Garnyrui renkuosi grikius arba ivairias darzoves (dazn.is saldytu maisiuku- brokoliai, briuseliai, morkytes, zirneliai ir t.t.)
7. Baltasis cukrus, saldaniukai, sokoladukai ir pan.-atsisakyti arba minimaliai. Labai minimaliai. Is sokolado- juoda, gryna. Siek tiek netgi sveika.
8. Atsisakyti arba iki miniumo sumazinti- majoneza, keciupus ir pan. Vietoj to investuoti i gero aliejaus buteli ar kelias ju rusis.
9. Mesa rinktis neriebia. Ka kepti ne keptuvej, riebaluose, o orkaitej - folijoj, maisiuke ar panasiai. Virti.
10. Zuvis. Zuvis. Zuvis. (Taip pat- kepti ne keptuvej, o orkaitej.)
11. Vanduo. Daug. Pries kiekv.valgi po stikline-dvi. Ryte atsikelus- stikline kamb.temperaturos sui citrina.
12. Paskutinis valgymas ne veliau kaip 3 val.iki miego.
13. Jei labai kaloriju neribojant- atsargiai, bet i meniu itraukti sveikatai ir groziui naudingus produktus - avokadus, riesutus, ivariais seklas.
14. Perkant jogurtus- skaityti etiketes. Kartais matai "0 fat" , bet nematai kiek ten cukraus. Tas pats su visokiais dribsniais, sausais pusryciais. As mieliau renkuosi miusli. Su riesutais.
15. Pusryciai- butini. Maistingi, sotus, "pakraunantys".
16. Alkoholis- isbraukiam, arba pasilepinam minimaliai.
17. Daug zaliu salotu/darzoviu - brokoliai, spinatai. Imunitetui- svogunai, cesnakai, citrina. Biciu produktai.
18. Maisto ivairove plius pasilepinimai (reti) "neleistinais" produktais- as UZ. rolleyes.gif
Save mylim, o ne kankinam! 4u.gif user posted image

Pataisykit, papildykit mane, jei kas netaip. blush2.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 20:22)
Nenumanau, kur gyvena *KaraLinda* @, tačiau čia, UK mus įleidžia tiesiai - aš nustebusi buvau smile.gif Norst tvarka ir švara  mūsų klubams taip toli.

I sale (kuri nuo namu 3 minutes) einu jau su apranga, is jos - tiesiai namo (taupau laika, jo sau turiu labai mazai), namie ir i dusa nueinu.

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 21:42)
Kiek sveria viena kaladėlė?

Pas mus viena kaladele- 5kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 balandžio 2014 - 13:42
Pritariu zuzi_šoka dėl pakankamai tvarkingos mitybos apibūdinimo.
Norėčiau prisijungti prie Jūsų būrelio, jei priimsite, nes su mano kūno atsargomis 100 metų sportuoti reiks doh.gif Apie sportą neišmanau nieko, kaip jau minėjau, visą gyvenimą sąžiningai jo VENGIAU, todėl pagalbos man reikės nemažai. Užduosiu ir labai durnų klausymų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixsiuke @ 2014 04 25, 02:01)
Pritariu zuzi_šoka dėl pakankamai tvarkingos mitybos apibūdinimo.
Norėčiau prisijungti prie Jūsų būrelio, jei priimsite, nes su mano kūno atsargomis 100 metų sportuoti reiks  doh.gif Apie sportą neišmanau nieko, kaip jau minėjau, visą gyvenimą sąžiningai jo VENGIAU, todėl pagalbos man reikės nemažai. Užduosiu ir labai durnų klausymų.  blush2.gif
\
Kvailų klausimų nebūna. Žingeidumas- labai gerai. Aš irgi,neišmanau, bet po truputį sužinau. Klausinėju į valias. rolleyes.gif
Atrodo, išsilavinęs žmogus, bet va įtupstus su pritūpimais painiojau. laugh.gif
P.S. mūsų vaikučių lyties bei amžiaus santykis labai panašus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 balandžio 2014 - 14:27
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 25, 16:24)
\
Kvailų klausimų nebūna. Žingeidumas- labai gerai. Aš irgi,neišmanau, bet po truputį sužinau. Klausinėju į valias. rolleyes.gif
Atrodo, išsilavinęs žmogus, bet va įtupstus su pritūpimais painiojau. laugh.gif
P.S. mūsų vaikučių lyties bei amžiaus santykis labai panašus. ax.gif

Aš irgi pastebėjau, kad su vaikučiais mums labai panašiai pasisekė smile.gif
Sportu tik prieš kleias dienas pradėjau domėtis, į tas treniruotes iki šiol vaiksčiojau, nes smagu, geros energijos pasikraunu ir čia staiga toptelejo, kad galima iš sporto ir naudos figūrai išpešti.
Man pvz naujiena, kad jei labai persistengi per treniruotę ne lašinys dega. Man tai visiška naujiena. blush2.gif Būtų nerealu gerą trenerį susirasti arba šiaip apie sportą gerai išmanantį žmogų kuris padėtų pradžią padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Mixsiuke @ 2014 04 25, 11:03)
Pirmą kartą per daug metų pasiskaičiavau kalorijas, skaičiavau vakarikštį savo meniuką, griešinau, suvartojau du a. š. medaus, labai jau saldumo norėjosi, gavosi, 1354, nemanau, kad čia daug.

Cia tikrai nedaug kaloriju, svoris tikrai turetu kristi, jei kasdien panasiai maitinates, tiesa sakant, as laikydamasi 1300-1400 kcal dietos be jokio sporto esu numetusi 8 kg per 2 menesius, aisku kiekvieno organizmas skirtingas, negalima lygint taip vienas prie vieno, bet vistiek keista, kad jums svoris nei kiek nenukrito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 25, 16:42)
Cia tikrai nedaug kaloriju, svoris tikrai turetu kristi, jei kasdien panasiai maitinates, tiesa sakant, as laikydamasi 1300-1400 kcal dietos be jokio sporto esu numetusi 8 kg per 2 menesius, aisku kiekvieno organizmas skirtingas, negalima lygint taip vienas prie vieno, bet vistiek keista, kad jums svoris nei kiek nenukrito  g.gif

Matote, man su genetika nepasisekė, aš ir nuo oro storėti galiu. Jei valgyčiau kaip normalūs žmonės, tikriausiai šimtą kylų sverčiau. Mūsų giminės moterys - gana stambios, tai 68 kilų svorį man nemažai jiegų kainuoja. doh.gif
Atsakyti