QUOTE(Mixsiuke @ 2014 04 24, 19:36)
Sveikos, merginos
...Esu obuolio figūros tipo, taigi didžiusias kupstas susikaupęs ant pilvo
Sveika, kolege.

Junkis.
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 19:53)
Gal galėtumėte plačiau paaiškinti kas yra valgyti pakankamai tvarkingai?
As tvarkinga mityba suprantu taip (to ir stengiuos laikytis):
1. Vaisiai pirmoje dienos puseje, metant svori- ne daugiau 2-3.
2. Vakare- baltyminis maistas.
3. Valgyti, uzkasti kas 3 valandas. (Cia nelengva, nes man priimtiniau 3 sotus valgiai ir minimalus uzkandis, nei 5 mazi valgiai.)
4. Is meniu isbraukti arba labai labai sumazinti baltu miltu produktus: makaronus, bandeles, batonus, pyragus.
5. Ryzius/makaronus/duona keisti i rudus/pilno grudo.
6. Bulves valgyt nekeptas, neskrudintas, o virtas/ant garu/orkaitej su lupena keptas. Bulviu apskritai privengiu. Garnyrui renkuosi grikius arba ivairias darzoves (dazn.is saldytu maisiuku- brokoliai, briuseliai, morkytes, zirneliai ir t.t.)
7. Baltasis cukrus, saldaniukai, sokoladukai ir pan.-atsisakyti arba minimaliai. Labai minimaliai. Is sokolado- juoda, gryna. Siek tiek netgi sveika.
8. Atsisakyti arba iki miniumo sumazinti- majoneza, keciupus ir pan. Vietoj to investuoti i gero aliejaus buteli ar kelias ju rusis.
9. Mesa rinktis neriebia. Ka kepti ne keptuvej, riebaluose, o orkaitej - folijoj, maisiuke ar panasiai. Virti.
10. Zuvis. Zuvis. Zuvis. (Taip pat- kepti ne keptuvej, o orkaitej.)
11. Vanduo. Daug. Pries kiekv.valgi po stikline-dvi. Ryte atsikelus- stikline kamb.temperaturos sui citrina.
12. Paskutinis valgymas ne veliau kaip 3 val.iki miego.
13. Jei labai kaloriju neribojant- atsargiai, bet i meniu itraukti sveikatai ir groziui naudingus produktus - avokadus, riesutus, ivariais seklas.
14. Perkant jogurtus- skaityti etiketes. Kartais matai "0 fat" , bet nematai kiek ten cukraus. Tas pats su visokiais dribsniais, sausais pusryciais. As mieliau renkuosi miusli. Su riesutais.
15. Pusryciai- butini. Maistingi, sotus, "pakraunantys".
16. Alkoholis- isbraukiam, arba pasilepinam minimaliai.
17. Daug zaliu salotu/darzoviu - brokoliai, spinatai. Imunitetui- svogunai, cesnakai, citrina. Biciu produktai.
18. Maisto ivairove plius pasilepinimai (reti) "neleistinais" produktais- as UZ.
Save mylim, o ne kankinam!
Pataisykit, papildykit mane, jei kas netaip.
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 20:22)
Nenumanau, kur gyvena *KaraLinda* @, tačiau čia, UK mus įleidžia tiesiai - aš nustebusi buvau

Norst tvarka ir švara mūsų klubams taip toli.
I sale (kuri nuo namu 3 minutes) einu jau su apranga, is jos - tiesiai namo (taupau laika, jo sau turiu labai mazai), namie ir i dusa nueinu.
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 21:42)
Kiek sveria viena kaladėlė?
Pas mus viena kaladele- 5kg.