QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 24, 09:49)
Karalinda, tavo mama kaip ir mano As jai irgi dziuvekas ir ji kisa man visa nesveika maista ir dar pasiziuri, kad kuo riebiau butu
Jau del maisto, mes pykstames, nes as tiesiog nenoriu daug nesveiko maisto O jai tiesiog neskanu sveikas maistas, ji niekaip nesupranta, kad man tai skanu, tai vis nori "skaniu" patiekalu pateikti
Vistiek mano probleminese zonose, uzpakalis, slaunys, riebaliukas nukris paskutinis.

Vistiek mano probleminese zonose, uzpakalis, slaunys, riebaliukas nukris paskutinis.
Oi tos mamos

Kaip ir pas mane

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 11:44)
Jungiuosi prie jusu, merginos. Mano sportavimas kaip pradedanciosios, ir vizualumas toli grazu nutoles nuo idealo, taciau jusu bury bus smagiau.
Sveika

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 24, 18:12)
man jau kirba virba mintis į puslapį savo (kol kas būsimą) nufilmuot kaip taisyklingai atlikt pritūpimus/įtūpstus, salėje tik vienas kitas žmogus moka juos atlikt kiek žiūriu
Manau visos labia ir labia laukiam tavo puslapio

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 24, 20:28)
manes svoris irgi nedziugina dideles bedos nera, bet vis tiek kazkaip nefainiai, nors tebenesioju tuos pacius rubus, xs ar s dydis, visi rubau geri, bet svarstykles rodo vis daugiau ir dar sivakara vyras pasake, kad gal jau uztenka pumpuotis, nes greitai suvyriskesi
nzn nzn, galinga darausi, remas formuojasi.

xs ar s ir svoris nedziugina

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 24, 21:17)
As snd prabegau 6km ir tiesiai i sake padariau rankas ir namo greitu ejimu
salei svarstykles rodo 55-56kg
namie 58 

as ir turiu galimybe kas savaite ant kokiu 4 svarstykliu pasisvert ir visos skirtingai rodo,tai orentuojuosi ant maziausiai rodanciu

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 24, 21:31)
eisiu ir as ryt i stadiona, nes netenkina tas svoris, neaisku is kur 2 kg pliuse yra

gal sventes kaltos