Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 24, 09:49)
Karalinda, tavo mama kaip ir mano As jai irgi dziuvekas ir ji kisa man visa nesveika maista ir dar pasiziuri, kad kuo riebiau butu  doh.gif Jau del maisto, mes pykstames, nes as tiesiog nenoriu daug nesveiko maisto  O jai tiesiog neskanu sveikas maistas, ji niekaip nesupranta, kad man tai skanu, tai vis nori "skaniu" patiekalu pateikti
Vistiek mano probleminese zonose, uzpakalis, slaunys, riebaliukas nukris paskutinis.

Oi tos mamos biggrin.gif nors mano nepasakyciau,kad valgydina mane,pati ant dietu biggrin.gif bet taip sakau,cia tos sventes kur nuvaziuoji visur turi pavalgyt doh.gif
Kaip ir pas mane 4u.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 24, 11:44)
Jungiuosi prie jusu, merginos. Mano sportavimas kaip pradedanciosios, ir vizualumas toli grazu nutoles nuo idealo, taciau jusu bury bus smagiau.

Sveika 4u.gif tikrai cia smagu,motyvacija thumbup.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 24, 18:12)
man jau kirba virba mintis į puslapį savo (kol kas būsimą) nufilmuot kaip taisyklingai atlikt pritūpimus/įtūpstus, salėje tik vienas kitas žmogus moka juos atlikt kiek žiūriu

Manau visos labia ir labia laukiam tavo puslapio mirksiukas.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 24, 20:28)
manes svoris irgi nedziugina dideles bedos nera, bet vis tiek kazkaip nefainiai, nors tebenesioju tuos pacius rubus, xs ar s dydis, visi rubau geri, bet svarstykles rodo vis daugiau ir dar sivakara vyras pasake, kad gal jau uztenka pumpuotis, nes greitai suvyriskesi lotuliukas.gif  nzn nzn, galinga darausi, remas formuojasi.

xs ar s ir svoris nedziugina blink.gif labia jau noreciau jus pamatyt ax.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 24, 21:17)
As snd prabegau 6km ir tiesiai i sake padariau rankas ir namo greitu ejimu biggrin.gif  salei svarstykles rodo 55-56kg  bigsmile.gif  namie 58  doh.gif

as ir turiu galimybe kas savaite ant kokiu 4 svarstykliu pasisvert ir visos skirtingai rodo,tai orentuojuosi ant maziausiai rodanciu lotuliukas.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 24, 21:31)
eisiu ir as ryt i stadiona, nes netenkina tas svoris, neaisku is kur 2 kg pliuse yra doh.gif

gal sventes kaltos g.gif smile.gif
Atsakyti
Visa deina be jėgų, po sporto, dabar, pavalgius, ėmė skaudėi ir galvą. Noriu tik miego, o tik 20val. baigiasi... doh.gif dieną buvo taip silpna, kad drebėjo rankos, prakaitavau, kaip išsireiškiama, šaltų prakaitu... Ryt gal dienos pertrauką daryti. Sportuoti vėl pradėjau po ilgo laiko ir tik trčia diena šiandien.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 24, 19:29)
As jau siandien sportavau su nauja programa.  Ir ka, iki siol as darydavau tik apaciai viska, nes ten mano problemos. Sakiau treneriui, kad db man reikia butinai tvirtinti virsu, nes is vis silpnos rankos, peciai ir pan.  Zinojau, kad silpnas tas virsus, bet kad toks silpnas nesitikejau biggrin.gif Jau ir treneris juokesi, peciams sugebejau tik su 5 kg padaryti, bisams tik hanteliukai po 2 kg biggrin.gif O nugarai is vis normaliai nepadariau, nu ant ranku permetu svori, kai reikia is nugaros daryti, ir tai su minimaliu svoriu 15 kg dariau, o jau taip sunku buvo biggrin.gif

Bet uz tai kiek entuziasmo pas mane dabar sportui, nes nauji pratimai tikiu, kad duos geresni rezultata smile.gif daug smagiau sportuoti.

Tuos pritupimus dariau snd su trx dirzu, tai tupiant dar man reikejo ant kulno tupti, o atsistoti ant pilnos pedos. Tai labai apsikrove man blauzdos is priekio, o uzpakaliui neypatingai kazka jauciu. Bet uzpakalis pas mane apkrovu gaves nemazai, o blauzdos netreniruojamos beveik, tai gali buti todel. Nors gal per mazai dariau pakartojimu  g.gif

panelės ir moterys, labai neprotinga yra akcentuoti kažkokias kūno dalis, nes tuomet ta stiprioji kūno dalis kompensuoti turi silpnesnes ir taip iššauks pvz stuburo bėdas, raumenų disbalansą ir kitą velnią. lavinkit visą raumenyną drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 24, 20:49)

Rimtai po 15kg.darai situs blink.gif ?Vyrai po tiek daro ir vos stena g.gif .
Jau maciau  thumbup.gif .kvykos irgi poikyciai matosi,apie pumpum tai jau patyliu biggrin.gif .

Ta prasme 15kg vyrai vos stena? biggrin.gif čia geriausiu atveju 15kg 2-3 kaladėlės. Aš laisvą štangą 40kg išspaudžiu, 15kg ant fiksuoto treniruoklio nėra daug. kitur rašo ne svorį, o skaičių kaladėlės, tai gal maišai mirksiukas.gif

p.s. mano pokyčiai tokie baisūs, kad patyli? lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokutis bigsmile.gif
Atsakyti
Pumpum, zinau, kad pjoviau nedarydama nieko virsuj ir niekam to nerekomenduoju tikrai... Bet nesuprantu kodel, man nepatinka daryti virsuj, vat prie apacios galiu nors ir pora valandu dirbti. Bet pagaliau spiriau sau i dupce, pasidariau normalia programa visam kunui, tai jau einu db ir darau viska kaip surasyta, tvarkingai visam kunui biggrin.gif Jau neissikalineju, patinka, nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 24, 22:21)
Pumpum, zinau, kad pjoviau nedarydama nieko virsuj ir niekam to nerekomenduoju tikrai... Bet nesuprantu kodel, man nepatinka daryti virsuj, vat prie apacios galiu nors ir pora valandu dirbti. Bet pagaliau spiriau sau i dupce, pasidariau normalia programa visam kunui, tai jau einu db ir darau viska kaip surasyta, tvarkingai visam kunui biggrin.gif Jau neissikalineju, patinka, nepatinka biggrin.gif

man kojų dienos - pačios mylimiausios. pusę metų negalėjau treniruoti kojų, tai man depresija konkreti būdavo salėje. dabar jau patyliukais kai geriau jaučiuosi treniruoju vėl ir niekam apie tai garsiai nešneku biggrin.gif kai tuo tarpu visi nekenčia kojų dienos nes jo pačios sunkiausios, ilgiausiai ir labiausiai skaudančios, aš tuo tarpu dievinu viską. tą sunkumą, gumines kojas, nesveiką skausmą (paskutinį kart 3 dienas negalėjau ištiest kojų lotuliukas.gif ) bigsmile.gif galėčiau vien kojas varyt lotuliukas.gif labiausiai turbūt nemėgstu rankų treniruočių rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, 15kg, kaip ir parašyta ant lapo. Nu pakenčiama, nuo 10karto jau sunku. O tam antram dedu 20kg, nes 15 tikrai per lengva. g.gif ai bet ir darau dar mažai kartų.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 24, 21:24)
man kojų dienos - pačios mylimiausios. pusę metų negalėjau treniruoti kojų, tai man depresija konkreti būdavo salėje. dabar jau patyliukais kai geriau jaučiuosi treniruoju vėl ir niekam apie tai garsiai nešneku  biggrin.gif  kai tuo tarpu visi nekenčia kojų dienos nes jo pačios sunkiausios, ilgiausiai ir labiausiai skaudančios, aš tuo tarpu dievinu viską. tą sunkumą, gumines kojas, nesveiką skausmą (paskutinį kart 3 dienas negalėjau ištiest kojų  lotuliukas.gifbigsmile.gif  galėčiau vien kojas varyt  lotuliukas.gif  labiausiai turbūt nemėgstu rankų treniruočių  rolleyes.gif

as kaip tu , man koju diena megstamiausia :)Po vaakr skauda kojas ir sikna , po snd begimo skausmas dar labiau suastrejo smile.gif bet man jis patinka biggrin.gif
Atsakyti
As galvojau cia viena tokia nukreizejus, kad man patinka kojas treniruoti, uzpakali, visokie itupstai, pritupimai, o ranku, nugaros, peciu, nekenciu biggrin.gif Ir kai jauciu skausma kojose, man patinka, o va snd dabar jauciu rankas, pecius, nugara ir nervina biggrin.gif Na bet reikia, tai reikia.

Zuzi_soka, as snd pirma karta dariau ant antro treniruoklio su 15 kg. Treneris sake, cia jau minimumas visai, nes jei 10 kg uzsidesiu, su rankom darysiu, o ne nugara kazkaip ten. Nu ir isstenejau, su savo slabakisku virsum biggrin.gif Nebaisus tie skaiciai.

Ryt man koju diena, bus atgaiva sirdziai biggrin.gif
Atsakyti
Man dar visai nugarą patinka daryt ir krūtinę. bet apsaugok viešpatie nuo rankų dienos biggrin.gif gaila nugaros nelabai galiu treniruot. Žiauriai mėgstu pratimą hantelio traukimas prie šono. Su 12kg pakočiojau šiandien vienai pusei, tai bet kažkaip nebemalonu juosmeny, vis tiek ten apkrova gaunasi, teks mest lauk tą pratimą, nors žiauriai mėgstu. Mano daktaras niekaip nesupranta kam man kočiot ten nugarą, kojas, sako ir taip gera tiek nugara tiek kojos pas tave, nereik lotuliukas.gif ai ne jam suprast lotuliukas.gif man tik vis skaudu klausytis kaip vis draudžia kažą lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziuriu susirinko koju dienu gerbejos drinks_cheers.gif thumbup.gif man irgi megstamiausios,as isvis kiekviena karta bent po viena pratima kojoms darau ax.gif nes reikalingiausia,didziausia mano problema isdribus dubce lotuliukas.gif
siandien buvo krutines ir trico diena,dabar ciut varskes indeli islaikau doh.gif pumpum ar ne permazai 5 pratimai per treniruote? kiek jus merginos padarot?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 24, 20:28)
ar po sporto dienos skauda? gal meslungis?

manes svoris irgi nedziugina schmoll.gif dideles bedos nera, bet vis tiek kazkaip nefainiai, nors tebenesioju tuos pacius rubus, xs ar s dydis, visi rubau geri, bet svarstykles rodo vis daugiau ir dar sivakara vyras pasake, kad gal jau uztenka pumpuotis, nes greitai suvyriskesi lotuliukas.gif  nzn nzn, galinga darausi, remas formuojasi.  lotuliukas.gif

darbe niekas nezino, kad sportuoju, vasara, kai bus trumpos rankoves, bliuskos ant sleikuciu, bus sokas kitiems lotuliukas.gif

nu jau nevaryk dievo į medį - xs nešioja ir dar blogai biggrin.gif tai gal su dideliais svoriais dirbi ir po mažai pakartojimų smile.gif tada sako raumenys ryškinasi kartu ir svoris auga g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 24, 17:58)

Ar visos, kurios darot- naudojat svorius? Ar jie butini? Kita diena man kelius siek tiek skauda, sakau dar svori dadejus butu sakes.

kai darau įtūpstus svorių nenaudoju, treneris neparašė su svoriais tai ir nedarau, o kodėl be jų ir nežinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 01:08)
Ziuriu susirinko koju dienu gerbejos  drinks_cheers.gif  :

ir man kojų diena mylimiausia, o dar labai glosto savimeilę kai dalinuosi treniruokliu su dar kokia panele, o būna - ir kokiu paliegusiu vyruku ir imu žymiai didesnius svorius, ot tada laiminga būnu kad ištvermė jau nebe pirminio lygio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Visą savo sąmoningą gyvenimą sporto vengiau kaip maro, net mokykloje dariau viską, kad išsisukčiau nuo privalomų pamokų. Tokia nemeilė sportu, žinoma, nieko gero nedavė. Pakankamai didelis svoris 68 kg, ūgis 168 cm, nors valgau pakankamai tvarkingai (tik per mmm būna sunkiau saldainiams atsispirti).
Į sporto klubą patekau galima sakyti per klaidą. Netikėtai pati sau atradau dviračio treniruotes - kurios man labai patinka. Šiai dienai sportuoju jau beveik 3 mėn. (man tai absoliutus rekordas) 2 - 4 kartus per savaitę. Lankau dviračio treniruotes, sportuoju ant kardio treniruoklių, retai nueinu į baseiną. Nesimuliuoju, jei jau ką darau jiegas atiduodu 100 proc.
Matau, kad čia bendrauja sportą mėgstančios ir mylinčios merginos, todėl nutariau surizikuoti ir paklausti patarimo smile.gif
Per visą šą laiką nepasiekiau jokių kūno pokyčių, svoris nekrenta, apimtys mano akiai - tos pačios. Sportuoti man patinka, bet norėtųsi nors minimalaus kūno pagražėjimo (t.y, kad tas riebalų kalnas nors šiek tiek patirptų). Taigi kalausymas, kokią dar sporto rūšį ar tipą būtų galima pridėti, kad reikalas pagaliau pajūdėtų? Esu obuolio figūros tipo, taigi didžiusias kupstas susikaupęs ant pilvo blush2.gif
Atsakyti