Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 24, 11:10)
Prašom prašom  4u.gif

Kas dėl vizitų pas mamas, tai jo, kosmosas ten. Mano mama gamina viską riebiai, su daug druskos, padažų sviestinių, ir visos salotos majonezinės. Dar prie to paties priperka skruzdėlynų, šakočių, liepia man iškept pyragų ir dar kameroj pilna ledų būna  biggrin.gif  sakau mama tu baik pirk visą tą šūdą, nes aš valgau  lotuliukas.gif  sako tai bent pas mane pavalgyk  lotuliukas.gif bet man neina į kūną, tik 6 packą reik poros dienų susigrąžint  lotuliukas.gif

Su tom mamom turbūt pas visas taip yra biggrin.gif
Mano lygiai tokia pati
Kaip per velykas atvažiavau 12 val. buvau iki vakaro,tai visą tą laika buvau priversta valgyt ištisai,paskui 2 dienas sriubas srėbiau,gaivinau skrandi smile.gif
Atsakyti
oj su tom mamom lotuliukas.gif mes kai nuvaziuojam pas mano mama, tai NET mano vyras sako, jetau....vel reikes visa diena valgyti lotuliukas.gif pavalgom pusrycius, dar prie stalo sedint, mama jau sako: ka pietums???? Ir traukia is saldytuvo mesas doh.gif Kokiek dar pietus??!!Jeigu dar tik pusrycius pavalgem doh.gif

Atsimenu mano best drauges mama - atvirksciai, ji daznai laikydavosi dietos, tai valgyti nedarydavo, vaikai ir vyras patys darydavosi....namuose niekad nelauke pagamintas maistas , tai mano drauge visada pavydejo mano mamos, kuri tik prie puodu sukdavosi biggrin.gif
Atsakyti
Pas mano mama tas pats, nespejai pavalgyti pusryciu, jau eina gaminti pietu lotuliukas.gif O kol gamina pietus, tai kad neisalkti, dar visokiu uzkandziu pilnas stalas, kuriuos privaloma kimsti, iki kol pasigamins pietus doh.gif Vis mamai atrodo, kad as neprivalgius, visada alkana, nes normalaus maisto pagal ja nevalgau biggrin.gif

Visada turbut buna taip, kad nori to ko neturi biggrin.gif As visada norejau, kad mama maziau apie tuos puodus sokinetu, bet jai cia sventas reikalas biggrin.gif Arba bent jau gamintu kitaip, nes db tik viskas riebu, viskas plaukia majoneze, dominuoja tradicine lietuviska virtuve doh.gif
Atsakyti
O va mano anyta visai kitaip. Jos ko paprašai tą ir gausi. Paprašai salotų su vištienos kepsniu, prašau, bus, paprašai varškės apkepo, prašau, bus biggrin.gif paprašai naminio meduolio irgi bus, pasakai kad šį savaitgalį šlamšto nevalgysi tai ir nevalgysi biggrin.gif labai jau toleruoja viską ir supranta, jai giliai dzin ką mes valgom, nenukrauna stalų nesveikais maistais ir gamina kažkaip su mažai prieskonių, druskos, eina dažnai visokie troškiniai vištienos, plovas koks nors, kepsniai vištienos pagrindas, žodžiu labai normaliai. Tik paskutinį kart užsiautėjo ir iškepė didžiulę pynę batono vežtis biggrin.gif suvalgiau gabaliuką, daugiau stovi g.gif draugas gal suvalgys lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien jau palikau rasteli treneriui (jis dirba popiet, as einu tik rytais dazniausiai), prideta pries savo programos lapo, kad noreciau pasunkinimo, nes pratimai nebera "chalenging". Idomu ka nuspres. Nes tikrai darosi per lengva, turiu prisigalvot, prisieskot visokiu papildomu pratimu, kad jausciausi gerai pasportavus.

Tiesa, bandau daryt tuos itupstus, bet man mistika, kazkaip ziurint i veidrodi lygtais nesigauna man jie taip teisingai, nes darant beveik visai neskauda nei slaunu, nei uzpakalio. g.gif Nugara stengiuos laikyt tiesiau, kojas peciu plotyje.. Darau ir kitokius itupstus, bet sitie, kiek zinau labai gerai uzpakalinei daliai... Bet daugiau jauciuosi nepatogiai, nei sportuojanti. g.gif
Ar visos, kurios darot- naudojat svorius? Ar jie butini? Kita diena man kelius siek tiek skauda, sakau dar svori dadejus butu sakes.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 24, 14:58)
Siandien jau palikau rasteli treneriui (jis dirba popiet, as einu tik rytais dazniausiai), prideta pries savo programos lapo, kad noreciau pasunkinimo, nes pratimai nebera "chalenging". Idomu ka nuspres. Nes tikrai darosi per lengva, turiu prisigalvot, prisieskot visokiu papildomu pratimu, kad jausciausi gerai pasportavus.

Tiesa, bandau daryt tuos itupstus, bet man mistika, kazkaip ziurint i veidrodi lygtais nesigauna man jie taip teisingai, nes darant beveik visai neskauda nei slaunu, nei uzpakalio. g.gif  Nugara stengiuos laikyt tiesiau, kojas peciu plotyje.. Darau ir kitokius itupstus, bet sitie, kiek zinau labai gerai uzpakalinei daliai... Bet daugiau jauciuosi nepatogiai, nei sportuojanti. g.gif
Ar visos, kurios darot- naudojat svorius? Ar jie butini? Kita diena man kelius siek tiek skauda, sakau dar svori dadejus butu sakes.
user posted image

https://www.youtube....h?v=xK9jzjsTJts https://www.youtube....h?v=UXJrBgI2RxA Gal pades. As kelis kartus dariau squats challenge, jau atkirtau kaip juos daryti taisyklingai smile.gif tai pradzioje ir po pirmu 50 kojos atsijungdavo biggrin.gif net treneris pagyre,kad labai graziai juos darau, tai patylejau,kad tuos challenge varydavau,kad daugiau neprirasytu biggrin.gif
Dabar darau juos su 4kg svarmenemis kiekvienoje rankoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feta!: 24 balandžio 2014 - 17:11
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 24, 17:58)

Tiesa, bandau daryt tuos itupstus, bet man mistika, kazkaip ziurint i veidrodi lygtais nesigauna man jie taip teisingai, nes darant beveik visai neskauda nei slaunu, nei uzpakalio. g.gif  Nugara stengiuos laikyt tiesiau, kojas peciu plotyje.. Darau ir kitokius itupstus, bet sitie, kiek zinau labai gerai uzpakalinei daliai... Bet daugiau jauciuosi nepatogiai, nei sportuojanti. g.gif
user posted image

Manau, profesionalės pakomentuos plačiau, tačiau aš turiu įtarimų, kas darot juos keliais lenkiant į priekį. T.y.turite tūpti taip, kad keliai nesikištų į priekį, na, man kažkada paaiškino vienas asmuo, kad sėskis lyg ant kėdudės kuri yra toliau ir lyg kažkas tau ją trauktų biggrin.gif t.y. su sėdimąja bandyk ją pagauti, supratus, kad nepavyks,-stokis biggrin.gif Pajausite iškart tempimą.
Žiūrėkit nuo 1.47min. https://www.youtube....h?v=UXJrBgI2RxA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 24 balandžio 2014 - 17:15
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 24, 16:58)

user posted image

pritūpimai čia, ne įtūpstai. įtūpstai kai po vieną koją į priekį dedi ir tupi. o darai tai turbūt kad neteisingai. turėtum įsivaizduot, kad prie tavo kojų pirštų pritvirtinti pagaliai einantys į viršų ir už jų keliai negali išlįsti. žodžiu keliai turi būti 90 laipsnių tupiant. kitaip aišku, kad skaudės kelius. reikia šikną atgal atkišt kad nelįstų keliai lauk ir tūpt ŽEMYN, o ne į priekį atkišant užpakalį smile.gif man jau kirba virba mintis į puslapį savo (kol kas būsimą) nufilmuot kaip taisyklingai atlikt pritūpimus/įtūpstus, salėje tik vienas kitas žmogus moka juos atlikt kiek žiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feta! @ 2014 04 24, 05:09)
https://www.youtube....h?v=xK9jzjsTJts https://www.youtube....h?v=UXJrBgI2RxA Gal pades. As kelis kartus dariau squats challenge, jau atkirtau kaip juos daryti taisyklingai smile.gif tai pradzioje ir po pirmu 50 kojos atsijungdavo biggrin.gif net treneris pagyre,kad labai graziai juos darau, tai patylejau,kad tuos challenge varydavau,kad daugiau neprirasytu biggrin.gif
Dabar darau juos su 4kg svarmenemis kiekvienoje rankoje.

Ar buvo rezultatu po tu "squats challenge"? bigsmile.gif
Apskritai pilnas internertas tu challenge.. g.gif Bet labai jau ten greita pratimu kiekio akseleracija, na ta prasme, staigus ju kiekio padidinima. Viena "challenge" bandau daryt (Ab challenge).
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 24, 18:12)
salėje tik vienas kitas žmogus moka juos atlikt kiek žiūriu  ax.gif

biggrin.gif aš vakar "grožėjaus" kaip vaikinas svirtina nugaros raumenis. Taip, aš buvau ir LT pradedančioji, sportavau tik pusmetį rimčiau, tačiau, kai domiesi ir aiškiniesi, darai su priežiūra, imi matyti, kad kažkas netaip. va, vakar atrodė situacija taip - kas matėt pasaką kaip gaidelį lapė nešės lotuliukas.gif taigi va, to vaikino tik galva labai lakiojo - tvirtino vyras kaklo raumenis. Po to apsvaigęs vaikščiojo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos o jums buna , kad viena koja labiau kacialinas ? biggrin.gif vakar dariau kojas/sikna tai viena uzpakaliuko zanda tik skauda , dar kaip tycia snd kliunu visur su juo ... doh.gif biggrin.gif lauke toks puikus oras, kad jauciu neisiu i sale o begsiu prasibegt smile.gif)
Atsakyti
Pastudijuosiu pritupimus youtubej.
O Pumpum, zinok gera mintis tie video. Apskritai cikla galetum sukurt. As cia kazkuria diena ilgai kapstinejau youtubej, ieskodama patarimu.

Lauksim puslapio. mirksiukas.gif
Atsakyti