Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 10, 21:15)
IDeina, superserijos tinka deginant riebaliuką. Bet didelių svorių tau nereikia. Aišku kas be ko serija turi būti maximali, bet nedaryčiau jokių ten leg press ar pritūpimų prie štangų su max svoriais ir pan. Koncentruočiaus ties pritūpimais su šuoliais, įtūpstai kai per šuolį pakeičiama koja, įtūpstai vaikštant, įvairūs kojų kėlimai (gulint prie sienos, klupint keturiom ir pan) darbas su savo kūno svoriu vienu žodžiu, kai pajausi kad lengva, pasiimsi hantelius/užsidėsi svoriukus ant kojų. Daryt reiktų taip kaip ir mąstai - 3-4 serijas po kokių 15-20 pakartojimų su mažom pertraukom, kai kurios pratimus jugiant į superserijas. Kas be ko, riebalas tirpsta bendrai nuo viso kūno, taip kad neakcentuok vien kojų ir treniruok visą kūną, plius atlik kardio ir reguliuok mitybą  mirksiukas.gif

Visai jau pasimečiau, vis skaitydavau ir girdėdavau, kad norint gražių kojų ir užpakaliuko - pritupimai, įtupstai ir nebijoti svorių, tūpt kiek gali biggrin.gif O nuo tų strakaliojimų ar sutvirtės raumuo? Kardio darau nemažai - prieš treniruotę 25min steperiai ir po treniruotės 35mintes ėjimas į įkalnę, visada stebint pulsą, max iki 75%. Jei dar ir visa treniruotė bus kardio pagrindu ar čia nepersistengsiu?
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 11, 19:30)
Imanoma,imanoma maziukas yra,mazam miesteli,visi sportuoja kaip nori  biggrin.gif

O tai gal paziuretum mano programa,pakoreguotum,patartum?  ax.gif  4u.gif

aišku mirksiukas.gif rašyk man per skype, jleoneta
Papildyta:
QUOTE(IDeina @ 2014 05 11, 19:53)
Visai jau pasimečiau, vis skaitydavau ir girdėdavau, kad norint gražių kojų  ir užpakaliuko - pritupimai, įtupstai ir nebijoti svorių, tūpt kiek gali biggrin.gif O nuo tų strakaliojimų ar sutvirtės raumuo? Kardio darau nemažai - prieš treniruotę 25min steperiai ir po treniruotės 35mintes ėjimas į įkalnę, visada stebint pulsą, max iki 75%. Jei dar ir visa treniruotė bus kardio pagrindu ar čia nepersistengsiu?

taip, būtent taip aš ir dirbu, bet tu minėjai, kad esi kriaušės tipo ir nori suploninti šlaunis. žinoma, kad sutvirtės raumuo, to ypač užteks pirmus 3mėn, kol esi pradedančioji sporto salėje. dideliais svoriais pradžioje sustresuosi organizmą, didinti krūvius reikia pamažu. plius dideli svoriai iki negalėjimo ir maži pakartojimai tavo atveju gali net padidinti apimtis. o vėliau žiūrėsi kaip keisis tavo kūnas ir kaip koreguot programą. ar prireiks didesnių svorių ar dar dirbsi tokiu principu. kokio velnio kardio tiek daug? padaryk prieš treniruotę 10min max ir eik sportuot, ne vien kardio degina riebalus, o ir darbas su treniruokliais, su savo kūno svoriu ir t.t. Padarius tokį ilgą kardio neturėsi jėgų normaliai treniruotei po to. o jei sportuosi normaliai per treniruotę, tai tavo visas kūnas bus įšilęs ir riebalas irgi degs. po treniruotės užteks 20-30min kardio. nereikia ilgų ir varginančių treniruočių norint sulieknėti. krūvis tonizuoti turi. efektyviausios treniruotės kurios trunka ~1h. Aišku dabar visos pradėsit pasakot kaip jūsų treniruotės trunka ilgiau/trumpiau lotuliukas.gif visada yra ir kitų niuansų lotuliukas.gif
Atsakyti
Pumpum, nu bliamba pažiūrėjau Facebooke Leoneta išmetė, kad turim du bendrus draugus ir....pasirodo abi turim vieną laaabai bendrą dalyką. laugh.gif
(Šuniukų puslapyje irgi Leoneta...)
Papildyta:
Mano treniruotė trunka gerą valandą. Pradžioj 6min.dviratis, eigoj 5min irklavimo, toliau pratimai su savo kūno svoriu, keli treniruokliai, kamuolys, svareliai, bet kažkur ties 10-15treniruotės minutėm prakaitas varva nuo antakiu.
Taip, aišku, visiem skirtingai su prakaitavimu. Taigi aš kolkas, be kardio ohoho kokia namo grįžtu. Kolkas (nežinau kaip bus ateity) sočiai pakanka ir tos geros valandos pratimų. Dabar jau, kai judesių skaičius padvigubėjęs, tai jau vos vos, būna... (nesu stipruolė), o raumenis nuo rankų iki kojų skauda nuolat.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 11, 22:26)
Pumpum, nu bliamba pažiūrėjau Facebooke Leoneta  išmetė, kad turim du bendrus draugus ir....pasirodo abi turim vieną laaabai bendrą dalyką. laugh.gif
(Šuniukų puslapyje irgi Leoneta...)
Papildyta:
Mano treniruotė trunka gerą valandą. Pradžioj 6min.dviratis, eigoj 5min irklavimo, toliau pratimai su savo kūno svoriu, keli treniruokliai, kamuolys, svareliai, bet kažkur ties 10-15treniruotės minutėm prakaitas varva nuo antakiu.
Taip, aišku, visiem skirtingai su prakaitavimu. Taigi aš kolkas, be kardio ohoho kokia namo grįžtu. Kolkas (nežinau kaip bus ateity) sočiai pakanka ir tos geros valandos pratimų. Dabar jau, kai judesių skaičius padvigubėjęs, tai jau vos vos, būna... (nesu stipruolė), o raumenis nuo rankų iki kojų skauda nuolat.

Pakviesk draugaut wink.gif
Atsakyti
pak4ele nuotaika
user posted image thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 11, 22:17)
Aišku dabar visos pradėsit pasakot kaip jūsų treniruotės trunka ilgiau/trumpiau  lotuliukas.gif  visada yra ir kitų niuansų  lotuliukas.gif

aš esu susitaikiusi su tuo, kad manojoji trunka 1 - 2 val. ir nieko, visoms skirtingoms.. Manau jei sportuoji, kad antra dieną, tai yra normalu, jei kiekvieną tai jau perdaug, nebent profesionaliai ir varžybų sumetimais, bet ir taip tai matyt trunka 3 mėnensius. g.gif
Atsakyti
Zuzi soka, pokyciai akivaizdus, saunuole thumbup.gif Taip ir toliau

Kvyka, uzpakaliukas keiciasi labai i teigiama puse, ir kojos thumbup.gif

As kai pradejau ziureti i laikrodi, tai pasirodo irgi uztrunku ilgiau nei galvoju. Viena diena beveik 2 val., kita 1 val. 45 min., dar kita 1 val. 30 min. Priklauso nuo pratimu skaiciaus ta diena. Pas mane daug kur 4 serijos, po 12-15 pakartojimu, nesigauna greiciau niekaip. Nors jeigu nedarau kardio po treniruotes, tai 15 min sutrumpeja laikas.
Atsakyti
Kvyka, uzpakaliukas laabai i geraja puse pasikeite mirksiukas.gif kokius pratimus tam darai?

As dabar pradedu pastebeti dazniau moteriskas figura, atkreipiu demesi i rankas ir beveik jau galiu izvelgti, kas sportuoja, kas ne. Kas liekna del genetikos, ar tam tikro sudejimo, o as sporto pagalba susikure nuostabias proporcijas.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 12, 14:43)
Kvyka, uzpakaliukas laabai i geraja puse pasikeite mirksiukas.gif  kokius pratimus tam darai?

As dabar pradedu pastebeti dazniau moteriskas figura, atkreipiu demesi i rankas ir beveik jau galiu izvelgti, kas sportuoja, kas ne. Kas liekna del genetikos, ar tam tikro sudejimo, o as sporto pagalba susikure nuostabias proporcijas.
bigsmile.gif

As jau senai ta pastebiu ir jau matau is karto,kas sportuoja,kas ne biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 12, 16:43)
Kvyka, uzpakaliukas laabai i geraja puse pasikeite mirksiukas.gif  kokius pratimus tam darai?

bigsmile.gif

As irgi pradejau pastebeti bigsmile.gif Ir tikrai skirtumas nemaaazas.
------

Dabar apie tuos pratimus

Kojom-siknai per 3 d. yra tokie pratimai:
*Itupstai nuo stepo atgal su hanteliu 4X20
*Pritupimai su hanteliu, kojos placiai 4X15
* Moti staklese aukstyn 4X12 (poza keturiom)
* Nusilenkimai su stanga 4X15
* Nusilenkimai sedynei 4X12 (guliu ant atramos tokios, kojos uzkistos ir lenkiuosi i apacia, fiksuojami siknos raumenys atsilenkiant)
* Lenkti kojas staklese 4X12 (guliu ant pilvo ir lenkiu kojas iki siknos, svoriai)
* Blauzda stovit pakreipus /\ ir \/ 4X15
* Koju spaudimas staklese aukstai, siauriai 4X12 (galiu ant nugaros 45 lapsniu ir su kojom stumiu i virsu svori).
*Pritupimai su hanteliais, pedos peciu plotyje.

Ale ziuriu visai daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 12 gegužės 2014 - 17:25
kvyka, Moti staklese aukstyn 4X12 (poza keturiom)

su kokiu svoriu tai darote(arba kiek kaladeliu dedatės)?
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 05 12, 19:48)
kvyka, Moti staklese aukstyn 4X12 (poza keturiom)
su kokiu svoriu tai darote(arba kiek kaladeliu dedatės)?

PRies 3 men, pradejus sportuoti buvo 3 kaladeles, vis palaipsniui didinau. Dabar 8-ios. Dabar paciai idomu, kazin kokio jos ten svorio g.gif
Atsakyti
oho,aš su penkiom darau 4x20,reiks jau didint
Atsakyti