Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 09, 21:32)
Sveika, tau reiktų po daug pakartojimų daryt, o ne po mažai. Po mažai gali dar pasipūst. O šiaip, turbūt laikas pakeisti sporto programą  mirksiukas.gif

Išgalvojau kaip čia padaryti, kad šlaunis ploninti ir paauginti užpakaliuką. Pratimus kojoms susidėlioti į super serijas. Po du pratimus, pirmas savo kūno svoriu daugiau pakartojimų (20) pvz:pritupimai ant bosų ir iš karto antrą, kuris būtų sėdmenims su dideliu svoriu ir mažai pakartojimų (12) pvz: lyno trauka bloke viena koja atgal (nežinau kaip jis tiksliai vadinasi blush2.gif ). Ir taip keturias serijas. Viršutinę dalį paliksiu kaip ir anksčiau. Ką manot?

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 10, 11:41)
IDeina, o kristi yra nuo ko? ax.gif Nes vienai (pvz.man) bepigu sakyt- oo pradejau sportuot ir pradejo krist svoris, centimetrai, kai kita, skaitydama ir budama liekna, sportiska tik susinervuos skaitydama. Nors man iki jos kaip iki menulio. lotuliukas.gif

Yra yra kur dar pakristi, dabar sveriu 63-64kg. Noriu vėl sverti 58-59kg. Tiek svėriau intensyviai sportuodama prieš pusantrų metų ir atrodžiau sau labai gerai. Iš gero gyvenimo priaugau iki 68kg. Išsitraukiau tą pačią programą pagal kurią kažkada sportavau, bet nebeveikia ji man taip verysad.gif
Atsakyti
IDeina, superserijos tinka deginant riebaliuką. Bet didelių svorių tau nereikia. Aišku kas be ko serija turi būti maximali, bet nedaryčiau jokių ten leg press ar pritūpimų prie štangų su max svoriais ir pan. Koncentruočiaus ties pritūpimais su šuoliais, įtūpstai kai per šuolį pakeičiama koja, įtūpstai vaikštant, įvairūs kojų kėlimai (gulint prie sienos, klupint keturiom ir pan) darbas su savo kūno svoriu vienu žodžiu, kai pajausi kad lengva, pasiimsi hantelius/užsidėsi svoriukus ant kojų. Daryt reiktų taip kaip ir mąstai - 3-4 serijas po kokių 15-20 pakartojimų su mažom pertraukom, kai kurios pratimus jugiant į superserijas. Kas be ko, riebalas tirpsta bendrai nuo viso kūno, taip kad neakcentuok vien kojų ir treniruok visą kūną, plius atlik kardio ir reguliuok mitybą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos nakties merginos, linkiu nesapnuot košmarų apie Končitą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 11, 00:35)
Labos nakties merginos, linkiu nesapnuot košmarų apie Končitą  unsure.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai susportuosiu treciaji menesiuka pagqal dabartine programa (liko menuo), prasysiu trumpesnes programos vasarai... Nes 8-10 pratimu +2 presui man labai daug laiko uzima lotuliukas.gif Tikrai noretusi siek tiek trumpiau uztrukti klubiuke vasarom ax.gif Bet aisku nenutraukti. Nes nutraukus nenoreciau suglebusios siknos, kokia buvo bigsmile.gif Rankos kazkaip apstojo augti... Bet va sikna kai geruuuuuumo darosi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 05 11, 13:34)
Kai susportuosiu treciaji menesiuka pagqal dabartine programa (liko menuo), prasysiu trumpesnes programos vasarai... Nes 8-10 pratimu +2 presui man labai daug laiko uzima  lotuliukas.gif  Tikrai noretusi siek tiek trumpiau uztrukti klubiuke vasarom  ax.gif  Bet aisku nenutraukti. Nes nutraukus nenoreciau suglebusios siknos, kokia buvo  bigsmile.gif  Rankos kazkaip apstojo augti... Bet va sikna kai geruuuuuumo darosi  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

pasirink sunkesnius pratimus (ties baziniais susikocentruok, nes ar taip ar taip pamenu sakei raumenukų nori), tai ir mažiau jų reikės ir poveikį dar didesnį jausi nei 10 belekiek padarius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 05 11, 13:34)
Kai susportuosiu treciaji menesiuka pagqal dabartine programa (liko menuo), prasysiu trumpesnes programos vasarai... Nes 8-10 pratimu +2 presui man labai daug laiko uzima  lotuliukas.gif  Tikrai noretusi siek tiek trumpiau uztrukti klubiuke vasarom  ax.gif  Bet aisku nenutraukti. Nes nutraukus nenoreciau suglebusios siknos, kokia buvo  bigsmile.gif  Rankos kazkaip apstojo augti... Bet va sikna kai geruuuuuumo darosi  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Rodyk bigsmile.gif .
Atsakyti
sveikos smile.gif

mano svoris snd jau mazesnis nei pries atostogas doh.gif ne jau taip greit gali nukristi tie kg .. Arba mano svarstykles sugedo D: lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 11, 20:27)

imeciau i albuma lotuliukas.gif Palyginus su tuo uzpakaliu pradzioj, manau biski kilstelejau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 11, 20:23)
pasirink sunkesnius pratimus (ties baziniais susikocentruok, nes ar taip ar taip pamenu sakei raumenukų nori), tai ir mažiau jų reikės ir poveikį dar didesnį jausi nei 10 belekiek padarius.  smile.gif

reiks trenerei sakyti... nes as pati tai, prisipazinsiu, nelabai dar gaudausi, kurie tie baziniai ir pan. doh.gif Nusigrybauciau pati "kurdama"
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 09, 08:34)
Nu nieko sau,kaip taip imanoma,sporto klubas be trenerio biggrin.gif ?

Imanoma,imanoma maziukas yra,mazam miesteli,visi sportuoja kaip nori biggrin.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 09, 11:34)
Sudarinėju senai jau  biggrin.gif

O tai gal paziuretum mano programa,pakoreguotum,patartum? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 05 11, 19:20)
imeciau i albuma  lotuliukas.gif  Palyginus su tuo uzpakaliu pradzioj, manau biski kilstelejau  bigsmile.gif

Atsirado uzpakalis bigsmile.gif ,tikrai matosi skirtumas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 11, 06:51)
sveikos  smile.gif

mano svoris snd jau mazesnis nei pries atostogas doh.gif  ne jau taip greit gali nukristi tie kg ..  Arba mano svarstykles sugedo D: lotuliukas.gif

Man svyruoja 1-2 per savaite drasiai. g.gif IR galiu nieko nekesit. Netgi priesingai- daugiau pavalgius vakare- svoris greiciau judes.
Na su tuo svyravymu man mistika. Na bent tiek, kad bendrai paemus- jis krenta, bet op op sokteli aukstyn ir tada pyyst minus kokie 700-800gramu ir pan.
Atsakyti