Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 18:40)
Vienas juokas bus  tongue.gif ,po cm.,o pilvas tik ispustas,greitai viskas susitrauks,nepergyvenk 4u.gif .

na as jau tokia esu biggrin.gif doh.gif nepergyvenciau jai ne atostogos vel kita savaite , su bikiniu norisi atrodyti graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 08, 19:53)
na as jau tokia esu  biggrin.gif  doh.gif nepergyvenciau jai ne atostogos vel kita savaite , su bikiniu norisi atrodyti graziai  biggrin.gif

Suprantama biggrin.gif ,as dar irgi nepasiruosiau bikinio sezonui lotuliukas.gif ,bet tikiuosi,kad su nauja programa pavarysiu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 11:54)
Merginos, patarkit kaip susiskirstyti programa, kaip jus darot?
Maniske (darausi pati ja, tai del to ir reikia konsultacijos) blush2.gif

1 diena: Nugara + tricepsai + presas
2 diena: Kojos (uzpakaline dalis ir uzpakalis) + presas
3 diena: Bicepsas + peciai + presas
4 diena: Kojos (priekine dalis -keturgalvis- + vidine dalis) + presas

Man didziausias klausimas del koju, kaip paskirstyti? Per 1 diena viska kojom daryti man atrodo per daug, todel skirstau 2 dienoms- bet ar gerai darau  iskirdama uzpakali+ uzpakaline dali ir keturgalvi+ vidine dali? Kaip jus paskirsciusios? 4u.gif

nera krutines, kojas daryciau viena diena, naudokis bodybuilding pratimais ir susidarysi puikia programa 4u.gif
Atsakyti
Ikraunu nuotrauku i albuma, aciu uz priemima. 4u.gif
Perspeju-uzsidekit akinius nuo saules, ar kibirus ant galvu- nes pamatysit ko nemate. laugh.gif
Nepakomentavau visu, nespejau, bet labai labai sveika buvo pamatyti, nes rezultatai visu stulbinantys. Man dabar daugiau noro ir jegu yra siekti savo tikslo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 18:30)
Nesuprantu,kaip is vis galima sudarineti sau programas,jei nenusimanai apie tai  biggrin.gif .

Nieko as nenusimanau,bet pati susidarius programa,man nera kitos iseities musu klubeli ne vieno trenerio verysad.gif tai ku daryt,pratimus pastebejau ismoksti teisyklingai atlikt bedarydama,nu dar bernai pataria,pamoko tipo biggrin.gif kas man belieka?

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 08, 20:53)
na as jau tokia esu  biggrin.gif  doh.gif nepergyvenciau jai ne atostogos vel kita savaite , su bikiniu norisi atrodyti graziai  biggrin.gif

Man ir atostogos po triju savaiciu,stengiuos labai labai gal pasikelsim ta uzpakali lotuliukas.gif o tau tik pakoreguot manau,ir vel viskas grys I senas ismieras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 08, 20:07)
Ikraunu nuotrauku i albuma, aciu uz priemima. 4u.gif
Perspeju-uzsidekit akinius nuo saules, ar kibirus ant galvu- nes pamatysit ko nemate. laugh.gif
Nepakomentavau visu, nespejau, bet labai labai sveika buvo pamatyti, nes rezultatai visu stulbinantys. Man dabar daugiau noro ir jegu yra siekti savo tikslo... ax.gif

nu zuzi , aciu uz pagyras ax.gif blush2.gif blush2.gif Tik tu tu Rubu jau nebenesiok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 18:36)
Vytautas man labiau prie sirdies blush2.gif  Andriejus, girdejau, truputi lovelasas lotuliukas.gif Kiek tiesos nezinau, bet kalbas girdejau biggrin.gif
Kineziterapija issilavinimas 4u.gif

Na tai darykis kur labiau prie širdies, aš tik patariau biggrin.gif Andriejus šiaip pats labai geras sportininkas, mano švogerio grupiokas buvo LKKA, trikove užsiiminėjo kiek žinau. Tai nemanau, kad š sudarytų smile.gif o apie kitus tiesiog nieko nežinau, gal nėra jie blogi treneriai irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 08, 21:12)
Nieko as nenusimanau,bet pati susidarius programa,man nera kitos iseities musu klubeli ne vieno trenerio  verysad.gif tai ku daryt,pratimus pastebejau ismoksti teisyklingai atlikt bedarydama,nu dar bernai pataria,pamoko tipo  biggrin.gif kas man belieka?

Nu nieko sau,kaip taip imanoma,sporto klubas be trenerio biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 09, 07:34)
Nu nieko sau,kaip taip imanoma,sporto klubas be trenerio biggrin.gif ?

Įmanoma, esu ir aš tokį lankius. Tai apsaugok viešpatie. blink.gif o šiaip visada yra išeitys. Šiuo metu pilna online trenerių sudarinėjančių programas internetu, pamokantys sportuoti skype ar dar kaip nors. Nes šiaip kad sportklubyje yra senbuvių užsivarusių vyrų toli gražu nereiškia, kad pratimus jie daro taisyklingai. Sportavau vienam sportkluby kur lūžo nuo lankytojų skaičiaus viskas, gerai sportuojančių na tiesiog, nebuvo. Nemačiau nė vieno kuris visus pratimus atliktų taisyklingai. Kiek kita situacija ten kur dabar sportuoju. Yra visko, bet ten gal ir būtų iš ko pasimokyt, nes rimtesnė fauna kiek susirinkus. Labai abejoju ar rimta fauna sėdi ten, kur nėra trenerio. Aš tai maučiau pas trenerį kuris ir internetu dirba susidaryt asmeninę, ir nueičiau vienkartiniam apsilankymui į jo sportklubį, kad pamokytų. Nes netikiu, kad pačiam salėje galima išmokti elgtis taisyklingai. Mes su draugu iki dabar paknisam vienas kitam protą biggrin.gif tai keliai žiūrėk padreba stojantis su štanga, tai dar kas nors smile.gif
Atsakyti
Pumpum o kada tu programas zadi sudarineti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 09, 09:52)
Pumpum o kada tu programas zadi sudarineti?  4u.gif

Sudarinėju senai jau biggrin.gif
Atsakyti
As tai snd susirgau mmm, tai sportas jau nuplauke, labai gaila sad.gif Gal koki sekmadieni nueisiu, jei geriau jausiuosi.

As ir neisivaizduoju kaip reiktu sportuoti taisyklingai be trenerio. As net su treneriu nugaros nepadarau taisyklingai, is ranku darau nors tu ka, o reikia is menciu doh.gif Dar tik pora kartu dariau, tikiu, kad po kiek laiko persilausiu, nes paskutini karta, kas trecia karta jau gerai budavo... Tai virsuj dar vis mokausi sportuoti taisyklingai smile.gif
Atsakyti